babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ετσι η εταιρεια εβαζε διαφημισεις του google στο site μου και οποιος εκανε κλικ στις διαφημισεις,επαιρνα 0..1 ευρω.Μολις τα λευτα γινονταν 68 ευρω,τοτε μπορουσα να τα παρω στα χερια μου η αμα θελω να το αφησω να συνεχισει να προσθετει ευρω μεχρι να τα αποταμιευσω οποτε ηθελα εγω.
Το προβλημα ειναι οτι δε θυμαμαι το ονομα της εταιρειας αυτη τη στιγμη,αλλα αμα ψαξεις λιγο στο γουγλη,θα δεις φως φιλε μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ετσι η εταιρεια εβαζε διαφημισεις του google στο site μου και οποιος εκανε κλικ στις διαφημισεις,επαιρνα 1 ευρω.
0.01Ε - 0.03Ε
Αποκλείεται να είναι 1 ευρώ το click.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λαθος ,αλλο ειχα στο μυαλο μου!!!
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Τόσα θα'θελες μάλλον....εγώ θα τους ζητούσα πολλά παραπάνοΩπ,τωρα το δα! 0.01 επαιρνα .
Λαθος ,αλλο ειχα στο μυαλο μου!!!

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.