Αν αύριο είχαμε εκλογές τι θα ψηφίζατε; (χιουμοριστικό)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

cel123

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο cel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα.
κρινε απο στημενα βιντεο καποιων τρολ του διαδικτυου και μην ακους τι λεει.τα στελεχη που ειχε οντως ηταν για τα μπαζα αλλα τα αλλα κομματα εχουν στελεχη??εκει δεν σας βλεπω να κρινετε.
Τρολ ειναι ο ιδιος στην καλυτερη. Για ολα οσα ειπα παραπανω δε λες κατι ομως. Καλα τα εκατομμυριακια που εβαλε στην τσεπη, παριστανοντας τον εναντιο της οικογενειοκρατιας και των κρατικων χρηματοδοτησεων. Τα στελεχη αυτα αγαπητε δεν ηταν επιλογη του λαου. Ηταν δικια του αποκλειστικα αποφαση διοτι οι εκλογες εγιναν με λιστα. Εκανε λοιπον βουλευτινα τη Μεγαλοοικονομου που του εκαμε δωρο μια εικονα, το Φωκα που ηταν αγορητης σε νομοσχεδιο και ξεχασε να ψηφισει επειδη πηγε να πιει γκαζοζα (ενω λιγους μηνες πριν φωναζε σε συλλαλητηριο του παοκ να καει η πουτ.... η βουλη), τον αλλον που κοιμοταν στα εδρανα και τον ξυπνουσαν για να ψηφισει, εναν ακομη που πηγε κ εκανε φασαρια στη δεθ επειδη του ζητησαν να πληρωσει εισιτηριο, εναν ακομη που τον μαθαμε επειδη πλακωθηκε με τον προηγουμενο στη βουλη, εναν αλλο που πηγε στη νδ και τον εκανε βουλευτη επειδη λεει πιστευε πως ειχε μεγαλες διασυνδεσεις στις ΗΠΑ και ανεδειξε βεβαια και τον εθνικο μετεωρολογο-βουλευτη της νδ. Και μην ξεχναμε και το μπουμπουκι το γιο του, Μαριο Γεωργιαδη που τον εκανε βουλευτη και αυτος φλερταρε με τη νεα δημοκρατια γιατι ηξερε πως το κομμα του μπαμπα δε θα ξαναβγει στους αιωνες των αιωνων. Η μεγαλυτερη ντροπη αυτου του γελοιου τυπου ειναι οτι προσπαθησε να οικειοποιηθει και το κεντρο τρομαρα του, ενω στην πραγματικοτητα ειναι ενας εκκολαπτομενος ακροδεξιος, πραγμα που διαπιστωνει κανεις ευκολα αν τον εχει παρακολουθησει εστω και λιγο.

Επειδη τον εχεις σε συμπαθεια δεν του στελνεις κανα μηνυμα να μας πει ποσα πηρε απ την πωληση της παρανομης συχνοτητας 67 στον Κουρη? Γιατι μας το κρυβει?
 

jims

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,043 μηνύματα.
Το θέμα είναι ότι το ΑΕΔ πήρε την απόφαση υπέρ της προσμέτρησης των λευκών μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει πολιτικά συμφέροντα, όχι για το καλό του πολιτεύματος.

Το βασικό πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι οι τρεις εξουσίες δεν είναι ανεξάρτητες. Στην Ελλάδα η εκτελεστική εξουσία στην πραγματικότητα υπέρκειται της δικαστικής και νομοθετικής εξουσίας. Δημοκρατία χωρίς διάκριση εξουσιών δεν υφίσταται.
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Λεβέντης και Τζήμερος έχουν τα πιο σοβαρά οικονομικά προγράμματα για την ''έξοδο'' από την κρίση. Ενώ κάποιοι άλλοι έχουν τα πιο σοβαρά για την έξοδο απ'το Ευρώ! :hehe:

Εγώ από την Ένωση Κεντρώων θυμάμαι μόνο μία ουσιαστική ομιλία του Μ. Γεωργιάδη για το σύμφωνο συμβίωσης. Τίποτα παραπέρα, μετά, κάτι «μην παραχαράσσετε την ιστορία» και κάτι τέτοια. Επίσης, το πρόγραμμα του Τζήμερου δεν είναι πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, διαιώνιση των κακών που οδήγησαν στην κρίση είναι. :Ρ

@jims Ναι, η διάκριση των εξουσιών χαλαρώνει, αλλά μόνο με το να το συζητάμε δεν αλλάζει κάτι. Εμείς δεχόμαστε στις πλάτες μας να γίνονται όλα αυτά αδιαμαρτύρητα, όταν η πλειονότητα δεν ανταποκρίνεται ούτε σε συλλογές υπογραφών - δε μιλάω για πορείες και τέτοια, αυτά τα θυμόμαστε μόνο στη χάση και στη φέξη...
 

cel123

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο cel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα.
Για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα, ενα ειναι το κομμα! ΟΑΚΚΕ
Μου εχει χαρισει απειρες στιγμες γελιου.
Τετοιο κομμα με τετοιες θεσεις δεν πρεπει να υπαρχει αλλο στον κοσμο ολο. Κανονικα πρεπει να γινει προιον Π.Ο.Π. και να αρχισουν οι εξαγωγες στα περατα της οικουμενης.
 

The Mountain

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 944 μηνύματα.

Καλά ρε μαλάκες, δυο σελίδες για τον Λεβέντη και δεν μπήκε ακόμα αυτό το βίντεο?
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,790 μηνύματα.
Το βασικό πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι οι τρεις εξουσίες δεν είναι ανεξάρτητες. Στην Ελλάδα η εκτελεστική εξουσία στην πραγματικότητα υπέρκειται της δικαστικής και νομοθετικής εξουσίας. Δημοκρατία χωρίς διάκριση εξουσιών δεν υφίσταται.

Μηηηηη...κακές κουβέντες. Οι επάρατοι εθνοπατέρες της μεταπολίτευσης για ποια ιδανικά αγωνίστηκαν; :loltooth: Μου έρχεται στο μυαλό ο ψήστης με το ψάρι, ο Ζουράρις με το πέδιλο και το γιλέκο του αφανγκατέν Γαλλικού σοσιαλισμού και ξερνάω.

Προσωπικά μου αρέσουν πιο προχώ καταστάσεις: Σια με το μαλλί..

1595539827195.png
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top