1. Το σεξ γενικάααααααααα!
2.Η αγάπη σε όποια μορφή και σε όποιο μέγεθος μπορεί να υπάρξει 8)
3. Να βρέχει, να είμαστε στο σπίτι του μωρού μου στο Ρίο, να έχει ανάψει το τζάκι και να πειράζουμε ο ένας τον άλλον, είτε με αγκαλιές, είτε με φιλιά και να καταλήγουμε να ...μμμ...ξέρετε τώρα
4. Στο σπίτι μου Κυριακή μεσημέρι με όλη την παρέα εδώ, να έχω κάνει ένα φοβερό σπετζοφάι και ένα υπέροχο τραπέζι για να τους δείξω πόσο ευτυχισμένη με κάνουν που υπάρχουν....Ενίοτε βέβαια Κυριακή στο Σινιάλο με την ίδια παρέα να γράφω χαζοχαρούμενα συνθήματα στους καταλόγους 8) και εννοείτε ο απογευματινός καφές μετά...
5. Το βράδυ που περιμένω να γυρίσει από την δουλειά, που κοιτάω την ώρα πότε θα ανοίξει την πόρτα για να μπει, ενώ έχω ανάψει παντού κεριά, έχω βάλει χαλαρή μουσική και απολαμβάνω το τσιγάρο μου!
6. Ο καφές στην κουζίνα με τους συναδέλφους που ξεχνάς ότι είσαι σε ένα περιβάλλον που μπορεί να σε κάνει να κλαις από το πρωί μέχρι το βράδυ!
7.Παρασκευή βράδυ σε τσιπουράδικα στο Βόλο να τα πίνουμε γυναικοπαρέα και να θάβουμε τους άντρες και το σεξ που μας προσφέρουν

και να λέμε τα τελευταία hot gossip Πάτρα - Βόλος...
8. Οι στιγμές που είμαι μόνη μου, που μελαγχολώ και κλαίω, που τα βρίσκω με εμένα και τα βάζω- επίσης- με εμένα!
9. Το χτύπημα στο κινητό για να με ρωτήσει τι θέλω από το μάρκετ και να μου πει ότι απλά με σκέφτεται!
10. Ο ΥΠΝΟΣ μόνη μου 'η με παρέα....Είμαι ΥΠΝΑΡΟΥ...αλλά το χουζούρεμα που μόνο ΣΚ το έχω πάντα με παρέα....
11. Οι διακοπές με γυναικοπαρέα πρώτα και μετά με αγόρι...Βουτιές, μαύρισμα, ξενύχτι...ξεσάλωμα γενικώς!
12. Το να μιλάω με τη μαμά στο τηλέφωνο και να γκρινιάζω για τον Μινάρα μου και να γελάει...Να ακούω τον μπαμπά μου να με λέει αγαπούλα μου και να ξέρω ότι είμαι το μικρό του κοριτσάκι ακόμα και όταν γκρινιάζω για τους άντρες 8)
13. Τα ξενύχτια με την φίλη μου εδώ, μαζί με ένα ποτό και οι φιλοσοφίες πέρι ανέμων και υδάτων...
14. Η αγκαλιά του γείτονα μου που πάντα με ηρεμεί....Και να θάβουμε μαζί τους άντρες
15. Η κάθε στιγμή της ζωής μου που την επιλέγω να την ζήσω ως το τέλος...Τα χρώματα, οι μυρωδιές, οι αισθήσεις που υπάρχουν για να εξερευνήσω, αγαπήσω, μισήσω όλα αυτά που ζω...8)
P/s: Σε όλες αυτές τισ στιγμές υπάρχει τσιγάρο, ποτό, καφές, φαγητό και σοκολάτα! 8)