WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Έδιτ : επειδή πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων έχουν μία τάση και αγάπη στη νωθρότητα και την σπατάλη (ατ τάημς ορ ολ δε τάημ), δεν θα σταματούσα τη δουλειά μου ή τις σπουδές μου, γιατί κατά 90% θα με έπαιρνε η μπάλα της απληστίας ή της νωθρότητας μέημπι :o !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν μετα απο ολα αυτα ενιωθα οτι βαριεμαι να μην ασχολουμαι με καποια δουλεια καθημερινα θα εκανα μια δουλεια που μου αρεσει..Πχ θα ανοιγα ενα νηπιαγωγιο δωρεαν..Ή θα ανοιγα ενα δωρεαν φροντιστηριο ελληνικων για μεταναστες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ajusshi
Διάσημο μέλος

- θα έκανα μία φάρμα στα Highlands.

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Αν λοιπόν κέρδιζα ένα καράβι χρήματα σε αυτή τη στιγμή της ζωής μου, θα κερνούσα μπουκάλια βότκες όλα τα Γιάννενα και την αμέσως επόμενη μέρα θα πήγαινα κανονικά στη σχολή μου και θα συνέχιζα κανονικά τη ζωή μου. Ευτυχώς, σπουδάζω κάτι που μου αρέσει και έχω σκοπό να ακολουθήσω ακαδημαϊκή/ερευνητική καριέρα πάνω σε αυτό, οπότε δε πρόκειται να το παρατήσω ότι κι αν γίνει.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

**Δεν έχω στο νου μου το είδος εκείνο της εργασίας που προσφέρει κανείς σε έργα αληθινά δικά του.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχει η γενική πεποίθηση πως όσοι δεν δουλεύουν, ακόμα κι αν δεν ζουν με τα λεφτά του μπαμπά τους, είναι τεμπέληδες, ανεπρόκοποι ή απλώς ευθυνόφοβοι και καλοπερασάκηδες. Εσείς έχετε την ίδια άποψη;
Επιπλέον αν είχατε την πολυτέλεια να μπορείτε να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες χωρίς να πρέπει να δουλεύετε τι θα κάνατε; Θα μένατε στην δουλειά που έχετε, θα αλλάζατε δουλειά (παίρνοντας πιθανά και κάποιο ρίσκο που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε) ή θα σταματούσατε εντελώς;
Θα σταματούσα εντελώς να δουλεύω, και θα άρχιζα να " εργάζομαι αφιλοκερδώς"... Νομίζω πως γίνεται κατανοητό... το υπονοούμενο!
xanp
Δραστήριο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

θα δουλευες για τα λευτα ή οχι?Θα σταματούσα εντελώς να δουλεύω, και θα άρχιζα να " εργάζομαι αφιλοκερδώς"... Νομίζω πως γίνεται κατανοητό... το υπονοούμενο!

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Προσωπικά έχω τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, που δεν θα μένει χρόνος για οποιαδήποτε δουλειά αν δεν τη χρειάζομαι. Μόνο να γυρίσεις τον κόσμο, να δοκιμάσεις όλες τις τεχνολογίες και να ασχοληθείς με κάποια hobbies δεν σου φτάνει η ζωή σου όλη.

Neraida
Επιφανές μέλος

Απο εκει και περα για μενα δημιουργια σημαινει αλλα πραγματα. Θελω να κανω πραγματα που μεχρι σημερα δεν ειχα ουτε το χρονο αλλα ουτε και την οικονομικη δυνατοτητα να δοκιμασω. Να ταξιδεψω, να γνωρισω οσον το δυνατον περισσοτερες διαφορετικες κουλτουρες απο κοντα και για μεγαλο χρονικο διαστημα, να μαθω κι αλλες ξενες γλωσσες, να...., να......, να...., να........
Να καταπιαστω τελος παντων με καθε τι που μου προκαλει ενδιαφερον και μεχρι σημερα δε μου εχει δοθει η δυνατοτητα να εξερευνησω.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Τώρα το τι δουλειά θα έκανα, δεν είμαι σίγουρη. Αν οι συνθήκες στη δουλειά μου είναι οκ και δεν είχα προβλήματα οποιασδήποτε φύσεως με αφεντικό και συναδέλφους, με χαρά θα συνέχιζα! Αν για κάποιο λόγο δεν μου άρεσε, το περιβάλλον ήταν κάπως, το αφεντικό μου την έδινε (πολύ) στα νεύρα και γενικώς δεν ήταν εντάξει απέναντί μου, θα έφευγα και πιθανότατα θα ξεκινούσα κάτι δικό μου.
Γενικά έχω θέμα- δεν μπορώ να νιώθω ότι δεν έχω σκοπό, κίνητρο να πάω παραπέρα ή κάτι που να με σπρώχνει να ξυπνήσω το πρωί, όσο σπαστικό κι αν μου φαίνεται το γεγονός ότι...πρέπει να ξυπνήσω!

Δεν ξέρω... Μ αρέσει πολύ περισσότερο να κάνω οικονομίες και στο τέλος να πάω ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόμουν ή στον ελεύθερό μου χρόνο να ασχολούμαι με τα χόμπυ μου και να βλέπω τους φίλους μου, κι ας χρειάζεται να δουλεύω... Γιατί εκτός του ότι διοχετεύω κάπου τη δημιουργικότητα (και τα νεύρα μου

Φωτηs
Εκκολαπτόμενο μέλος

vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι θέμα τεμπελιάς αλλά θα με τόσα πολλά χρήματα δε νομίζω ότι θα είχα την όρεξη να έχω κάθε πρωί πάνω από το κεφάλι μου τον κάθε ένα να μου λέει τι πρεπει να κάνω...
Επίσης, θα σκεφτόμουνα και κάποιον τρόπο να επενδύσω μερικά χρήματα και να αυγατίσουν μιας και με τέτοια σπατάλη που με δέρνει θα γινότανε αέρας χωρίς να το καταλάβω...

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.