Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

01-09-24

11:52
Τεραστιος ηθοποιος.Ποσο κριμα που εφυγε νεος..διοτι πριν τα 80 πλεον θεωρειται οτι φευγεις νωρις
Φανταστικος ηθοποιος!
Τον ειχα δει και στο θεατρο.Απο τους λιγους!
Φανταστικος ηθοποιος!
Τον ειχα δει και στο θεατρο.Απο τους λιγους!
![]()
Πέθανε ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης
Πέθανε ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης σε ηλικία 75 ετών. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας σήμερα (1/9), μέσα από το προσωπικό του προφίλ στοwww.enikos.gr
10:51, Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
κοινωνία
![]()
Πέθανε ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης σε ηλικία 75 ετών. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας σήμερα (1/9), μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.
Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανήρτησε μία φωτογραφία του ηθοποιού και έγραψε στη λεζάντα: «Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου, άνθρωπος πνευματικός που με κάθε του κίνηση παρήγαγε πολιτισμό! Αγαπημένε μας Δάνη Κατρανίδη το θλιβερό αυτό νέο συγκλονίζει όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια… Το κενό είναι μεγάλο…».

01-09-24

12:24
Πω πω αυτό είδα τώρα... Όχι ρε γαμώτο. Πολύ πολύ νέος και υπέροχος ηθοποιός! Αντίο Δάνη! 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

01-09-24

12:41
Παντως ειχα διαβασει καιρο τωρα οτι επασχε απο καρκινο .Το παλεψε γερα.Ηταν και πολυ γοητευτικος αντρας.Γμτ πολυ στεναχωρεθηκα..
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

01-09-24

12:51
Τεράστιος. Καλό του ταξίδι.Παντως ειχα διαβασει καιρο τωρα οτι επασχε απο καρκινο .Το παλεψε γερα.Ηταν και πολυ γοητευτικος αντρας.Γμτ πολυ στεναχωρεθηκα..
Μικρός δεν τον χώνευα πολύ. Τον είχε επιλέξει η Βαλσάμη στην Αναδυομένη για άντρα της γιατί ήταν πιο βουρ στον πατσά από τον Χατζηκουτσέλη που έκανε στο ρόλο του τον πιο σεμνό και μαζεμένο.
παρόλο που τον έχω δει σε διάφορες άλλες δουλειές του το πρώτο που μου έρχεται ήταν αυτή η σειρά. Στο θέατρο δεν τον έχω δει και ξέρω ότι έχασα.

01-09-24

12:58
Εγώ τον θυμάμαι από τον Ιούδα που φιλούσε υπέροχα, τί άντρας! Επίσης στη βέρα στο δεξί που ήταν ο κακός. Πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος κι ηθοποιός. Καλό ταξίδι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-09-24

13:02
Τον ειχα δει στο θεατρο στο Αμαντεους...φανταστικος..μαζι με τον Φερτη φανταστικος βεβαια και εκεινος και σε καποιο αλλο εργο που στο θεο σας..επαιζε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ.,,ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! Οχι δεν βαριοσουν...αλλα ειχε τεραστιο ενδιαφερον! Δυστυχως δεν θυμαμαι τον τιτλο,ουτε ειαι σιγουρη αν ηταν το θεατρικο εργο η σκια η καποιο αλλο.Εγώ τον θυμάμαι από τον Ιούδα που φιλούσε υπέροχα, τί άντρας! Επίσης στη βέρα στο δεξί που ήταν ο κακός. Πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος κι ηθοποιός. Καλό ταξίδι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...