Απεβίωσε η ηθοποιός Καiτη Κωνσταντίνου

DimitraA.

Νεοφερμένο μέλος

Η DimitraA. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Λατρεμένη ηθοποιός... Εκτός από την θρυλική Σωσώ είχε παίξει πολύ ωραία και την Δεσπούλα στο αγαπημένο μου Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο ❤️
Αθανατη!

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.
Κατινιά ντεντεκτιτ...ημαρτον πια

Το αναφέρω επειδή φαίνεται. Δεν το λέω με κακία ή τοξικότητα, αντιθέτως έχω σοκαριστεί με το θάνατό της επειδή βλέπω πόσο άδικη είναι η ζωή κάποιες φορές. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν αριθμητικά λίγοι στο "τελευταίο αντίο" από τον καλλιτεχνικό κόσμο της "τηλεόρασης" που τους βλέπουμε συχνά. Σαν άνθρωπος η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν γνωστή στο χώρο του θεάτρου. Επίσης αυτό το υποκριτικό που λένε όλοι: «ήταν ξαφνικό, σοκαριστικό, είχε πολλά να δώσει» με ξεπερνάει ενώ είχαν να μιλήσουν μαζί της καιρό.

Μόνο ο συνάδελφός της είπε μια σωστή φράση:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Το αναφέρω επειδή φαίνεται. Δεν το λέω με κακία ή τοξικότητα. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν αριθμητικά λίγοι από τον καλλιτεχνικό κόσμο της "τηλεόρασης" που τους βλέπουμε συχνά. Σαν άνθρωπος η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν γνωστή στο χώρο του θεάτρου. Επίσης αυτό το υποκριτικό που λένε όλοι: «ήταν ξαφνικό, σοκαριστικό, είχε πολλά να δώσει».

Μόνο ο συνάδελφός της είπε μια σωστή φράση:

Γιατί σου φαίνεται υποκριτικό και όχι πέρα για πέρα αληθινό ; Πού βλέπεις την υπερβολή ; Δεν είχε πολλά να δώσει ; Είχε...ταλαντούχα ήταν. Ξαφνικό και σοκαριστικό για κάποιους, ναι. Ήταν αξιοπρεπής. Δεν ήθελε να το μοιραστεί με τον καθένα ή να το περιφέρει αριστερά και δεξιά...

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.
Γιατί αυτό το συνάφι των ηθοποιών δεν φημίζεται για την πραγματική αλληλεγγύη του και τα αγνά συναισθήματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
1741971468003.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια