Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η Γίδι έγραψε: #1 04-03-07 12:24 Bρε παιδιά, ενώ σε κάποια βίντεο του γούγλη λέει δίπλα "κατέβασμα βίντεο", δε άλλα δεν το έχει... Πώς μπορώ και αυτά να τα αποθηκεύσω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η kleftra έγραψε: #2 04-03-07 12:37 Αυτό δεν μου έχει τύχει αν έχει επιλογή κατέβασμα στο κατεβάζει Για την συνέχεια του μνμ θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:43 Η underwater: #3 04-03-07 12:43 Επειδή λες στον τίτλο και για youtube, να ρωτήσω: τα βιντεάκια μπορούν να αποθηκευτούν; Πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Ο Bill έγραψε: #4 04-03-07 12:53 Πας εδω.Και εισαγεις το url του βιντεο που θες να κατεβασεις.Πατας download και το αποθηκευεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:59 Ο MonaXoS έγραψε: #5 04-03-07 12:59 Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:17 Η Γίδι έγραψε: #6 04-03-07 13:17 Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:19 Ο Bill έγραψε: #7 04-03-07 13:19 Α!Υπαρχει και αυτο που κανει απευθειας την μετατροπη online εισαγωντας το url. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:33 Ο The Djinn: #8 04-03-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Click για ανάπτυξη... Ή τα παιζεις με τον vlc palyer που παιζει τα παντα. Ή κατεβαζεις τον flv player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η kleftra έγραψε: #9 04-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bρε παιδιά, ενώ σε κάποια βίντεο του γούγλη λέει δίπλα "κατέβασμα βίντεο", δε άλλα δεν το έχει... Πώς μπορώ και αυτά να τα αποθηκεύσω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η kleftra έγραψε: #2 04-03-07 12:37 Αυτό δεν μου έχει τύχει αν έχει επιλογή κατέβασμα στο κατεβάζει Για την συνέχεια του μνμ θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:43 Η underwater: #3 04-03-07 12:43 Επειδή λες στον τίτλο και για youtube, να ρωτήσω: τα βιντεάκια μπορούν να αποθηκευτούν; Πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Ο Bill έγραψε: #4 04-03-07 12:53 Πας εδω.Και εισαγεις το url του βιντεο που θες να κατεβασεις.Πατας download και το αποθηκευεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:59 Ο MonaXoS έγραψε: #5 04-03-07 12:59 Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:17 Η Γίδι έγραψε: #6 04-03-07 13:17 Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:19 Ο Bill έγραψε: #7 04-03-07 13:19 Α!Υπαρχει και αυτο που κανει απευθειας την μετατροπη online εισαγωντας το url. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:33 Ο The Djinn: #8 04-03-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Click για ανάπτυξη... Ή τα παιζεις με τον vlc palyer που παιζει τα παντα. Ή κατεβαζεις τον flv player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η kleftra έγραψε: #9 04-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό δεν μου έχει τύχει αν έχει επιλογή κατέβασμα στο κατεβάζει Για την συνέχεια του μνμ θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:43 Η underwater: #3 04-03-07 12:43 Επειδή λες στον τίτλο και για youtube, να ρωτήσω: τα βιντεάκια μπορούν να αποθηκευτούν; Πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Ο Bill έγραψε: #4 04-03-07 12:53 Πας εδω.Και εισαγεις το url του βιντεο που θες να κατεβασεις.Πατας download και το αποθηκευεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:59 Ο MonaXoS έγραψε: #5 04-03-07 12:59 Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:17 Η Γίδι έγραψε: #6 04-03-07 13:17 Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:19 Ο Bill έγραψε: #7 04-03-07 13:19 Α!Υπαρχει και αυτο που κανει απευθειας την μετατροπη online εισαγωντας το url. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:33 Ο The Djinn: #8 04-03-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Click για ανάπτυξη... Ή τα παιζεις με τον vlc palyer που παιζει τα παντα. Ή κατεβαζεις τον flv player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η kleftra έγραψε: #9 04-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή λες στον τίτλο και για youtube, να ρωτήσω: τα βιντεάκια μπορούν να αποθηκευτούν; Πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Ο Bill έγραψε: #4 04-03-07 12:53 Πας εδω.Και εισαγεις το url του βιντεο που θες να κατεβασεις.Πατας download και το αποθηκευεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:59 Ο MonaXoS έγραψε: #5 04-03-07 12:59 Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:17 Η Γίδι έγραψε: #6 04-03-07 13:17 Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:19 Ο Bill έγραψε: #7 04-03-07 13:19 Α!Υπαρχει και αυτο που κανει απευθειας την μετατροπη online εισαγωντας το url. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:33 Ο The Djinn: #8 04-03-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Click για ανάπτυξη... Ή τα παιζεις με τον vlc palyer που παιζει τα παντα. Ή κατεβαζεις τον flv player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η kleftra έγραψε: #9 04-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πας εδω.Και εισαγεις το url του βιντεο που θες να κατεβασεις.Πατας download και το αποθηκευεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 12:59 Ο MonaXoS έγραψε: #5 04-03-07 12:59 Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:17 Η Γίδι έγραψε: #6 04-03-07 13:17 Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:19 Ο Bill έγραψε: #7 04-03-07 13:19 Α!