Λοιπόν παιδιά είμαι εδώ και 1.5 μήνα με
Samsung Galaxy Tab S7 11'' 4G (voice/data). Το έχω συνοδεύσει με ακουστικά bluetooth αφού δεν έχει 3.5mm jack.
Τα αρνητικά:
- χρειάζεσαι ειδικό τσαντάκι πιο μεγάλο για την καθημερινή μεταφορά ώστε να το βγάζεις με βολικότητα χωρίς να ξεκουμπώνεις φερμουάρ ή τσάντα - φάκελο
- για τους μικροβιοφοβικούς και ειδικά λόγω covid, πολλές φορές δεν το βγάζω στο δρόμο ενώ μπορεί να το θέλω, γιατί πρέπει να το πιάσω και με τα δύο χέρια και μπορεί με το ένα χέρι να έχω πιάσει κάτι νωρίτερα (πχ χρήματα, πόμολα δημόσιου χώρου κτλ)
- αν βγω με το σκυλί βόλτα, ούτε λόγος να μπορέσω να το σηκώσω αν με καλεί κάποιος
- στην κλήση δεν έχει μεγαφωνάκι με σχισμή αλλά ο ήχος ακούγεται και από τα 4 speakers. αυτό είναι άβολο σε δημόσιο χώρο
Τα θετικά:
- τελείως αναβαθμισμένη εμπειρία μέσα στο σπίτι, στο κρεβάτι τη νύχτα, youtube, μουσική κτλ όπου είναι και η κύρια χρήση
- αξίζει αν δεν μιλάς πολύ στο τηλέφωνο
- ακόμα και 11'' δεν είναι άβολο στη χρήση στο δρόμο (με εξαίρεση τις κλήσεις όπως σας είπα), αρκεί να νιώθω ότι έχω καθαρά χέρια. και στο λεωφορείο όταν κάθομαι, άνετα το βγάζω και σερφάρω αφού έχω βάλει αντισηπτικό
- δεν σκοπεύω να ξανά γυρίσω σε smartphone παρά τα μειονεκτήματα.
- αλλά να δοθεί έμφαση στο ότι μιλάμε για ένα premium tablet (750 ευρώ) προς αντικατάσταση ενός επίσης premium smartphone (samsung galaxy note 9). Η οθόνη είναι κατώτερη επειδή δεν είναι OLED αλλά η γενικότερη εμπειρία αναβαθμισμένη.