GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:28 Ο GetOuttaMyWay: #1 10-09-12 23:28 Τα ερωτηματα απευθυνονται περισσοτερο σε αυτους/ες που εχουν κυριως ομοφυλοφυλικες προτιμησεις..εχετε κανει σεξ με ατομο του αντίθετου φιλου;ειστε διαθεσιμοι/ες να το δοκιμασετε; Απαντω λοιπον λεγοντας α. Οχι β. Ποτε μη λες ποτε, μια ζωη την εχουμε!Καλο θα ηταν να δημιουργηθει κ μια δημοσκοπηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο Guest 292010: #2 10-09-12 23:31 Ποτέ. Από όταν γεννήθηκα ήθελα να παίζω με κούκλες. Τότε κατάλαβα ότι δεν ήμουν φυσιολογικό παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα ερωτηματα απευθυνονται περισσοτερο σε αυτους/ες που εχουν κυριως ομοφυλοφυλικες προτιμησεις..εχετε κανει σεξ με ατομο του αντίθετου φιλου;ειστε διαθεσιμοι/ες να το δοκιμασετε; Απαντω λοιπον λεγοντας α. Οχι β. Ποτε μη λες ποτε, μια ζωη την εχουμε!Καλο θα ηταν να δημιουργηθει κ μια δημοσκοπηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο Guest 292010: #2 10-09-12 23:31 Ποτέ. Από όταν γεννήθηκα ήθελα να παίζω με κούκλες. Τότε κατάλαβα ότι δεν ήμουν φυσιολογικό παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποτέ. Από όταν γεννήθηκα ήθελα να παίζω με κούκλες. Τότε κατάλαβα ότι δεν ήμουν φυσιολογικό παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.