Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2008 στις 13:40 Η Havana έγραψε: #1 05-01-08 13:40 ηθελα απλά να ρωτήσω αν το mycat είναι μια προτοβουλία ιδιωτων γατοφιλων που βρίσκονται στην ελλάδα , αν έχει σχέση με τα υπολοιπα να τον κόσμο mycat sites δηλαδή αν είναι αδερφά sites ΄ή αν είναι franchise site και αν έχει σχέση me to www.mydog.gr , αλλα αισθάνομαι οτι δεν έχει γιατι μου φάνηκε εντελοσ διαφορετικη η φιλοσοφια τους... δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2008 στις 16:00 Η RedCat έγραψε: #2 05-01-08 16:00 Αβάνα, καλησπέρα. απ'οσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποια σχέση...ούτε με το ένα ούτε με τα άλλα σαιτς. Αλλα πιο αρμόδιοι γι'αυτό να σου απαντήσουν είναι οι administrators.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η aretha έγραψε: #3 05-01-08 16:47 Havana, δες και εδώ ένα παλιότερο, σχετικό και κατατοπιστικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η julia έγραψε: #4 07-01-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Havana, δες και εδώ ένα παλιότερο, σχετικό και κατατοπιστικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτή η ιστορική διαδρομή!!!! Για εμάς τις νέες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 03:28 Η Subject to change: #5 13-01-08 03:28 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 04:21 Η Mia_m έγραψε: #6 13-01-08 04:21 Πάντως εμένα μου αρέσει και το site και ο κόσμος που το κρατάει ζωντανό! Το είχα βρει εντελώς τυχαία (έβλεπα φωτογραφίες με γάτες) και με πέταξε εδώ,ε από τότε έφαγα το κόλλημα! Και απ'ότι έχω δει μέχρι στιμγής είναι το πιο ανεξάρτητο ελληνικό φόρουμ για γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η Raisa έγραψε: #7 13-01-08 13:31 Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images2.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 161 CA23CDMZ.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 170 images3.jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 159 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #8 13-01-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;; Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ηθελα απλά να ρωτήσω αν το mycat είναι μια προτοβουλία ιδιωτων γατοφιλων που βρίσκονται στην ελλάδα , αν έχει σχέση με τα υπολοιπα να τον κόσμο mycat sites δηλαδή αν είναι αδερφά sites ΄ή αν είναι franchise site και αν έχει σχέση me to www.mydog.gr , αλλα αισθάνομαι οτι δεν έχει γιατι μου φάνηκε εντελοσ διαφορετικη η φιλοσοφια τους... δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2008 στις 16:00 Η RedCat έγραψε: #2 05-01-08 16:00 Αβάνα, καλησπέρα. απ'οσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποια σχέση...ούτε με το ένα ούτε με τα άλλα σαιτς. Αλλα πιο αρμόδιοι γι'αυτό να σου απαντήσουν είναι οι administrators.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η aretha έγραψε: #3 05-01-08 16:47 Havana, δες και εδώ ένα παλιότερο, σχετικό και κατατοπιστικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η julia έγραψε: #4 07-01-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Havana, δες και εδώ ένα παλιότερο, σχετικό και κατατοπιστικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτή η ιστορική διαδρομή!!!! Για εμάς τις νέες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 03:28 Η Subject to change: #5 13-01-08 03:28 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 04:21 Η Mia_m έγραψε: #6 13-01-08 04:21 Πάντως εμένα μου αρέσει και το site και ο κόσμος που το κρατάει ζωντανό! Το είχα βρει εντελώς τυχαία (έβλεπα φωτογραφίες με γάτες) και με πέταξε εδώ,ε από τότε έφαγα το κόλλημα! Και απ'ότι έχω δει μέχρι στιμγής είναι το πιο ανεξάρτητο ελληνικό φόρουμ για γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η Raisa έγραψε: #7 13-01-08 13:31 Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images2.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 161 CA23CDMZ.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 170 images3.jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 159 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #8 13-01-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;; Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αβάνα, καλησπέρα. απ'οσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποια σχέση...ούτε με το ένα ούτε με τα άλλα σαιτς. Αλλα πιο αρμόδιοι γι'αυτό να σου απαντήσουν είναι οι administrators.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η aretha έγραψε: #3 05-01-08 16:47 Havana, δες και εδώ ένα παλιότερο, σχετικό και κατατοπιστικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η julia έγραψε: #4 07-01-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Havana, δες και εδώ ένα παλιότερο, σχετικό και κατατοπιστικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτή η ιστορική διαδρομή!!!! Για εμάς τις νέες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 03:28 Η Subject to change: #5 13-01-08 03:28 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 04:21 Η Mia_m έγραψε: #6 13-01-08 04:21 Πάντως εμένα μου αρέσει και το site και ο κόσμος που το κρατάει ζωντανό! Το είχα βρει εντελώς τυχαία (έβλεπα φωτογραφίες με γάτες) και με πέταξε εδώ,ε από τότε έφαγα το κόλλημα! Και απ'ότι έχω δει μέχρι στιμγής είναι το πιο ανεξάρτητο ελληνικό φόρουμ για γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η Raisa έγραψε: #7 13-01-08 13:31 Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images2.