Για να δωσω και λιγο μια ευχαριστη νοτα στο ολο θεμα θα σας πω κατι που μου συνεβη:
Ηταν περυσι τον Νοεμβριο, εχω βγει με το ποδηλατο του για βολτοπροπονηση,ειμαι περιπου 10 χλμ μακρια απο την πολυ και καθως τρεχω με γυρω στα 30χλμ/ωρα γλυστραω στην ακρη του δρομου και πεφτω στην μεση του δρομου(ευτυχως δεν υπηρχε αυτοκινητο πισω μου,αλλιως δεν θα σας εγραφα τωρα). Αφου καταριεμαι θεους και δαιμονες, βλεπω μπροστα μου να σταματανε 2 αυτοκινητα, να κατεβαινουν και να τρεχουν προς το μερος μου(εχω ημουν ακομα στο δρομο αιμοφυρτος). Ο ενας μαλιστα ηταν γιατρος(για καλη μου τυχη) και μου προσεφερε τις πρωτες βοηθειες,και το δευτερο αυτοκινητο(ηταν ημιφορτηγο) αφου εφυγε για να παραδωσει ενα φορτιο, γυρισε πισω και με πηγε μεχρι το νοσοκομειο.
Αφου με περιποιηθηκαν και μου εκαναν ακτινογραφιες για να αποκλεισουν σπασμενα κοκκαλα και διασυση, περνω εξιτηριο. Προσπαθω να βρω καποιον γνωστο να ερθει να με μαζεψει αλλα αλλοι δεν ηταν στην πολη και αλλοι ηταν "απασχολημενοι"(το νοσοκομειο ειναι εξω απο την πολη,κοντα 2 χλμ) αποφασιζω να παρω το ποδηλατο(ευτυχως δεν ειχε παθει κατι) και περνω τον μακρυ δρομο της επιστροφης κουτσανοντας και πονωντας. Σταματαει ενα αυτοκινητο και μου λεει που πας λεω στην πολη, μου λενε ελα θα σε παμε εμεις(ηταν ενα ζευγαρι) τους λεω οχι ειμαι ενταξει, αυτοι επεμεναν, στην προσπαθεια μου να τους αποτρεψω τους λεω το ποδηλατο τι θα το κανω,μου λενε θα το βαλουμε στο πορτ μπαγκαζ(σημειωτον οτι με το ζορι χωρεσε και με ανοιχτη την πορτα), με φερνουν μεσα στην πολη λιγα μετρα απο το σπιτι μου...
Πραγματικα μαθηματα ανθρωπιας απο ξενους που δεν το περιμενα...Με κανουν να πιστευω πως υπαρχει ακομα ελπιδα για το ανθρωπινο ειδος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.