morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αχ και μην αρχίσετε τα κλασσικά ''τίποτα. τα λάθη με έκαναν αυτό που είμαι''![]()
εμ αφου ισχυει αυτο! θες να σου πουμε ψεματα δλδ?

ωραιο να κανεις σεναρια για το αν, αν και αν αλλα Ignorance is bliss...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
f(f(chris))
Νεοφερμένο μέλος

Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

just smile!
Δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Roxim
Δραστήριο μέλος

καλό δεν μου έκαναν ποτέ

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

olga_serb
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Τον χαρακτηρα μου... Δηλαδη αυτον που απεκτησα απο τις επιλογες μου
Μεγάλη κουβέντα αυτή που λες

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μεγάλη κουβέντα αυτή που λεςστο χέρι σου είναι να αλλάξεις κάτι στον χαρακτήρα σου... απλά δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.. χρειάζεται υπομονή και επιμονή φυσικά!
Aν ησουν στην θεση μου.... Ξερεις ποσα λαθη εχω κανει? Θα μου πεις και ποιος δεν εχει κανει αλλα... Εχω μεανιωσει γι αυτα που εχω κανει σε καποιους... Δεν ξερεις πως με βλεπουν Μελανια....

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Aν ησουν στην θεση μου.... Ξερεις ποσα λαθη εχω κανει? Θα μου πεις και ποιος δεν εχει κανει αλλα... Εχω μεανιωσει γι αυτα που εχω κανει σε καποιους... Δεν ξερεις πως με βλεπουν Μελανια....![]()
Δεν διαφωνώ ότι έχεις κάνει λάθος στην ζωή σου! Όλοι κάνουμε και πολλά μάλιστα! Το θέμα ποιο είναι? Ότι μαθαίνουμε από αυτά! Δεν πρέπει να ζητάς να είχες άλλο χαρακτήρα.. γιατί αυτό που λες ξέρεις τι δείχνει για σένα? Ότι έχεις αυτογνωσία και αναγνωρίζεις τα λάθη σου... κι αυτό είναι το πρώτο βήμα για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος...

Roxim
Δραστήριο μέλος

Aν ησουν στην θεση μου.... Ξερεις ποσα λαθη εχω κανει? Θα μου πεις και ποιος δεν εχει κανει αλλα... Εχω μεανιωσει γι αυτα που εχω κανει σε καποιους... Δεν ξερεις πως με βλεπουν Μελανια....![]()
Άστους να λένε παιδάκι μου σε όσους αρέσεις τους άλλους να πάνε στο δ@@@@
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Δεν διαφωνώ ότι έχεις κάνει λάθος στην ζωή σου! Όλοι κάνουμε και πολλά μάλιστα! Το θέμα ποιο είναι? Ότι μαθαίνουμε από αυτά! Δεν πρέπει να ζητάς να είχες άλλο χαρακτήρα.. γιατί αυτό που λες ξέρεις τι δείχνει για σένα? Ότι έχεις αυτογνωσία και αναγνωρίζεις τα λάθη σου... κι αυτό είναι το πρώτο βήμα για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος...Είσαι σε καλό δρόμο Μαράκι... συνέχισε έτσι... και κάποια στιγμή θα μπορείς να κοιτάς στα μάτια τον εαυτό σου και να χαίρεσαι με αυτό που βλέπεις
![]()
Μακαρι ρε συ.... Πραγματικα κοιτα ας πουμε τωρα... Ειμαι στην γιαγια μου οκ? Ναι ηλθα να δω τους δικους μου κακο ειναι? Ναι θελω να τους δω λιγακι ΜΟΝΟ αυτους παλι λαθος εχω κανει? Μου ζητουν φιλοι να βρεθουμε αλλα εγω αρνουμε και ξερεις γιατι? γιατι δεν ξερω τι να τους πω... Μια φιλη με πηρε και μου λεει: Μαρια εμαθα εισαι στα μερη μας τι λες για το βραδυ? κι εγω: Χαρηκα που σε ακουσα Ελπιδα αλλα οχι... Εχω ελθει να δω τους δικους μου... και η Ελπιδα απαντα: Α καλα καταλαβα... και κλεινει το τηλεφωνο χωρις να πει αντιο! Παει και το λεει σε ολους με κανει ρεζιλι και οκ!
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Μακαρι ρε συ.... Πραγματικα κοιτα ας πουμε τωρα... Ειμαι στην γιαγια μου οκ? Ναι ηλθα να δω τους δικους μου κακο ειναι? Ναι θελω να τους δω λιγακι ΜΟΝΟ αυτους παλι λαθος εχω κανει? Μου ζητουν φιλοι να βρεθουμε αλλα εγω αρνουμε και ξερεις γιατι? γιατι δεν ξερω τι να τους πω... Μια φιλη με πηρε και μου λεει: Μαρια εμαθα εισαι στα μερη μας τι λες για το βραδυ? κι εγω: Χαρηκα που σε ακουσα Ελπιδα αλλα οχι... Εχω ελθει να δω τους δικους μου... και η Ελπιδα απαντα: Α καλα καταλαβα... και κλεινει το τηλεφωνο χωρις να πει αντιο! Παει και το λεει σε ολους με κανει ρεζιλι και οκ!
Σε αυτό κοπέλα μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι... ήρθε η ώρα να ξεχωρίσεις ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σου

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σε αυτό κοπέλα μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι... ήρθε η ώρα να ξεχωρίσεις ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σουκαι θα είναι αυτοί που θα σου δείχνουν κατανόηση κι όχι την... πλάτη τους
![]()
Δικαιο εχεις... Αν αρχισω να ξεχωριζω Μελανια φοβαμαι πως το πολυ να μεινουν 2!
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Δικαιο εχεις... Αν αρχισω να ξεχωριζω Μελανια φοβαμαι πως το πολυ να μεινουν 2!
Και ένας να έμενε αν είναι πραγματικά φίλος σου θα αξίζει όσο 50 ψεύτικοι και υποκριτές

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.