Αν η ζωή σου γυριζόταν σε ταινία, ποιος θα ήθελες να σε ενσαρκώσει;

Ενδιαφέρον και "πονηρό" θέμα, αν μελετήσεις τις απαντήσεις βγάζεις συμπεράσματα, ακόμα και οι φαινομενικά χαβαλετζίδικες δεν καταφέρνουν να κρύψουν κάποια πράγματα :hmm:
Κάποιος λέει πχ ότι θα ήθελε να τον ενσαρκώσει ένα...πουλί και μάλιστα κατάμαυρο, είναι προφανές λοιπόν πως έχει μάθει απ έξω πια "το κοράκι" του Πόε και του αρέσει η μεταφυσική ατμόσφαιρα :vampire:

ο Άντονι Χόπκινς θα ήταν η πρώτη μου επιλογή :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξεκάθαρα η Emma Stone :shablon_03:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποιος που ταιριάζει στην προσωπικότητα και έχιε πολύ machismo

10906u6ua-1.jpg

Ξεκάθαρα η Emma Stone :shablon_03:

Δεν σου ταιριάζει. Πιστέυω η ντακότα τζόνσον θα ήταν πέρφεκτ.

Κάποιος που ταιριάζει στην προσωπικότητα και έχιε πολύ machismo

10906u6ua-1.jpg

Δεν σου ταιριάζει. Πιστέυω η ντακότα τζόνσον θα ήταν πέρφεκτ.
Πιστεύω μου ταιριάζει για πολλούς λόγους.
Δεν έχω δεί καμία ταινία της οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη :)
Edit: παίζει να είχα δει το 50 shades of grey αλλά δε θυμάμαι πολλά η αλήθεια είναι. Οπότε λογικά αδιάφορη θα μου πέρασε

Τελευταία επεξεργασία:
Πιστεύω μου ταιριάζει για πολλούς λόγους.
Δεν έχω δεί καμία ταινία της οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη :)
Edit: παίζει να είχα δει το 50 shades of grey αλλά δε θυμάμαι πολλά η αλήθεια είναι. Οπότε λογικά αδιάφορη θα μου πέρασε

Εμένα μου θυμίζεις κοπέλα της διπλανής πόρτας. :teasing:

Matthew Perry ή Bojack Horseman

imagesqtbnANd9GcTqEcMF0I6cTjzPQF5ltU1rMv-1.jpg

Bradley Cooper
ntanos28829-1.jpg

ενας ειναι ο αντιπαλος του στο χωρο των γραμματων
2175039-1.jpg

Στηβ Ντούζος

Kevin Dillon
1614532168657.png

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω θα επελεγα 2 ηθοποιους να με ενσαρκωσουν :D ειναι αγαπημενες μου ηθοποιοι και γενικα μου αρεσει ολο το στυλ τους.
Η μια ειναι η Rachel Weisz
79453332ce70d51711450159b0b23d8f.jpg

Και η αλλη ειναι η Emma Stone

27f54fdda397fbf1fdaac9ab7b4304d3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O Joaquin Phoenix.

Jay ryan ή keanu reeves

Συνημμένα

• 1614600169751.png
    1614600169751.png
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 187
  • 1614600228559.png
    1614600228559.png
    197,1 KB · Εμφανίσεις: 196
Θα επέλεγα την Καροφυλλια Καραμπετη... Η γυναίκα βγάζει τόσο συναίσθημα σε κάθε έργο, είναι πραγματικα προικισμενη.... 🌹🍁

Η Αγγελική Παπουλια.. έχει κάτι το αντισυμβατικό στο τρόπο που υποδυεται ρόλους
showpics.jpeg

Ώρες ώρες η ζωή μου (αλλά και εγώ ο ίδιος) είναι τόσο σουρεαλ (+γεμάτη γκάφες) που πιστεύω ανετότατα θα μπορούσε να με υποδυθεί ο Σαρλό (Τσάρλι Τσάπλιν).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back