Υπαρχει και αυτο που κανει απευθειας την μετατροπη online εισαγωντας το url. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:33 Ο The Djinn: #8 04-03-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Click για ανάπτυξη... Ή τα παιζεις με τον vlc palyer που παιζει τα παντα. Ή κατεβαζεις τον flv player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η kleftra έγραψε: #9 04-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:17 Η Γίδι έγραψε: #6 04-03-07 13:17 Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:19 Ο Bill έγραψε: #7 04-03-07 13:19 Α!Υπαρχει και αυτο που κανει απευθειας την μετατροπη online εισαγωντας το url. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:33 Ο The Djinn: #8 04-03-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Click για ανάπτυξη... Ή τα παιζεις με τον vlc palyer που παιζει τα παντα. Ή κατεβαζεις τον flv player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η kleftra έγραψε: #9 04-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:19 Ο Bill έγραψε: #7 04-03-07 13:19 Α!Υπαρχει και αυτο που κανει απευθειας την μετατροπη online εισαγωντας το url. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:33 Ο The Djinn: #8 04-03-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Click για ανάπτυξη... Ή τα παιζεις με τον vlc palyer που παιζει τα παντα. Ή κατεβαζεις τον flv player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η kleftra έγραψε: #9 04-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α!Υπαρχει και αυτο που κανει απευθειας την μετατροπη online εισαγωντας το url. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 13:33 Ο The Djinn: #8 04-03-07 13:33 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Click για ανάπτυξη... Ή τα παιζεις με τον vlc palyer που παιζει τα παντα. Ή κατεβαζεις τον flv player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η kleftra έγραψε: #9 04-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Ή, αν έχεις firefox, κατεβάζεις αυτό το add on και κατεβάζεις το βίντεο σε μορφή flv. Είτε κάνεις αυτό που λέω εγώ, είτε αυτό που λέει ο bill, θα πρέπει μετά να κατεβάσεις το K-Lite Codec Pack, που περιέχει το Media Player Classic το οποίο μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεία... Click για ανάπτυξη... Ή τα παιζεις με τον vlc palyer που παιζει τα παντα. Ή κατεβαζεις τον flv player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η kleftra έγραψε: #9 04-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #10 04-03-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Εννοείς κατευθείαν απο το download του google έτσι;Αποθηκεύει το σύνδεσμο όμως το βιντεάκι για να παίξει πρέπει να περιμένεις να φορτώσει όλο όπως αν το έβλεπες μέσα στο google. Click για ανάπτυξη... Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:26 Η kleftra έγραψε: #11 04-03-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άρα αν σβηστεί το βίντεο από το Γούγλη, δε θα μπορώ κι εγώ πια να το δώ... ε; Click για ανάπτυξη... Όχι θα μπορείς, απλά αυτήν την στιγμή έχει κατέβει ο σύνδεσμος κι όχι το βίντεο.Αν το αφήσεις να τρέξει, δλδ να φορτώσει όλο τότε θα μείνει στο πισί σου.Μιλάω πάντα για αυτά που κατεβάζεις μέσω google κι όχι από την σελίδα που σου έγραψαν πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:29 Ο bisbirikos: #12 04-03-07 14:29 Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 14:33 Ο MonaXoS έγραψε: #13 04-03-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Α, καλό το add-on, το κατέβασα!! να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα βίντεο, για τα οποία έχω επιλογή κατεβάσματος, κατεβάινουν πολύ γρήγορα!!! Δηλαδή κλικ και αποθηκεύτηκαν!! Σημαίνει κάτι αυτό; Είναο νορμάλ; Click για ανάπτυξη... Όχι... δεν είναι! Παίξε λίγο μαζί τους γιατί συνήθως ένα από αυτά είναι το "κανονικό" (που είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος). Εξαρτάται βέβαια πόσο μεγάλα είναι τα βιντεάκια που πας να κατεβάσεις. Γενικά για βίντεο 4-5 λεπτών το μέγεθος είναι περίπου 10ΜΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:04 Η kleftra έγραψε: #14 04-03-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Εχει κανενας καμμια ιδεα πως μπορω να κρατησω αυτο το βιδεο? https://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b Click για ανάπτυξη... Δες ποστ Νο4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 15:36 Ο bisbirikos: #15 04-03-07 15:36 Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το δοκιμασα, δεν δουλευει. Καμμια αλλη ιδεα παιδακια? Μ'αρεσει πολυ αυτο το βιδεο αλλα δε μπορω να τα αποθηκευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2007 στις 16:34 Ο Bill έγραψε: #16 04-03-07 16:34 Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν μπορεις επειδη ειναι flash. Δοκιμασε αυτο ή αυτο . Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου.Στο google εψαξα και τα βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 Η Himela έγραψε: #17 18-01-10 10:34 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, πάντως αυτό είναι για αποθήκευση βίντεο από youtube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.