Αν σας ζητούσε υποψήφιος Δήμαρχος του τόπου σας να λάβετε μέρος πως θα αντιδρούσατε;

Αν σας ζητούσε υποψήφιος Δήμαρχος του τόπου σας να λάβετε μέρος πως θα αντιδρούσατε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)
  • Θα δεχόμουν

    Ψήφοι: 2 28,6%
  • Δεν θα δεχόμουν

    Ψήφοι: 2 28,6%
  • Θα το σκεφτόμουν υπό συνθήκες

    Ψήφοι: 2 28,6%
  • Θα αδιαφορούσα

    Ψήφοι: 1 14,3%

  • Total voters
    7

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα.
Αν σας ζητούσε υποψήφιος Δήμαρχος του τόπου σας να λάβετε μέρος πως θα αντιδρούσατε;
Σας έχει τύχει ποτέ να σας ζητήσει κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος να κατεβείτε στις εκλογές;
Να τιμήσετε το ψηφοδέλτιο του με την παρουσία σας;

Έχετε το μικρόβιο του πολιτικού μέσα σας;
Και αν το αποδεχόσασταν ποιες θα ήταν οι κινήσεις που θα κάνατε προκειμένου να ακουστούν οι θέσεις σας και να "διαφημίσετε" τον εαυτό σας;

Κατά την ταπεινή μου άποψη η ενασχόληση με τα κοινά δεν αποτελεί απόφαση στιγμής.
Θα πρέπει για να σε εμπιστευτούν οι άνθρωποι πολύ δουλειά συζήτηση πειθώ και τρέξιμο συνεχές.
Με ενθάρρυνση στο ψηφοφόρο για το κοινό καλό και την αλλαγή ρότας.
Συνήθως οι υποψήφιοι επιλέγονται τελευταία στιγμή απλά για να πλαισιώσουν ένα ψηφοδέλτιο ....του στυλ "Άντε μπες κι εσύ στη λίστα...για να φαίνεται ότι έχω ρεύμα"

politics-300x300.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Η πολιτική έχει απαξιωθεί εντελώς για μένα... Τους πολιτικούς τους βλέπω σαν πιόνια που υποκινούν και υποκινούνται από συμφέροντα. Οπότε όχι δε θα συμμετείχα ποτέ σε ψηφοδέλτιο. Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Πιστευω θα αντιδρουσα θετικα. Κι οσο μεγαλωνω τοσο λιγοτερο συναισθηματισμους εχω, οποτε μαλλον ναι, θα εμπαινα στη διαδικασια. Πειθω εχω, ορεξη εχω, οραματα εχω. Οι αμφιβολιες μου αλλες θα ηταν- ποιους θα εμπιστευομουν και πως θα συνεργαζομουν σωστα, αυτο θα το μελετουσα πιο πολυ απολα καθως εμπιστοσυνη εχω στον εαυτο μου. Στους αλλους ομως, οχι. Και μονη μου σιγουρα δε θα μπορουσα να δουλεψω. Θα ηθελα να ασχοληθω με ολα, αλλα αν δεν μπορουσα, θα επεφτα με τα μουτρα κυριως σε ζητηματα, με σειρα προτεραιοτητας, υγειας, περιβαλλοντος, παιδειας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Ο παππούς μου με τον οποίον φέρω το ίδιο όνομα (91 ετών) όταν ήταν νέος είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην Χρυσούπολη και στις επόμενες εκλογές σκόπευε να κατέβει και για δήμαρχος.
Δεν κατέβηκε ποτέ γιατί κατάλαβε (ως δημοτικός σύμβουλος) ότι με τα κοινά και με την πολιτική σήμερα ασχολούνται μόνο οι αλητες και τα χαμένα κορμιά και δεν ξανά ασχολήθηκε με την πολιτική από τότε.
Είμαι της ίδιας άποψης...
 
Θα δεχόμουν βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσουμε σε κάποιες βασικές αρχές. Πρόταση έχει γίνει και έχει φάει άκυρο για αυτό το λόγο.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top