Δεν νομίζω ότι είναι αυτό με τα τρόπαια , όσο το ότι η γυναίκα πρέπει να προσέξει την πρώτη της φορά με ένα αγόρι εμπιστοσύνης και τα σχετικά και το αγόρι ας πάει και επι πληρωμή και δεν τρέχει και κάτι μωρέ . Εξακολουθεί για τους άντρες να είναι πιο χαλαρό θέμα με ποια θα πάνε την πρώτη φορά ή και μετά και για την γυναίκα να είναι ο κόσμος όλος .
Κάτσε τώρα γιατί κάτι λάθος έχω σκεφτεί σε σχέση με το άρθρο αφού στη σεξουαλική απελευθέρωση κατέληξα
Καλά εντελώς άστοχη ανάλυση. Οι άντρες θεωρούν τρόπαιο το σεξ όχι επειδή θεωρούν πως η γυναίκα δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης αλλά πολύ απλά επειδή είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν άντρα να πείσει μια γυναίκα να κάνουν σεξ σε σχέση με το αντίθετο. Απαιτεί δηλαδή κάποιες ικανότητες από τον άντρα πέραν του απλά να υπάρχει.
Τα σχόλια του Facebook ειναι επίσης άστοχα γιατί ο πιτσιρικάς δεν "έριξε" καμία καθηγήτρια. Όλο το πράγμα προφανώς το ξεκίνησε αυτή και δεν εχει καμία σχέση με έλξη, διότι καμία γυναικα 35 ετών με σωας τας φρενας δεν θα ελκυοταν από έναν 13χρονο.
@hack3r απλα προσπαθησα να "μπω" στο μυαλο οσων επικροτουν αυτο που εγινε με τον 13χρονο σε οσους υποστηριζουν οτι "ο μικρός ήταν τυχερός και μακάρι στην ηλικία του να είχαν κι εκείνοι την ίδια
τύχη."
Μυαλα ανδρων τετοιων θεωρουν τις γυναικες ως τροπαια,και οτι ο συγκεκριμενος 13χρονος με ολο αυτο,ειναι σαν να κατεκτησε καποια θεση "expert",ας μου επιτραπουν οι οροι γιατι φυσικα ειναι τερμα αναρμοστοι με ολο αυτο εγινε.
Προκειται περι κακοποιησης .
@Aura σιγουρα υπαρχει και αυτη η θεωρηση ως "αιτιολογηση" αν θελεις σε αυτον που σχολιαζει "πού τέτοιο τυχερό εμείς",ειναι η ιδια θεωρηση αν θες του διαχωρισμου οτι οι αντρες εχουν ενα πιο "ελευθερο" πεδιο δρασης αρα τους δινεται ενα "ελευθερο" πεδιο δρασης,οπως το ειπες,ενω για τις γυναικες ειναι και ήταν αποτρεπτικο με τα στερεοτυπα αν θες,αναφερομαι μονο στην πρωτη συναινετικη φορα και αφορα ατομα που το νιωθουν και το θελουν με μια σωματικη και πνευματικη ωριμοτητα αν θες ,και οχι για περιπτωσεις κακοποιησης οπως αυτη εδω και αλλες.Εν το μεταξύ εδώ δεν έχει αναφερθεί η λέξη "παιδεραστία" παρά μόνο "αποπλάνηση"....
Το ξερετε οτι χωρίς την θέληση ενός ανθρώπου όσο χρόνων και να είναι, είναι βιασμός.
Εδω ανοιγουμε ενα κεφαλαιο αν θελετε κατα ποσο η κοινωνια,με ολα αυτα με τα σοσιαλ κλπ,"σπρωχνει" τα παιδια να αντιμετωπιζονται ως ενηλικες,να θελουν να μοιασουν σαν ενηλικες με ολα αυτα που κανουν με την υπερεκθεση τους ουσιαστικα στα σοσιαλ, οποτε αν ειχες παιδι και ακόμα και σωστές συμβουλές να του εδινες δε θα ειχαν καμία ισχύ, γιατί θα επαιρνες την απάντηση "χέσε μας μάνα, και εσύ τα ίδια έκανες στην ηλικία μου".
Και κατι τελευταιο,η αποπλάνηση ή βιασμός δεν είναι σεξουαλική ζωή ουτε υγιης εναρξη της,προκειται περι 2 διαφορετικων να το πω επιπεδων,ειναι εντελως αλλο πραγμα να βιωσει καποιος την εναρξη της σεξουαλικης του ζωης οταν νιωσει πνευματικα και σωματικα ετοιμος και το θελει,και εντελως αλλο πραγμα να επελθει μεσω κακοποιησης σε οποιαδηποτε μορφη της.