Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Teaser έγραψε: #41 27-07-13 15:31 Άμα η άλλη είναι ωραία δε θα χα πρόβλημα.Αν δε μου άρεσε θα είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #42 27-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Xωρίς φωτογραφια!!!!!!!!? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ευκολο απο κινητο. Σε εξουσιοδοτω να βαλεις εσυ τη φωτογραφια που ταιριαζει στο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 20:59 Η Darkness έγραψε: #43 27-07-13 20:59 Ανάλογα τον φίλο. Όταν τσιτσιδώνονται μπροστά μου κορίτσια νιώθω άβολα γτ η ίδια δεν το πράττω μπροστά σε γυναίκες. (εξάλλου τα έχουμε ξαναμεταπεί, είναι οι πιο ηλίθιες κατά την κριτική τους ) Όταν τσιτσιδώνονται αγόρια είμαι οκ συνήθως. Και θα είχα και πρόβλημα να με δει φίλη γυμνή. Αν με έβλεπε φίλος θα του έλεγα ή ''θα σε σαπίσω στο ξύλο αν κάνεις σχόλια παλιομαλακισμένο'' (πιθανότητα καθώς γελώ με στυλ σοβαρού) ή ''και για πες μου για αυτό το μπούτι μου..'' Φίλο μου που έχω δει όλα ήταν οκ. Συνεχίζαμε κανονικά και μιλούσαμε. Και έτσι τυχαία στο κινητό που έχω δει έχω ανταποκριθεί με ένα ''τι είναι αυτό ρε; για ποια φωτογραφιζόσουν πάλι; πάντως είσαι αρκετότα κομπλέ. τουλάχιστον δεν τους κακοπέφτεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Η ανατολή έγραψε: #44 27-07-13 22:52 Έχω την εντύπωση πως θα το διακωμωδούσα, το σώμα μας δεν είναι ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunflower_ Νεοφερμένο μέλος Η sunflower_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:49 Η sunflower_: #45 06-09-14 22:49 Δε θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:00 Ο timonierhs: #46 06-09-14 23:00 Αν με εβλεπε γυμνο θα ντρεπομουν, οποτε θα της ζητουσα ευγενικα να γδυθει κι εκεινη για να... μην αισθανομαστε αβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:42 Ο ultraviolence: #47 09-09-14 15:42 Μου'χει τυχει να δω φιλες και φιλους γυμνους σε hangover φαση και σε αποδυτηρια. Δεν νομιζω οτι πρέπει να υπάρχει λόγος ντροπής..άλλο το τι νιώθουμε βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 16:58 Η Zilda έγραψε: #48 11-03-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ??? Click για ανάπτυξη... Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;». Παντως όχι δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαρτίου 2018 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 17:24 Ο Αρκτούρος: #49 11-03-18 17:24 Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Drscientist Wilsongeo teoaenaos BatGuin Requiem math2arch Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού SakisRM Circe xman User2350 GeoCommand camil Paragontas7000 ggl Μαυρίκιος Memetchi charmander fmarulezkd JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα η άλλη είναι ωραία δε θα χα πρόβλημα.Αν δε μου άρεσε θα είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #42 27-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Xωρίς φωτογραφια!!!!!!!!? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ευκολο απο κινητο. Σε εξουσιοδοτω να βαλεις εσυ τη φωτογραφια που ταιριαζει στο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 20:59 Η Darkness έγραψε: #43 27-07-13 20:59 Ανάλογα τον φίλο. Όταν τσιτσιδώνονται μπροστά μου κορίτσια νιώθω άβολα γτ η ίδια δεν το πράττω μπροστά σε γυναίκες. (εξάλλου τα έχουμε ξαναμεταπεί, είναι οι πιο ηλίθιες κατά την κριτική τους ) Όταν τσιτσιδώνονται αγόρια είμαι οκ συνήθως. Και θα είχα και πρόβλημα να με δει φίλη γυμνή. Αν με έβλεπε φίλος θα του έλεγα ή ''θα σε σαπίσω στο ξύλο αν κάνεις σχόλια παλιομαλακισμένο'' (πιθανότητα καθώς γελώ με στυλ σοβαρού) ή ''και για πες μου για αυτό το μπούτι μου..'' Φίλο μου που έχω δει όλα ήταν οκ. Συνεχίζαμε κανονικά και μιλούσαμε. Και έτσι τυχαία στο κινητό που έχω δει έχω ανταποκριθεί με ένα ''τι είναι αυτό ρε; για ποια φωτογραφιζόσουν πάλι; πάντως είσαι αρκετότα κομπλέ. τουλάχιστον δεν τους κακοπέφτεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Η ανατολή έγραψε: #44 27-07-13 22:52 Έχω την εντύπωση πως θα το διακωμωδούσα, το σώμα μας δεν είναι ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunflower_ Νεοφερμένο μέλος Η sunflower_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:49 Η sunflower_: #45 06-09-14 22:49 Δε θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:00 Ο timonierhs: #46 06-09-14 23:00 Αν με εβλεπε γυμνο θα ντρεπομουν, οποτε θα της ζητουσα ευγενικα να γδυθει κι εκεινη για να... μην αισθανομαστε αβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:42 Ο ultraviolence: #47 09-09-14 15:42 Μου'χει τυχει να δω φιλες και φιλους γυμνους σε hangover φαση και σε αποδυτηρια. Δεν νομιζω οτι πρέπει να υπάρχει λόγος ντροπής..