Demelene
Διάσημο μέλος

Hold a grudge I will.Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου....
Ναι πρέπει το διαδικτυακό να συμπληρώνει την πραγματική επαφή και όχι αντίστροφα!
έχω κάποιες ενστάσεις αλλά δεν είναι της παρούσης... θα τα πούμε αναλυτικότερα όταν δωθεί η ευκαιρία από κοντά![]()

Δεν το είπα διαφωνόντας ή κάτι παραπλήσιο! Απλά χρησιμοποιήσα την έκφραση σου σαν βάση ότι τα πάντα είναι ρευστά! Πάντως εμένα η αδερφή μου μάλλον σταματά να είναι φίλη μου σιγά σιγά δυστυχώς!Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:όσο για την τελευταία σου παράγραφο.. μα ναι.. φυσικά!
Μπορεί του χρόνου να μην έχω καμία... πέρισυ είχα 3 φίλες.... φέτος έχω 2... του χρόνου ποιός ξέρει! Μπορεί 5... μπορεί και καμία!
Έγραψα ότι έχω δύο φίλες γιατί έφτασα στα 35 μου για να πω έχω δύο φίλες.. εκ των οποίων η μία είναι η ΑΔΕΡΦΗ μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Οι καλύτεροι μου φίλοι δεν έχουν καμιά σχέση με μένα! Απλά δεν με κρίνουν στο τουλάχιστο!
Και το πιο αγαπημένα ζευγάρια που ξέρω δεν έχουν κοινά στοιχεία! Σεβασμός το λιγότερο και τα υπόλοιπα είναι θέμα χημείας οργανική,πνευματική και συγκηριακή! Και το λέω και για σχέσεις και για φίλους!
smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Oiwnos
Νεοφερμένο μέλος

Γενικα τα ατομα που νοιωθουν οτι χανονται οταν τελειωνει μια σχεση,που γινονται πιεστικα και δεν καταφέρνουν να φύγουν με αξιοπρέπεια ειναι τα άτομα που δεν έχουν μάθει να τα πήγαινουν καλά με τον έαυτο τους και χρειάζονται κάποιον να ακουμπάνε.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Βασικά είναι ανασφάλεια, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν αναφέρεται σε αυτό το μόνος το θέμα! Νομίζω αναφέρεται στο ελεύθερο χρόνο σκοπιά.Γενικα τα ατομα που νοιωθουν οτι χανονται οταν τελειωνει μια σχεση,που γινονται πιεστικα και δεν καταφέρνουν να φύγουν με αξιοπρέπεια ειναι τα άτομα που δεν έχουν μάθει να τα πήγαινουν καλά με τον έαυτο τους και χρειάζονται κάποιον να ακουμπάνε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

....αλλα η αληθεια ειναι οτι απολαμβανω περισσοτερο την παρεα ενος φιλου/-ης....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιον απόλους ;Απολαμβάνετε την παρέα με τον εαυτό σας;
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αλίμονο αν συνέβαινε το αντίθετο...
Neraida
Επιφανές μέλος

εκει κολλησες?!

Niyia
Διάσημο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Ποιον απόλους ;
Γτ? Πόσους έχεις?![]()
Αν έχει πολλαπλή προσωπικότητα κατά μέσο όρο έχει 15 διαφορετικούς

Neraida
Επιφανές μέλος

Αν έχει πολλαπλή προσωπικότητα κατά μέσο όρο έχει 15 διαφορετικούς![]()
και δεν εχει ακομα πεσει απο κανεναν οροφο?!!!!!!

δεν παιζει!

Ειναι πολλοι μωρεπες και εσυ για ολους!!
εκει κολλησες?!

Δεν εχω μονο εγω. Εχουν κι αυτοι ! Ολοκληρο σοι !Γτ? Πόσους έχεις?![]()
Ανεβα ανεβα !Αν έχει πολλαπλή προσωπικότητα κατά μέσο όρο έχει 15 διαφορετικούς![]()

Παντως ολοι χρειαζονται στιγμες μονοι τους. Απλα καποιοι δε μπορουν και πολλη ωρα. Προσωπικα εχω περασει πολλες ωρες και το εχω συνηθισει. Και μεταξυ κακης παρεας και solo, προτιμω solo.
Neraida
Επιφανές μέλος

Και μεταξυ κακης παρεας και solo, προτιμω solo.
Αυτο εξυπακουεται...
Αλλα ειναι στο χερι μας να εχουμε "καλη" παρεα.....ορ γουατ?!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Παντού είναι

Αλλα ειναι στο χερι μας να εχουμε "καλη" παρεα.....ορ γουατ?!
Ειναι ; Παντα ; Και κατα ποσο ;
Vkey
Επιφανές μέλος

και δεν εχει ακομα πεσει απο κανεναν οροφο?!!!!!!
δεν παιζει!![]()
[ειδικός mode on]στις πολλαπλές δεν παίζει αυτοκτονία καρντιά μου

Αρχική Δημοσίευση από Lorien:Ανεβα ανεβα !![]()
50...Να τ'αφήσω;

Και σοβαρά τώρα... Θεωρώ απαραίτητο να έχω χρόνο για τον εαυτό μου, για εμένα και για τις σκέψεις μου αλλά δεν μπορώ να μείνω και πολύ μόνη μου... Βασικά έχω περισσότερη ανάγκη να είμαι με άλλους ανθρώπους από ότι μόνη μου... Ευτυχώς έχω καταφέρει και διατηρώ την ισορροπία που μου χρειάζεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.