iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν έβλεπες ότι δεν είχε δίκιο και αυτό συνέχιζε;Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx:από την στιγμή που είναι φίλος και θέλει το καλό μου θα άκουγα τον λόγο που διαφώνει και δεν με στηρίζει στις επιλογές μου.... Ίσως τελικά να είχε και δίκιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Θέλω να ρωτήσω τι θα κάνατε εαν κάνατε κάποιες επιλογές και κάποιος φίλος ή φιλή σας δεν σας στήριζε παρά κάθε φορά σας έλεγε πόσο λάθος είστε;
Σαφέστατα και από τους φίλους μας δε θέλουμε να μας χαιδευουνε τα αυτάκια...θέλουμε να μας λένε τη γνώμη τους με ειλικρίνια,είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν...Και να σου πει ότι κάνεις λάθος,αυτό δε σημαίνει ότι δε σε στηρίζει...Στήριξη είναι όταν ακόμα και λάθος να πιστεύει ότι κάνεις,είναι δίπλα σου...Αυτός είναι;
Βέβαια όταν για την ίδια επιλογή μου επαναλαμβάνει συνεχώς ότι είμαι λάθος,δε ξέρω κατά πόσο θα νιώσω ότι είναι δίπλα μου...(κι ας είναι)...Μια φορά αρκεί να μου το πει, απο εκεί έπειτα κι εγώ τα έχω λάβει υπ'οψιν μου αυτά που μου είπε...Και αποφασίζω τί θα κάνω...Από αυτόν θέλω να είναι δίπλα μου ακόμη και αν έχω κάνει τελικά το λάθος χωρίς να μου πει "Σου τα λεγα εγώ..."
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι θα κάνατε εαν όχι μόνο σας έλεγε πόσο λάθος είστε αλλά ενώ στην αρχή ήταν ουδέτερος μέτα άρχισε να γίνετε τόσο αρνητικός και έσεις ήσασταν σίγουροι ότι κάποιος του έβαλλε λόγια.
Το ότι από ουδέτερος ή θετικός έγινε αρνητικός,δε σημαίνει και οτι κάποιος του έβαλε λόγια...Δική του κρίση δεν έχει;...
Αυτό αρκετές φορές μου έχει συμβεί κι εμένα...Απλά στην πορεία μπορεί να προκύψουν κι άλλοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν τους είχε λάβει υπόψιν του στην αρχική του εκτίμηση...Ή ακόμη να είδε ότι η επιλογή σου στην εφαρμογή της τελικά αποβαίνει εις βάρος σου...
Όπως και να έχει,το συζητάς μαζί του,ο αρμόδιος να σου απαντήσει είναι αυτός.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αν έβλεπα πως θα συνέχιζε θα του μιλούσα και θα του έλεγα πως κάνει λάθος σε συγκεκριμένα πράγματα αν ακόμα με ζόριζε ε θα έλεγα πως η ζωή είναι δική μου και αποφασίζω εγώ για ότι κάνω.
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

με την προϋπόθεση ότι γινόταν διάλογος και δεν έτρεχε να μου την πει δεν θα είχα πρόβλημα...Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αν έβλεπες ότι δεν είχε δίκιο και αυτό συνέχιζε;;
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κάποτε πίστευα ότι ήταν φίλος, τώρα ανησυχώ μήπως είναι "φίλος"Αρχική Δημοσίευση από yiannis:To θέμα "φίλος" πρέπει να το αναλύσουμε πριν απο όλλα. Υπάρχουν φίλοι και "φίλοι" αν έχεις καταφέρει να διαχωρίσεις ποιος είναι πραγματικά δίπλα σου τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να κάνεις λάθος και εκεί είναι που χρειάζεσαι κάποιον τελείως αντικειμενικά στα στο δείξει, χωρίς να έχει το παραμικρό συμφέρον όμως. Αν το βρείς καλά είσαι

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Κάποτε πίστευα ότι ήταν φίλος, τώρα ανησυχώ μήπως είναι "φίλος"![]()
Ναι οι "φίλοι" είναι μάστιγα πανάθεμα τους!

Για πραγματική φιλία έχω την κολλητούλα μου και είμαι ήσυχος!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μίλησε με τα άτομα που φοβόμουν, και το χειρότερο είναι ότι επειδή έχουμε μια διαφορά ηλικίας (εγώ είμαι ο μικρότερος) προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να κάνω το πολιτικά όρθο ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν είναι φίλος σου αυτός που νομίζει ότι ενεργώντας πίσω από την πλάτη σου ότι σε βοηθάει...
Μη χε!

Κάντον πέρα και ξεκόλλα... μην δίνεις σημασία σε ανθρωπάκια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έγώ δεν θα "ξεκινούσα" να κόβω παρτίδες αλλά θα του τα έχωνα ασχημα και θα του έλεγα και αντε και γ.... σου και θα τελείωνε το παραμύθι εκεί......
έμαθα κάτι πολύ σημαντικό εδώ μεσα (καλή της ώρα της σκουλικαντέρας)
ΝΑ ΦΤΥΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ο "φίλος" που σε προδίδει μια φορά... φταίει αυτός....
ο "φίλος" που σε πριδίδει δεύτερη φορά... φταις εσύ

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμ εκεί είναι το θέμα....
έγώ δεν θα "ξεκινούσα" να κόβω παρτίδες αλλά θα του τα έχωνα ασχημα και θα του έλεγα και αντε και γ.... σου και θα τελείωνε το παραμύθι εκεί......
έμαθα κάτι πολύ σημαντικό εδώ μεσα (καλή της ώρα της σκουλικαντέρας)
ΝΑ ΦΤΥΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ!![]()
Το ίδιο έιναι. Απλά μπορεί να φτύσεις ένα φαγητό που δε σ αρέσει διακριτικά στη χαρτοπετσέτα ή μπορείς να το φτύσεις στο πάτωμα και να βρίσεις και το μάγειρα!

Τώρα θα μου πείς "γιατί να το κάνεις διακριτικά"; Ε, ανάλογα με το πόσο χάλια είναι η γεύση και πόσο καλοί είναι οι τρόποι σου.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το ίδιο έιναι. Απλά μπορεί να φτύσεις ένα φαγητό που δε σ αρέσει διακριτικά στη χαρτοπετσέτα ή μπορείς να το φτύσεις στο πάτωμα και να βρίσεις και το μάγειρα!.
Τώρα θα μου πείς "γιατί να το κάνεις διακριτικά"; Ε, ανάλογα με το πόσο χάλια είναι η γεύση και πόσο καλοί είναι οι τρόποι σου.![]()
πολύ σωστό κι αυτό!!!
μόνο που εδώ μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και κοροϊδία.. κι όχι απλά ένα κακομαγειρεμένο φαγητό

πάντως ομολογώ ότι έχεις δίκιο
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως αν και προσπαθώ, καμια φορά κι εγώ το "φτύνω" στο πάτωμα.

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά πίστευα πάντα πως με το να "φτύσεις" ευγενικά το φαγητό που σε χαλάει, δεν έχει σχέση με το φαγητό αλλά με το επίπεδό σου.Δε μειώνει το μέγεθος της αηδίας, απλά αυξάνει το μέγεθος της ευγένειάς σου.
Πάντως αν και προσπαθώ, καμια φορά κι εγώ το "φτύνω" στο πάτωμα.![]()

Τώρα εγώ θα φταίω να πω ότι οι Γιαννιώτες έχουν επίπεδο?

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.