άλλο το τι νιώθουμε βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 16:58 Η Zilda έγραψε: #48 11-03-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ??? Click για ανάπτυξη... Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;». Παντως όχι δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαρτίου 2018 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 17:24 Ο Αρκτούρος: #49 11-03-18 17:24 Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Drscientist Wilsongeo teoaenaos BatGuin Requiem math2arch Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού SakisRM Circe xman User2350 GeoCommand camil Paragontas7000 ggl Μαυρίκιος Memetchi charmander fmarulezkd JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Xωρίς φωτογραφια!!!!!!!!? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ευκολο απο κινητο. Σε εξουσιοδοτω να βαλεις εσυ τη φωτογραφια που ταιριαζει στο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 20:59 Η Darkness έγραψε: #43 27-07-13 20:59 Ανάλογα τον φίλο. Όταν τσιτσιδώνονται μπροστά μου κορίτσια νιώθω άβολα γτ η ίδια δεν το πράττω μπροστά σε γυναίκες. (εξάλλου τα έχουμε ξαναμεταπεί, είναι οι πιο ηλίθιες κατά την κριτική τους ) Όταν τσιτσιδώνονται αγόρια είμαι οκ συνήθως. Και θα είχα και πρόβλημα να με δει φίλη γυμνή. Αν με έβλεπε φίλος θα του έλεγα ή ''θα σε σαπίσω στο ξύλο αν κάνεις σχόλια παλιομαλακισμένο'' (πιθανότητα καθώς γελώ με στυλ σοβαρού) ή ''και για πες μου για αυτό το μπούτι μου..'' Φίλο μου που έχω δει όλα ήταν οκ. Συνεχίζαμε κανονικά και μιλούσαμε. Και έτσι τυχαία στο κινητό που έχω δει έχω ανταποκριθεί με ένα ''τι είναι αυτό ρε; για ποια φωτογραφιζόσουν πάλι; πάντως είσαι αρκετότα κομπλέ. τουλάχιστον δεν τους κακοπέφτεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Η ανατολή έγραψε: #44 27-07-13 22:52 Έχω την εντύπωση πως θα το διακωμωδούσα, το σώμα μας δεν είναι ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunflower_ Νεοφερμένο μέλος Η sunflower_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:49 Η sunflower_: #45 06-09-14 22:49 Δε θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:00 Ο timonierhs: #46 06-09-14 23:00 Αν με εβλεπε γυμνο θα ντρεπομουν, οποτε θα της ζητουσα ευγενικα να γδυθει κι εκεινη για να... μην αισθανομαστε αβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:42 Ο ultraviolence: #47 09-09-14 15:42 Μου'χει τυχει να δω φιλες και φιλους γυμνους σε hangover φαση και σε αποδυτηρια. Δεν νομιζω οτι πρέπει να υπάρχει λόγος ντροπής..άλλο το τι νιώθουμε βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 16:58 Η Zilda έγραψε: #48 11-03-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ??? Click για ανάπτυξη... Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;». Παντως όχι δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαρτίου 2018 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 17:24 Ο Αρκτούρος: #49 11-03-18 17:24 Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Drscientist Wilsongeo teoaenaos BatGuin Requiem math2arch Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού SakisRM Circe xman User2350 GeoCommand camil Paragontas7000 ggl Μαυρίκιος Memetchi charmander fmarulezkd JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανάλογα τον φίλο. Όταν τσιτσιδώνονται μπροστά μου κορίτσια νιώθω άβολα γτ η ίδια δεν το πράττω μπροστά σε γυναίκες. (εξάλλου τα έχουμε ξαναμεταπεί, είναι οι πιο ηλίθιες κατά την κριτική τους ) Όταν τσιτσιδώνονται αγόρια είμαι οκ συνήθως. Και θα είχα και πρόβλημα να με δει φίλη γυμνή. Αν με έβλεπε φίλος θα του έλεγα ή ''θα σε σαπίσω στο ξύλο αν κάνεις σχόλια παλιομαλακισμένο'' (πιθανότητα καθώς γελώ με στυλ σοβαρού) ή ''και για πες μου για αυτό το μπούτι μου..'' Φίλο μου που έχω δει όλα ήταν οκ. Συνεχίζαμε κανονικά και μιλούσαμε. Και έτσι τυχαία στο κινητό που έχω δει έχω ανταποκριθεί με ένα ''τι