Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Δεν ειναι ευκολο απο κινητο. Σε εξουσιοδοτω να βαλεις εσυ τη φωτογραφια που ταιριαζει στο θεμα.
Xωρίς φωτογραφια!!!!!!!!?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Όταν τσιτσιδώνονται μπροστά μου κορίτσια νιώθω άβολα γτ η ίδια δεν το πράττω μπροστά σε γυναίκες. (εξάλλου τα έχουμε ξαναμεταπεί, είναι οι πιο ηλίθιες κατά την κριτική τους )
Όταν τσιτσιδώνονται αγόρια είμαι οκ συνήθως.
Και θα είχα και πρόβλημα να με δει φίλη γυμνή.
Αν με έβλεπε φίλος θα του έλεγα ή ''θα σε σαπίσω στο ξύλο αν κάνεις σχόλια παλιομαλακισμένο'' (πιθανότητα καθώς γελώ με στυλ σοβαρού) ή ''και για πες μου για αυτό το μπούτι μου..''
Φίλο μου που έχω δει όλα ήταν οκ. Συνεχίζαμε κανονικά και μιλούσαμε.
Και έτσι τυχαία στο κινητό που έχω δει έχω ανταποκριθεί με ένα ''τι είναι αυτό ρε; για ποια φωτογραφιζόσουν πάλι; πάντως είσαι αρκετότα κομπλέ. τουλάχιστον δεν τους κακοπέφτεις''.

ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ???
Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;».
Παντως όχι δεν μου έχει τύχει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Pak
Επιφανές μέλος

Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη

Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.