antara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απίστευτο: Τον χρέωναν για τα sms που λάμβανε
8 Νοεμβρίου 2008, 22:13
Θωμάς Μόσχος
Θύμα μιας καλοστημένης απάτης φαίνεται ότι έπεσε ένας 50χρονος από τη Νέα Ιωνία, ο οποίος έστειλε ένα απλό μήνυμα μέσω του κινητού του σε πενταψήφιο αριθμό για να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό και βρέθηκε να χρεώνεται κάθε φορά που λάμβανε απαντητικά μηνύματα.
Η περιπέτεια του κ. Θέμελη ξεκίνησε στις 11 Οκτωβρίου, όταν έστειλε από το κινητό του μήνυμα σε έναν πενταψήφιο αριθμό, προκειμένου να κερδίσει μία τηλεόραση που κλήρωνε τηλεοπτική εκπομπή.
Μετά το μήνυμα που έστειλε όμως, άρχισε να δέχεται επανειλημμένα μηνύματα από το συγκεκριμένο πενταψήφιο νούμερο, τα οποία τον καλούσαν να συμμετάσχει και σε άλλους διαγωνισμούς.
Πριν λίγες ημέρες ο κ. Θέμελης έλαβε το λογαριασμό της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που είναι συνδρομητής και έκπληκτος είδε στην αναλυτική κατάσταση ότι είχε χρεωθεί με 1, 68 ευρώ για πέντε μηνύματα τα οποία είχε λάβει από τον συγκεκριμένο πενταψήφιο αριθμό, για κάθε ένα από αυτά.
Ως «Απαντητικό μήνυμα υπηρεσίας» αναγράφεται στον λογαριασμό η απάτη
Συνολικά δέχθηκε οκτώ τέτοια μηνύματα, για τα πέντε εκ των οποίων έχει χρεωθεί στον τελευταίο λογαριασμό.
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία απευθύνθηκε έριξε την ευθύνη στην εταιρία- φάντασμα που διαχειρίζεται τον πενταψήφιο αριθμό, η οποία όμως ποτέ δεν απάντησε στις κλήσες του κ.Θέμελη.
Το Νέο ΙΝΚΑ, στο οποίο έκανε την καταγγελία του ο 50χρονος, συνιστά και καλεί τους καταναλωτές να μην μετέχουν σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς και γενικά σε διαγωνισμούς που δεν δημοσιοποιούν απόλυτα τους όρους συμμετοχής και επιλογής των νικητών.
www.zougla.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Μου την ξεπαστρέψανε την καρτούλα μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα βγω λίγο off αλλά:
Ρε σταρ, άσε τον μπαμπινιώτη ήσυχο![]()

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να δείτε την τσιγκουνιά μου μάλιστα, μια φορά είχα κατεβάσει ένα τραγούδι από το βόνταφον λάιβ...6 ευρώ και νομίζω, αλλά λέω να πάει στο καλό το θέλω πολύ αυτό το τραγούδι...Το κατεβάζω λοιπόν, αλλά δεν μου αποθηκεύτηκε, ενώ το πλήρωσα...Την επόμενη μέρα λοιπόν, παίρνω τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, και μου λέει θα δούμε την υπόθεση και θας σας πάρουμε τηλέφωνο σε 20 εργάσιμες μέρες...Περνάνε 2 μηνές, παρμένη εγώ πέρνω τηλέφωνο για να τους βρίσω...Αρχίζουν τα δεν είδαμε ακόμη και τα λοιπά...Μου λένε σε 1 βδομάδα...Μετά από 3 βδομάδες τίποτα. Ε τα πήρα και εγώ άγρια, τους παίρνω και λέω κοιτάξτε, ή θα μου στείλετε τώρα το τραγούδι, ή θα μου δώσετε τα λεφτά μου πίσω ΤΩΡΑ, Μετά από μια βδομάδα μου ήρθε μνμ από την βόνταφον..6 ευρώ και κάτι προσθέθηκαν στον λογαριασμό σας

Θέλει και λίγο τσαμπουκά το όλο θέμα...
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω ειχα κανει κατι παρομοιο αρκετα χρονια πισω (3-4 νομιζω). Ηθελα να κατεβασω ενα παιχνιδι (οχι σχολια παρακαλωναι, είναι πραγματικά κλέφτες...Για αυτό και εγώ δεν λαμβάνω μέρος σε τέτοια...
Για να δείτε την τσιγκουνιά μου μάλιστα, μια φορά είχα κατεβάσει ένα τραγούδι από το βόνταφον λάιβ...6 ευρώ και νομίζω, αλλά λέω να πάει στο καλό το θέλω πολύ αυτό το τραγούδι...Το κατεβάζω λοιπόν, αλλά δεν μου αποθηκεύτηκε, ενώ το πλήρωσα...Την επόμενη μέρα λοιπόν, παίρνω τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, και μου λέει θα δούμε την υπόθεση και θας σας πάρουμε τηλέφωνο σε 20 εργάσιμες μέρες...Περνάνε 2 μηνές, παρμένη εγώ πέρνω τηλέφωνο για να τους βρίσω...Αρχίζουν τα δεν είδαμε ακόμη και τα λοιπά...Μου λένε σε 1 βδομάδα...Μετά από 3 βδομάδες τίποτα. Ε τα πήρα και εγώ άγρια, τους παίρνω και λέω κοιτάξτε, ή θα μου στείλετε τώρα το τραγούδι, ή θα μου δώσετε τα λεφτά μου πίσω ΤΩΡΑ, Μετά από μια βδομάδα μου ήρθε μνμ από την βόνταφον..6 ευρώ και κάτι προσθέθηκαν στον λογαριασμό σας

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Κρις Κρις τί "παιχνίδι" κατέβασες?

chris_90
Διάσημο μέλος

Παιχνιδι, κανονικο παιχνιδι! Που να θυμαμαι τι ακριβως, πανε και τοσα χρονια... ασε που δεν προλαβα και να το παιξω!Κρις Κρις τί "παιχνίδι" κατέβασες?![]()

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

και στα δωσαν πισω?μπραβο ρε τσαμπουκα μας!!ναι, είναι πραγματικά κλέφτες...Για αυτό και εγώ δεν λαμβάνω μέρος σε τέτοια...

εγω εχω momad και πηρα τηλεφωνο για να βαλω ηχο οταν με καλουν και μου πηραν για ενα τραγουδακι 10 ευρω οι κλεφτες!!η μαιμουδια που καναν ηταν οτι επρεπε να κουσεις ολη την λιστα με τα κομματια και μετα σου λεγαν οτι σε αυτο που θες εκεινη την ωρα πατας τη διεση{ή αστερισκο-δεν θυμαμαι}αααααααααα τα νευρα μου!τελικα αγορασα το 1ο της λιστας για οικονομικους λογους...
stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

exxxdy
Νεοφερμένο μέλος

stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

αααααααααα γτ δεν αλλαζεις απλα καρτα sim??και εγω ειχα στειλει κατι παρομοιο για ενα διαγωνισμο, αλλα μου εστειλαν μηνυμα οτι θα χρεωνομαι 7 ευρω καθε βδομαδα για την υπηρεσια....επισης στο μηνυμα ελεγε οτι αν δεν θελω να στειλω ΟΧΙ σε εναν αριθμο για να το ακυρωσω...βεβαια προσπαθησα απειρες φορες να στειλω αλλα δεν γινοταν....μεχρι τωρα γινεται αυτο!
Antigoni_18
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.