είναι αυτό ρε; για ποια φωτογραφιζόσουν πάλι; πάντως είσαι αρκετότα κομπλέ. τουλάχιστον δεν τους κακοπέφτεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Η ανατολή έγραψε: #44 27-07-13 22:52 Έχω την εντύπωση πως θα το διακωμωδούσα, το σώμα μας δεν είναι ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunflower_ Νεοφερμένο μέλος Η sunflower_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:49 Η sunflower_: #45 06-09-14 22:49 Δε θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:00 Ο timonierhs: #46 06-09-14 23:00 Αν με εβλεπε γυμνο θα ντρεπομουν, οποτε θα της ζητουσα ευγενικα να γδυθει κι εκεινη για να... μην αισθανομαστε αβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:42 Ο ultraviolence: #47 09-09-14 15:42 Μου'χει τυχει να δω φιλες και φιλους γυμνους σε hangover φαση και σε αποδυτηρια. Δεν νομιζω οτι πρέπει να υπάρχει λόγος ντροπής..άλλο το τι νιώθουμε βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 16:58 Η Zilda έγραψε: #48 11-03-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ??? Click για ανάπτυξη... Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;». Παντως όχι δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαρτίου 2018 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 17:24 Ο Αρκτούρος: #49 11-03-18 17:24 Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Drscientist Wilsongeo teoaenaos BatGuin Requiem math2arch Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού SakisRM Circe xman User2350 GeoCommand camil Paragontas7000 ggl Μαυρίκιος Memetchi charmander fmarulezkd JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω την εντύπωση πως θα το διακωμωδούσα, το σώμα μας δεν είναι ντροπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunflower_ Νεοφερμένο μέλος Η sunflower_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:49 Η sunflower_: #45 06-09-14 22:49 Δε θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:00 Ο timonierhs: #46 06-09-14 23:00 Αν με εβλεπε γυμνο θα ντρεπομουν, οποτε θα της ζητουσα ευγενικα να γδυθει κι εκεινη για να... μην αισθανομαστε αβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:42 Ο ultraviolence: #47 09-09-14 15:42 Μου'χει τυχει να δω φιλες και φιλους γυμνους σε hangover φαση και σε αποδυτηρια. Δεν νομιζω οτι πρέπει να υπάρχει λόγος ντροπής..άλλο το τι νιώθουμε βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 16:58 Η Zilda έγραψε: #48 11-03-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ??? Click για ανάπτυξη... Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;». Παντως όχι δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαρτίου 2018 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 17:24 Ο Αρκτούρος: #49 11-03-18 17:24 Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Drscientist Wilsongeo teoaenaos BatGuin Requiem math2arch Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού SakisRM Circe xman User2350 GeoCommand camil Paragontas7000 ggl Μαυρίκιος Memetchi charmander fmarulezkd JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε θα είχα κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:00 Ο timonierhs: #46 06-09-14 23:00 Αν με εβλεπε γυμνο θα ντρεπομουν, οποτε θα της ζητουσα ευγενικα να γδυθει κι εκεινη για να... μην αισθανομαστε αβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:42 Ο ultraviolence: #47 09-09-14 15:42 Μου'χει τυχει να δω φιλες και φιλους γυμνους σε hangover φαση και σε αποδυτηρια. Δεν νομιζω οτι πρέπει να υπάρχει λόγος ντροπής..άλλο το τι νιώθουμε βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 16:58 Η Zilda έγραψε: #48 11-03-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ??? Click για ανάπτυξη... Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;». Παντως όχι δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαρτίου 2018 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 17:24 Ο Αρκτούρος: #49 11-03-18 17:24 Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Drscientist Wilsongeo teoaenaos BatGuin Requiem math2arch Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού SakisRM Circe xman User2350 GeoCommand camil Paragontas7000 ggl Μαυρίκιος Memetchi charmander fmarulezkd JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν με εβλεπε γυμνο θα ντρεπομουν, οποτε θα της ζητουσα ευγενικα να γδυθει κι εκεινη για να... μην αισθανομαστε αβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:42 Ο ultraviolence: #47 09-09-14 15:42 Μου'χει τυχει να δω φιλες και φιλους γυμνους σε hangover φαση και σε αποδυτηρια. Δεν νομιζω οτι πρέπει να υπάρχει λόγος ντροπής..άλλο το τι νιώθουμε βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 16:58 Η Zilda έγραψε: #48 11-03-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ??? Click για ανάπτυξη... Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;». Παντως όχι δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαρτίου 2018 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 17:24 Ο Αρκτούρος: #49 11-03-18 17:24 Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Drscientist Wilsongeo teoaenaos BatGuin Requiem math2arch Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού SakisRM Circe xman User2350 GeoCommand camil Paragontas7000 ggl Μαυρίκιος Memetchi charmander fmarulezkd JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου'χει τυχει να δω φιλες και φιλους γυμνους σε hangover φαση και σε αποδυτηρια. Δεν νομιζω οτι πρέπει να υπάρχει λόγος ντροπής..άλλο το τι νιώθουμε βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 16:58 Η Zilda έγραψε: #48 11-03-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ??? Click για ανάπτυξη... Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;». Παντως όχι δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαρτίου 2018 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 17:24 Ο Αρκτούρος: #49 11-03-18 17:24 Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Drscientist Wilsongeo teoaenaos BatGuin Requiem math2arch Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού SakisRM Circe xman User2350 GeoCommand camil Paragontas7000 ggl Μαυρίκιος Memetchi charmander fmarulezkd JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Λοιπόν θα σας μίλησω από προσωπική εμπειρία , και θέλω τις απόψεις σας επί του θέματος. Πείτε πως κάποια στιγμή βλέπατε καταλάθος (ή όχι :Ρ ) γυμνό τον φίλο σας ( όχι το αγόρι σας ) ή να σας έχει δει γυμνη καποιος φίλος σας , σας έχει τύχει ?? πως αντιδράσατε ?? και αν όχι πως πιστευεται θα αντιδρούσατε ??? Ακόμα σας έχει τύχει να σας δεί κάποιος (άγνωστος) γυμνή ??? Click για ανάπτυξη... Ίσως να του έλεγα κάτι τύπου «μμμ αυτός είναι πολυδιαφημισμένος βοας για τον οποίο καυχιοσοθν;». Παντως όχι δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2018 στις 17:24 Ο Αρκτούρος: #49 11-03-18 17:24 Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Drscientist Wilsongeo teoaenaos BatGuin Requiem math2arch Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού SakisRM Circe xman User2350 GeoCommand camil Paragontas7000 ggl Μαυρίκιος Memetchi charmander fmarulezkd JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το καταλάθος ξεφεύγει από τα χέρια μας και σίγουρα, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μεταξύ ιδίου φύλου, προφανώς είναι πιο χαλαρές έως και ανύπαρκτες. Από εκεί και πέρα, είναι ζήτημα επιπέδου. Το κατ'απαίτηση όμως, είναι που με εξαγριώνει. Και μου έχει συμβεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2022 στις 18:06 Ο Guest 292010: #50 03-05-22 18:06 Oh the inside jokes after that... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:24 Η Pak έγραψε: #51 03-05-22 18:24 Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά
Μου έχει συμβεί και με το ίδιο φύλο και με το αντίθετο. Με το ίδιο φύλο ήταν πολύ κουλ η αντίδραση, γιατί την είχα ξαναδεί γυμνή και απλά της είπα ένα "Ουυπς" και γύρισα την πλάτη μου. Ας περάσουμε τώρα στο τίμιο 2018 και στην πενθήμερη που πήγαμε την άνοιξη. Για να μην πολυλογώ δώσαμε το δωμάτιο μας (δυο κορίτσια και γω) σε έναν φίλο μας για να πλυθεί, γιατί στο δικό του γινόταν πανζουρλισμός. Ε και κάπως μπερδεύτηκε η φάση εμείς νομίζαμε ότι είχε φύγει και αυτός ήταν μέσα στο μπάνιο και σκουπιζόταν και η μια κοπέλα άνοιξε την πόρτα και έγινε η αποκάλυψη Εγώ δεν είδα και κάτι τρομερό απλά άκουσα την τσιρίδα της κοπέλας και όπως γύρισα τον είδα να κράτα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο την πετσέτα. Ενιωσα φουλ άβολα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένιωσε αυτός. Αυτά