Αντίο Κώστα Βουτσά

Valder

Well-known member

Ο Valder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,745 μηνύματα.
Χαίρομαι πολύ.
Είμαστε λοιπόν και συνάδελφοι. :vroum: Κατά μία έννοια.
Ναι κατα μια έννοια γιατί είμαι οικονομολόγος.

Αν είχα να κρατήσω κάτι από τα πιο νεανικά μου χρόνια που άξιζε και το φέρνω πιο εύκολα στη μνήμη μου και πιο ευχάριστα, θα ήταν αυτό και το ραδιόφωνο (οι εκπομπές μου).

Κανένα μα κανένα παιχνίδι από τις χιλιάδες ώρες που έχω φάει στον υπολογιστή δε μου χει μείνει στο μυαλό τόσο ζωντανό όσο αυτα τα δυο χόμπι. Γιατί; Γιατί και τα δυο περιέχουν τέχνη, κουλτούρα, υποκριτική, μετάδοση κεφιού και ενέργειας κλπ.

Γενικά οι τέχνες στην Ελλάδα αντιμετωπίζονται στην εκπαίδευση ως η ώρα του παιδιού, οι εκπαιδευτικοί τους ως επιστήμονες δεύτερης διαλογής. Είχα παρε δώσε με άνθρωπο του θεάτρου -καλά να ναι όπου είναι- και ξέρω πόσο υποτιμημένοι είναι από την ελληνική κοινωνία (σου είχα πει στο τσατ, κάτι μου θυμίζεις αν θυμάσαι)
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,214 μηνύματα.
Αγαπούσα πολύ τον Βουτσά, μπορώ να πω ότι ήταν ο αγαπημένος μου από όλους τους μεγάλους. Αλλά με λυπησε η απόφαση του να κάνει ένα παιδί που το καταδίκασε να μη ζήσει τον πατέρα του. Τα λεφτά που του άφησε δε θα υποκαταστήσουν τον πατέρα του, εκτος αν η ας την πούμε γυναίκα του έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη. Ελπίζω να μην τον βρήκε κι αυτόν σε ΚΑΠΗ. Τι τραγικά λάθη.
 

Διομήδης Κουκουβάγιας

Active member

Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών . Έχει γράψει 257 μηνύματα.
Με το παιδί αυτό η κυρία που τον...αγάπησε και τον παντρεύτηκε, απλώς εξασφάλισε το 100% της κληρονομιάς που στην αντίθετη περίπτωση θα ήταν 50 ή και 25 αναλόγως τι συγγενείς είχε ο εκλιπών.
Τον έπεισε λοιπόν να κάνει αυτό το "λάθος"
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,214 μηνύματα.
Δεν ήταν ανήλικο να τον πείσει να κάνει παιδί. Δεν μπορώ να χρεώσω το δικό του λάθος σε αυτήν. Αυτός φταίει ως πατέρας κι αυτή φταίει σαν μάνα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top