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 161 CA23CDMZ.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 170 images3.jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 159 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #8 13-01-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;; Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Havana, δες και εδώ ένα παλιότερο, σχετικό και κατατοπιστικό θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η julia έγραψε: #4 07-01-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Havana, δες και εδώ ένα παλιότερο, σχετικό και κατατοπιστικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτή η ιστορική διαδρομή!!!! Για εμάς τις νέες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 03:28 Η Subject to change: #5 13-01-08 03:28 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 04:21 Η Mia_m έγραψε: #6 13-01-08 04:21 Πάντως εμένα μου αρέσει και το site και ο κόσμος που το κρατάει ζωντανό! Το είχα βρει εντελώς τυχαία (έβλεπα φωτογραφίες με γάτες) και με πέταξε εδώ,ε από τότε έφαγα το κόλλημα! Και απ'ότι έχω δει μέχρι στιμγής είναι το πιο ανεξάρτητο ελληνικό φόρουμ για γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η Raisa έγραψε: #7 13-01-08 13:31 Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images2.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 161 CA23CDMZ.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 170 images3.jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 159 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #8 13-01-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;; Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Havana, δες και εδώ ένα παλιότερο, σχετικό και κατατοπιστικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Πολύ μου άρεσε αυτή η ιστορική διαδρομή!!!! Για εμάς τις νέες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 03:28 Η Subject to change: #5 13-01-08 03:28 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 04:21 Η Mia_m έγραψε: #6 13-01-08 04:21 Πάντως εμένα μου αρέσει και το site και ο κόσμος που το κρατάει ζωντανό! Το είχα βρει εντελώς τυχαία (έβλεπα φωτογραφίες με γάτες) και με πέταξε εδώ,ε από τότε έφαγα το κόλλημα! Και απ'ότι έχω δει μέχρι στιμγής είναι το πιο ανεξάρτητο ελληνικό φόρουμ για γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η Raisa έγραψε: #7 13-01-08 13:31 Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images2.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 161 CA23CDMZ.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 170 images3.jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 159 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #8 13-01-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;; Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 04:21 Η Mia_m έγραψε: #6 13-01-08 04:21 Πάντως εμένα μου αρέσει και το site και ο κόσμος που το κρατάει ζωντανό! Το είχα βρει εντελώς τυχαία (έβλεπα φωτογραφίες με γάτες) και με πέταξε εδώ,ε από τότε έφαγα το κόλλημα! Και απ'ότι έχω δει μέχρι στιμγής είναι το πιο ανεξάρτητο ελληνικό φόρουμ για γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η Raisa έγραψε: #7 13-01-08 13:31 Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images2.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 161 CA23CDMZ.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 170 images3.jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 159 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #8 13-01-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;; Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως εμένα μου αρέσει και το site και ο κόσμος που το κρατάει ζωντανό! Το είχα βρει εντελώς τυχαία (έβλεπα φωτογραφίες με γάτες) και με πέταξε εδώ,ε από τότε έφαγα το κόλλημα! Και απ'ότι έχω δει μέχρι στιμγής είναι το πιο ανεξάρτητο ελληνικό φόρουμ για γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η Raisa έγραψε: #7 13-01-08 13:31 Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images2.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 161 CA23CDMZ.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 170 images3.jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 159 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #8 13-01-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;; Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #8 13-01-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;; Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο site σχετικα με γατες. Δεν το αλλαζω πια! Εδω οι φωτο μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Θες να πεις ότι αυτά είναι δικά σου γατάκια;;; Ουάου!!! Κουκλιά είναι, να τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.