songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο χαρτι ειχε την ενδειξη ΥΕΑ που ειναι για Δοκιμος.
Το διλλημα μου...Να μην παω για ΥΕΑ και να κανω τους 12 μηνες και να υποστω την ζωη του φανταρου οπως την ξερουμε ολοι?
'Η να παω ΥΕΑ και στην περιπτωση που περασω, να κανω μια βαρβατη εκπαιδευση αξιωματικου για 4 μηνες, να κανω 5 μηνες παραπανω θητεια και υποχρεωσεις, αλλα...Το μεγαλο αλλα...Να εχω ελαχιστες υπηρεσιες τον μηνα(3-4), να μενω εκτος στρατοπεδου, να παιρνω μεσω ορο 600? το μηνα για να μπορω να νοικιαζω σπιτι. Να παρουσιαζομαι 7.30 με 2.30 και μετα να πηγαινω σπιτι μου. Δηλαδη να εχω ζωη...
Τι προτεινετε?
Ετσι κι αλλιως ο στρατος μου στερησε μια σχεση με μια κοπελα(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kynofilos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δηλαδη να εχω ζωη...
Τι προτεινετε?
Ετσι κι αλλιως ο στρατος μου στερησε μια σχεση με μια κοπελα(). Αλλα μηπως με τους 5 μηνες παραπανω αποκλειω και την μικρη πιθανοτητα να ειμαι μαζι της?
Προσωπικα δεν μπορω να σε συμβουλεψω για το θεμα στρατος... δεν το γνωριζω....αλλά σκέφτομαι μήπως το ότι θα είσαι σαν εργαζόμενος κυριλε, σου δίνει μεγαλυτερες πιθανότητες να εισαι μαζί της?

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Και στο θέμα "σχέση" είναι καλύτερα...
Αλλά εσύ αποφασίζεις! όπως σου ταιριάζει καλύτερα με το πρόγραμμα που έχεις κάνει για αργότερα

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι..Το αργοτερα...Το αργοτερα ελεγε στο μυαλο μου να τελειωσω γρηγορα το στρατο και να παω να βρω την Ελενη στην Αθηνα...Αλλά εσύ αποφασίζεις! όπως σου ταιριάζει καλύτερα με το πρόγραμμα που έχεις κάνει για αργότερα![]()
Οι 5 μηνες παραπανω το καθυστερουν αυτο και νιωθω οτι χανω ελπιδες ετσι να ειμαι με την Ελενη στο μελλον...Αλλα απο την αλλη το οτι θα ειναι πιο ελλαστικα τα πραγματα(το οτι θα ζω εξω) ισως με βοηθησει σε ολη τη διαρκεια της θητειας και ας ειναι 5 μηνες παραπανω. Δηλαδη δεν θα με χασετε και απο το Forum

Πραγματικα θελει σκεψη..Και δεν το εχω πει ακομη στην κοπελα

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Σκέψου ότι θα μπορείς να την βλέπεις σχεδόν καθημερινά και θα έχεις και δικό σου χώρο...
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομιζω εδω εχω ενα προβληματακι...Παρουσιαζομαι Ξανθη, με αγνωστο προορισμο μετα(σιγουρα Εβρο 4 μηνες) και η κοπελα ειναι Αργος , αν την δεχτουν μεταπτυχιακο Πατρα και σε ενα χρονο Αθηνα... Εχω ενα μηνα...Θα κατεβω να την βρω πριν φυγω για Ξανθη παντως...Αν θες να κρατήσεις τη σχέση νομίζω πως θα είναι καλύτερα να κάνεις 5 μήνες παραπάνω.
Σκέψου ότι θα μπορείς να την βλέπεις σχεδόν καθημερινά και θα έχεις και δικό σου χώρο...
5 μηνες ειναι πολλοι...
playfun
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλαδη εγω που εχω πτυχιο απο ΕΠΑΛ μπορω να δηλωσω.?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Ρε παιδια για να δηλωσεις ΥΕΑ πρεπει να εχεις καπιο πτυχιο.???
δηλαδη εγω που εχω πτυχιο απο ΕΠΑΛ μπορω να δηλωσω.?
YEΑ ΥΕΑ πότε θα απολυθείτε δεν έχετε ιδέα.
Όλοι είναι υποψήφιοι ΥΕΑ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

YEΑ ΥΕΑ πότε θα απολυθείτε δεν έχετε ιδέα.
Όλοι είναι υποψήφιοι ΥΕΑ.
όχι ρε ΥΕΥ είναι. υποψήφιοι υπαξιωματικοί είναι, όχι αξιωματικοί
Guest 990498
Επισκέπτης

Αφού βγαίνεις έφεδρος ανθυπολοχαγός.
Guest 781029
Επισκέπτης

Yποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός.
Αφού βγαίνεις έφεδρος ανθυπολοχαγός.
Σοβαρά; και μετά κάθονται μόνιμοι;
Guest 990498
Επισκέπτης

Guest 781029
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

Όχι σκοπιά, ούτε αγγαρείες. Η υπηρεσία σου τελειώνει στις 2 το μεσημέρι μετά είσαι free.Πολύ χρήσιμο τότε
Guest 990498
Επισκέπτης

Όχι σκοπιά, ούτε αγγαρείες. Η υπηρεσία σου τελειώνει στις 2 το μεσημέρι μετά είσαι free.
Υπηρετείς 15 μήνες για το πολύ 400 ευρώ το μήνα χωρίς να σου παρέχει ο στρατός σπίτι και φαγητό.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το ότι δεν τρως το φαγητό του στρατού γιατί να πρέπει να είναι πλην...;Υπηρετείς 15 μήνες για το πολύ 400 ευρώ το μήνα χωρίς να σου παρέχει ο στρατός σπίτι και φαγητό.![]()

akikos
Επιφανές μέλος

Με 400 ευρώ το μήνα νοικιάζεις σπίτι αν και στο τέλος του μεταφέρουν όλους κοντά στα σπίτια τους. Όσο για τους παραπάνω μήνες σου το πα και πριν μετά τις 2 σπίτι και γλυτώνουν σκοπιές, θαλαμοφυλακές και μαλακίες. + Σαββατοκύριακο ελεύθερος.Υπηρετείς 15 μήνες για το πολύ 400 ευρώ το μήνα χωρίς να σου παρέχει ο στρατός σπίτι και φαγητό.![]()
Guest 990498
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.