]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Καρβέλας και το παλιο κλασικό σιντί ο σκύλος μου είναι γκέυ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Εχει μέσα ένα συγκεκριμένο τραγούδι το δεν μαμιέτε άς παιθάνω πιο νωρίς

Πάντα μου δίνει δύναμη και καλή ενέργεια άρα ποιο καλά ένα δίσκο με ένα τρααγούδι υπέροχο παρά κάποιο με τραγούδια που απλά τα ακούω

Hταν ο 1ος δισκος του που αγορασα. Πολυ ωραιος αλλα μαλλον το Mothe rEarth ηταν πιο ωριμο και με περισσοτερα καλα κομματια.Eχω ΕΝΑΝ δισκο των Within Temptation και είναι το Enter!
Gathering - madylion ? Μαλλον σαρεσουν πιο σκληροι/dark. Εγω χαιρομαι που φυγαν απο εκεινο το στυλ.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Από Tool το Aenima και το Lateralus. ΔΕΝ μπορώ να διαλέξω κάποιο απ' τα δύο.
Χαχα, κι ο κολλητος μου την ιδια απαντηση εδωσε!
Nosaltres
Δραστήριο μέλος

Judas Priest - "Painkiller"
Manowar - "Hail to England"
W.A.S.P. - "WASP"
Nirvana - "Bleach"
Motorhead - "Overkill"
Black Sabbath - "Paranoid"
Megadeth - "Rust in peace"
Helloween - "Keeper of the seven keys 2"
Iron Maiden - "Piece of mind"
King Diamond - "Abigail"
Mercyful Fate - "Melissa"
Slayer - "Reign in Blood"
System of a down - "Toxicity"
The Offspring - "Ixnay on the hombre"
Savatage - "Hall of the mountain king"
Ουφ... Αυτα προς το παρον.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Ο κάθε ακροατής των Tool το ίδιο θα έλεγε...Χαχα, κι ο κολλητος μου την ιδια απαντηση εδωσε!

Nosaltres σε πάω ρε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Kolokythi
Νεοφερμένο μέλος

Stampin' Ground -> Carved from empty words
Hatebreed -> Perseverance
Red Hot Chilli Peppers -> Blood Sugar Sex Magic
Slipknot -> Iowa
Tool ->θα συμφωνίσω με τους παραπάνω..μα να μην διαχορίζονται με τίποτα αυτα τα δισκάκια;!
Prodigy->The Fat of the Land
Queens of the stone age->Songs for the Deaf
Isis -> Oceanic (Θα διαφωνίσω με τον φίλο πιο πάνω)
Πολύ ωραίο θέμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jesse_james
Δραστήριο μέλος

King Diamond - abigail
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.