DimitraA.
Νεοφερμένο μέλος
Η DimitraA. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 99 μηνύματα.

13-03-25

13:04
Λατρεμένη ηθοποιός... Εκτός από την θρυλική Σωσώ είχε παίξει πολύ ωραία και την Δεσπούλα στο αγαπημένο μου Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο 
Αθανατη!

Αθανατη!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

13-03-25

23:31
Κατινιά ντεντεκτιτ...ημαρτον πια
Το αναφέρω επειδή φαίνεται. Δεν το λέω με κακία ή τοξικότητα, αντιθέτως έχω σοκαριστεί με το θάνατό της επειδή βλέπω πόσο άδικη είναι η ζωή κάποιες φορές. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν αριθμητικά λίγοι στο "τελευταίο αντίο" από τον καλλιτεχνικό κόσμο της "τηλεόρασης" που τους βλέπουμε συχνά. Σαν άνθρωπος η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν γνωστή στο χώρο του θεάτρου. Επίσης αυτό το υποκριτικό που λένε όλοι: «ήταν ξαφνικό, σοκαριστικό, είχε πολλά να δώσει» με ξεπερνάει ενώ είχαν να μιλήσουν μαζί της καιρό.
Μόνο ο συνάδελφός της είπε μια σωστή φράση:

Σταύρος Νικολαΐδης: Δυστυχώς για να γίνουμε επίκαιροι πρέπει να πεθάνουμε - Ontime News
Σταύρος Νικολαΐδης: Δυστυχώς για να γίνουμε επίκαιροι πρέπει να πεθάνουμε

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

13-03-25

23:37
Γιατί σου φαίνεται υποκριτικό και όχι πέρα για πέρα αληθινό ; Πού βλέπεις την υπερβολή ; Δεν είχε πολλά να δώσει ; Είχε...ταλαντούχα ήταν. Ξαφνικό και σοκαριστικό για κάποιους, ναι. Ήταν αξιοπρεπής. Δεν ήθελε να το μοιραστεί με τον καθένα ή να το περιφέρει αριστερά και δεξιά...Το αναφέρω επειδή φαίνεται. Δεν το λέω με κακία ή τοξικότητα. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν αριθμητικά λίγοι από τον καλλιτεχνικό κόσμο της "τηλεόρασης" που τους βλέπουμε συχνά. Σαν άνθρωπος η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν γνωστή στο χώρο του θεάτρου. Επίσης αυτό το υποκριτικό που λένε όλοι: «ήταν ξαφνικό, σοκαριστικό, είχε πολλά να δώσει».
Μόνο ο συνάδελφός της είπε μια σωστή φράση:
![]()
Σταύρος Νικολαΐδης: Δυστυχώς για να γίνουμε επίκαιροι πρέπει να πεθάνουμε - Ontime News
Σταύρος Νικολαΐδης: Δυστυχώς για να γίνουμε επίκαιροι πρέπει να πεθάνουμεontime24.gr
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

14-03-25

00:16
Γιατί αυτό το συνάφι των ηθοποιών δεν φημίζεται για την πραγματική αλληλεγγύη του και τα αγνά συναισθήματα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...