Ωρορα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ωρόρα καλησπέρα και συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση.Μήπως ξέρετε γιατί όταν πάω να προσθέσω μια εικόνα συνημμένη από τον υπολογιστή μου , ενώ ακολουθώ τα βήματα δεν μου τη βγάζει; Φαίνεται μόνο ένα κουτάκι που έχει μέσα του ένα χ και όχι η εικόνα...
Αυτή τη στιγμή υπάρχει -μεταξύ των άλλων- και αυτό το τεχνικό θέμα στο forum, έχουμε πρόβλημα δηλαδή με το ανέβασμα συνημμένων φωτογραφιών σε μερικούς χρήστες. Η λύση που σου προτείνουμε είναι να ανεβάζεις την εκάστοτε φωτογραφία σε κάποιο online image hosting site όπως το tinypic και να εισάγεις την διεύθυνση url της εικόνας πατώντας στο εξής εικονίδιο που βρίσκεται την γραμμή εργαλειων ->

Ελπίζω να σε βοήθησα, για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσεις να μας γράψεις εδώ ή να μας στείλεις ένα πμ.
Εκ μέρους της ΟΔ του e-steki,
ultraviolence
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρορα
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ!Ωρόρα καλησπέρα και συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει -μεταξύ των άλλων- και αυτό το τεχνικό θέμα στο forum, έχουμε πρόβλημα δηλαδή με το ανέβασμα συνημμένων φωτογραφιών σε μερικούς χρήστες. Η λύση που σου προτείνουμε είναι να ανεβάζεις την εκάστοτε φωτογραφία σε κάποιο online image hosting site όπως το tinypic και να εισάγεις την διεύθυνση url της εικόνας πατώντας στο εξής εικονίδιο που βρίσκεται την γραμμή εργαλειων ->![]()
Ελπίζω να σε βοήθησα, για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσεις να μας γράψεις εδώ ή να μας στείλεις ένα πμ.
Εκ μέρους της ΟΔ του e-steki,
ultraviolence

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

εχω παρατηρησει συχνα τους τελευταιους μηνες η επεξεργασια απαντησης να αργησει πολυ να φορτωσει-εαν φορτωσει τελικως. δε νομιζω να ειναι προβλημα δικου μου browser μιας και τα υπολοιπα μια χαρα λειτουργουν.
υπαρχει καποια λυση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

hello
εχω παρατηρησει συχνα τους τελευταιους μηνες η επεξεργασια απαντησης να αργησει πολυ να φορτωσει-εαν φορτωσει τελικως. δε νομιζω να ειναι προβλημα δικου μου browser μιας και τα υπολοιπα μια χαρα λειτουργουν.
υπαρχει καποια λυση?
αν πατήσεις edit εκεί που είσαι δεν ανοίει ποτέ δεν αργεί απλά. πρέπει να το ξανά πατήσεις και τότε θα σου ανοίξει το advanced panel. είναι έτσι κάμποσους μήνες τώρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

thank ya!!!αν πατήσεις edit εκεί που είσαι δεν ανοίει ποτέ δεν αργεί απλά. πρέπει να το ξανά πατήσεις και τότε θα σου ανοίξει το advanced panel. είναι έτσι κάμποσους μήνες τώρα
Guest 986132
Επισκέπτης

Guest 001921
Επισκέπτης

έχω παρατηρήσει πως τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να επεξεργαστώ το προφίλ μου. Πιο συγκεκριμένα, πατάω το μολυβάκι δίπλα από την κατηγορία, την οποία θέλω να επεξεργαστώ, αλλά το μόνο που γίνεται είναι να αντικαθίσταται το μολύβι με το "Edit Value", ενώ δεν εμφανίζεται πλαίσιο επεξεργασίας, όπως γινόταν παλαιότερα. Θα εκτιμούσα μια βοήθεια επ' αυτού.
Ευχαριστώ πολύ
Βαγγέλης
Guest 986132
Επισκέπτης

Guest 001921
Επισκέπτης

Κάνε τις αλλαγές σου μέσα απ' τον Πίνακα Ελέγχου.
Χίλια ευχαριστώ

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Καλησπέρα Βαγγέλη!
Σου προτείνω να επεξεργαστείς το Προφίλ σου από την επιλογή του Πίνακα Ελέγχου Χρήστη
Πιθανώς και υπάρχει κάποιο τεχνικό κώλυμα στο σημείο που αναφέρεις. Θα προωθήσω το μήνυμα/σχόλιό σου στην υπεύθυνη Τεχνικό του site.

Σε ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σου.
Εκ μέρους της ΟΔ,
Stavri_
Guest 001921
Επισκέπτης

Καλησπέρα Βαγγέλη!
Σου προτείνω να επεξεργαστείς το Προφίλ σου από την επιλογή του Πίνακα Ελέγχου Χρήστη
Πιθανώς και υπάρχει κάποιο τεχνικό κώλυμα στο σημείο που αναφέρεις. Θα προωθήσω το μήνυμα/σχόλιό σου στην υπεύθυνη Τεχνικό του site.
Σε ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σου.
Εκ μέρους της ΟΔ,
Stavri_
Ευχαριστώ πολύ και για την δική σου απάντηση. Το έκανα ήδη, αν και παρατήρησα πως είναι αρκετά περιορισμένο σε σχέση με τον έτερο τρόπο επεξεργασίας. Θα περιμένω όμως, και θα ελπίζω, πως το πρόβλημα θα επιλυθεί σύντομα.
Βαγγέλης
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Ευχαριστώ πολύ και για την δική σου απάντηση. Το έκανα ήδη, αν και παρατήρησα πως είναι αρκετά περιορισμένο σε σχέση με τον έτερο τρόπο επεξεργασίας. Θα περιμένω όμως, και θα ελπίζω, πως το πρόβλημα θα επιλυθεί σύντομα.
Βαγγέλης
Προώθησα ήδη το μήνυμά σου στον υπεύθυνο τεχνικό.
Αναμένουμε και εμείς απάντηση για τη λύση του προβλήματος, ώστε να ενημερώσουμε και εδώ σχετικά

akikos
Επιφανές μέλος

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπαίνω κανονικά, αλλά βλέπω μόνο εσένα. Τί φάση;Δεν είχα προσβαση σε pc κάποιες μέρες αυτή την εβδομάδας. Απο χθες παρατηρώ ότι είμαι μόνος μου στο chat. Mήπως υπάρχει κανά bug και ο καθένας βλέπει μόνο το εαυτό του;

akikos
Επιφανές μέλος

Μπαίνω κανονικά, αλλά βλέπω μόνο εσένα. Τί φάση;![]()
Εγώ δεν βλέπω ούτε εσένα

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Ίσως επειδή βγήκαΕγώ δεν βλέπω ούτε εσένα![]()

akikos
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.