lenoOz
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος

lenoOz
Νεοφερμένο μέλος

Στο manual δεν αναφέρει τίποτα...Στις ρυθμίσεις στην φωτογραφική έχει μόνο επιλογή μεταξύ 3 ήχων και όχι απενεργοποιηση...Και ακόμα και αν το βάλω τελείως στο αθόρυβο(καθόλου ήχοι κλήσης ή ήχοι κατα το πάτημα εικονιδίων) πάλι ακούγεται!
Για αυτό λέω αν κανένα καλό παιδί έχει το ίδιο κινητό και το ίδιο πρόβλημα...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως ρε!

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

bluepanther
Νεοφερμένο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

και γω το gt505 εχω ... οντως δεν γινεται εχω ψαξει τα πανταεπειδη εχω και εγω lg(lg gt505) και ειχα το ιδιο προβλημα,εψαξα και εμαθα οτι δεν γινεται να τραβηξεις φωτογραφια χωρις ηχο κλειστρο.το εχει κανει αυτο η lg για να προστατεψει τα προσωπικα δεδομενα και να μην μπορει καποιος να τραβηξει φωτογραφιες χωρις την εγκριση του αλλου,η μονη λυση ειναι να βαζεις το δαχτυλο μπροστα απο το ηχειο ωστε να μειωνεις τον θορυβο που κανει.

nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

επειδη εχω και εγω lg(lg gt505) και ειχα το ιδιο προβλημα,εψαξα και εμαθα οτι δεν γινεται να τραβηξεις φωτογραφια χωρις ηχο κλειστρο.το εχει κανει αυτο η lg για να προστατεψει τα προσωπικα δεδομενα και να μην μπορει καποιος να τραβηξει φωτογραφιες χωρις την εγκριση του αλλου,η μονη λυση ειναι να βαζεις το δαχτυλο μπροστα απο το ηχειο ωστε να μειωνεις τον θορυβο που κανει.
ναι κ εγω εχω το ku990i και ισχυει το ιδιο.........
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.