Αντίο Κώστα Βουτσά

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Χαίρομαι πολύ.
Είμαστε λοιπόν και συνάδελφοι. :vroum: Κατά μία έννοια.

Ναι κατα μια έννοια γιατί είμαι οικονομολόγος.

Αν είχα να κρατήσω κάτι από τα πιο νεανικά μου χρόνια που άξιζε και το φέρνω πιο εύκολα στη μνήμη μου και πιο ευχάριστα, θα ήταν αυτό και το ραδιόφωνο (οι εκπομπές μου).

Κανένα μα κανένα παιχνίδι από τις χιλιάδες ώρες που έχω φάει στον υπολογιστή δε μου χει μείνει στο μυαλό τόσο ζωντανό όσο αυτα τα δυο χόμπι. Γιατί; Γιατί και τα δυο περιέχουν τέχνη, κουλτούρα, υποκριτική, μετάδοση κεφιού και ενέργειας κλπ.

Γενικά οι τέχνες στην Ελλάδα αντιμετωπίζονται στην εκπαίδευση ως η ώρα του παιδιού, οι εκπαιδευτικοί τους ως επιστήμονες δεύτερης διαλογής. Είχα παρε δώσε με άνθρωπο του θεάτρου -καλά να ναι όπου είναι- και ξέρω πόσο υποτιμημένοι είναι από την ελληνική κοινωνία (σου είχα πει στο τσατ, κάτι μου θυμίζεις αν θυμάσαι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Αγαπούσα πολύ τον Βουτσά, μπορώ να πω ότι ήταν ο αγαπημένος μου από όλους τους μεγάλους. Αλλά με λυπησε η απόφαση του να κάνει ένα παιδί που το καταδίκασε να μη ζήσει τον πατέρα του. Τα λεφτά που του άφησε δε θα υποκαταστήσουν τον πατέρα του, εκτος αν η ας την πούμε γυναίκα του έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη. Ελπίζω να μην τον βρήκε κι αυτόν σε ΚΑΠΗ. Τι τραγικά λάθη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διομήδης Κουκουβάγιας

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα.
Με το παιδί αυτό η κυρία που τον...αγάπησε και τον παντρεύτηκε, απλώς εξασφάλισε το 100% της κληρονομιάς που στην αντίθετη περίπτωση θα ήταν 50 ή και 25 αναλόγως τι συγγενείς είχε ο εκλιπών.
Τον έπεισε λοιπόν να κάνει αυτό το "λάθος"

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Δεν ήταν ανήλικο να τον πείσει να κάνει παιδί. Δεν μπορώ να χρεώσω το δικό του λάθος σε αυτήν. Αυτός φταίει ως πατέρας κι αυτή φταίει σαν μάνα.

Διομήδης Κουκουβάγιας

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα.
Ναι οκ, αλλά οι γέροι ξεμωραίνονται και το ξέρεις, οι πολύ γέροι..άστα να πάνε !

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.
Σίγουρα δυσαναπλήρωτο κενό αλλά σαν παιδί του Βουτσά δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να χαθεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...