DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν είναι επίσημο watermark, αλλά δε μπορεί και κανείς να αντιγράψει τη φώτο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Κοίτα, ένας πολύ απλός τρόπος είναι χρησιμοποιώντας το photoshop na γράψεις ό,τι θέλεις στο μέσον της φωτογραφίας με λευκό και Opacity 10-15.
Δεν είναι επίσημο watermark, αλλά δε μπορεί και κανείς να αντιγράψει τη φώτο σου.![]()
Πώς θα τα κάνω όλα αυτά όμως, είμαι τελείως άσχετος. Ε ? Φανταστική Isiliel ?

Isiliel
Επιφανές μέλος

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να θέλεις να έχεις μικρότερα αρχεία ειδικά για Web χρήση χωρίς να χάσεις από ποιότητα!

Θα σου κάνω ένα ιδιωτικό PM σεμινάριο, αλλά όχι αυτή τη στιγμή γιατί βιάζομαι.
Πες μου ότι έχεις κάποιο πρόγραμμα που κάνει επεξεργασία είκόνας?

Le Photographeur will help you. Don't worry!

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Θα κρατήσεις δεύτερα αρχεία φωτογραφιών ειδικά για το blog, και τις πρωτότυπες ανέπαφες.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να θέλεις να έχεις μικρότερα αρχεία ειδικά για Web χρήση χωρίς να χάσεις από ποιότητα!![]()
Θα σου κάνω ένα ιδιωτικό PM σεμινάριο, αλλά όχι αυτή τη στιγμή γιατί βιάζομαι.
Πες μου ότι έχεις κάποιο πρόγραμμα που κάνει επεξεργασία είκόνας?
Le Photographeur will help you. Don't worry!![]()
έχω το Adobe έκδοση 3.0, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ. Οκευ, ευχαριστώ.

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, μπορείς να κάνεις ένα blog το οποίο μπορούν να το βλέπουν μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα, αν το ανοίξεις στο Wordpress.com
Πιο συγκεκριμένα η πλατφόρμα αυτή σου δίνει τις εξής δυνατότητες:
1)Να προστατεύεις συγκεκριμένα posts με password (μπορείς παντού να βάλεις το ίδιο ή σε κάθε Post διαφορετικό) ώστε μόνο όσοι έχουν το password να μπορούν να τα δουν
2)Να επιλέξεις το blog σου να είναι κλειστό για το κοινό και μόνο συγκεκριμένοι χρήστες του wordpress να μπορούν να το δουν. Για να το δουν οι φίλοι σου θα πρέπει να εγγραφούν (δωρεάν) στο wordpress.com
Ναι. Οι μηχανές καταχώρησης blogs (ελληνικές και ξένες) βρίσκουν αυτόματα blogs κατά καιρούς και τα προσθέτουν στο αρχείο τους. Επίσης τα bots των μηχανών αναζήτησης θα ανακαλύψουν το blog σου αργά ή γρήγορα.
Και τα δύο όμως μπορείς να τα αποφύγεις κάνοντας το blog σου κλειστό με τους τρόπους που εξήγησα πιο πάνω. Βέβαια το blog σου αργά ή γρήγορα θα καταχωρηθεί σε κάποιον κατάλογο blogs, αλλά δεν θα μπορεί να διαβαστεί, εφόσον το έχεις κλειδώσει!
Α! Επίσης, αν θέλεις να αποφύγεις οι μηχανές αναζήτησης να ψάχνουν στο blog σου και να το βγάζουν στα αποτελέσματα αναζήτησης, υπάρχει σχετική επιλογή στο wordpress.com που δεν επιτρέπει το scan των σελίδων σου από τα bots των μηχανών αναζήτησης, είτε το έχεις δημόσιο, είτε κλειδωμένο![]()
Thank you thank you thank you!
MonaXoS
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

ερώτηση γιατί έιμαι σπασμένη, φωτογραφείες στο μπλόγκ γιατί δεν μπένουν; είναι μόνο κείμενο και έχω σπαστεί λέμεειναι βαρετό στο μάτι και τα ανέκδοτα γίνοντε βαρετά, δεν ξέρω γιατί άλλα μου κάνει περίεργα, λέει ότι δεν μπένει φώτο,![]()
Στον μπλογκερ?

Εκει που πας να κανεις νεο ποστ υπαρχει και επιλογη να ανεβασεις φωτογραφια.

mania
Επιφανές μέλος

Στον μπλογκερ?Μπορεις να βαλεις φωτογραφια.
Εκει που πας να κανεις νεο ποστ υπαρχει και επιλογη να ανεβασεις φωτογραφια.![]()
Το κάνω και δεν μπορεί λέει να το κάνει, έχω βάλει και την ποιο μικρή φώτο που έχω και τίποτα

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Το κάνω και δεν μπορεί λέει να το κάνει, έχω βάλει και την ποιο μικρή φώτο που έχω και τίποτα![]()
Εμενα την παιρνει κανονικα.

Να σου πω ομως.. Αυτο στο κανει τωρα ή εχεις δοκιμασει γενικοτερα και δεν στην ανεβαζει? Αν στο κανει τωρα, μπορει να ειναι κανενα κολλημα στον μπλογκερ. Δοκιμασε παλι αργοτερα.
mania
Επιφανές μέλος

Εμενα την παιρνει κανονικα.
Να σου πω ομως.. Αυτο στο κανει τωρα ή εχεις δοκιμασει γενικοτερα και δεν στην ανεβαζει? Αν στο κανει τωρα, μπορει να ειναι κανενα κολλημα στον μπλογκερ. Δοκιμασε παλι αργοτερα.
Το προσπάθησα 5-6 διαφορετικές ώρες και μέρες άλλα τίποτα, λές να κάνω κανένα περίεργο λάθος; Δεν θέλω να είναι βαρετό, κάθε μέρα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να περνάει όποιος μπεί μέσα άλλα άν δεν είναι ξεκούραστο τι να το κάνω;

mania
Επιφανές μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Το προσπάθησα 5-6 διαφορετικές ώρες και μέρες άλλα τίποτα, λές να κάνω κανένα περίεργο λάθος; Δεν θέλω να είναι βαρετό, κάθε μέρα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να περνάει όποιος μπεί μέσα άλλα άν δεν είναι ξεκούραστο τι να το κάνω;![]()
Καλα, αυτο δεν ισχυει.
Σιγουρα μπορει να γινει πιο ομορφο με εικονα, αλλα αν δεν εχει δεν σημαινει οτι ειναι βαρετο.
Εγω και παλι που δοκιμασα στο ασχετο, την παιρνει κανονικα.
Πας να κανεις νεο ποστ, ναι?
Και τι κανεις για να ανεβασεις φωτογραφια?
mania
Επιφανές μέλος

Καλα, αυτο δεν ισχυει.
Σιγουρα μπορει να γινει πιο ομορφο με εικονα, αλλα αν δεν εχει δεν σημαινει οτι ειναι βαρετο.
Εγω και παλι που δοκιμασα στο ασχετο, την παιρνει κανονικα.
Πας να κανεις νεο ποστ, ναι?
Και τι κανεις για να ανεβασεις φωτογραφια?
Υπάρχει ένα εικονίδιο με μια φώτο βάζω εκεί το λίνκ που θέλω και μου λέει ότι δεν γίνετε και ότι κάτι λείπει

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Καμάρι μου, αυτό που γράφεις κάποια λίνκ με θέμα στάνταρ άσχετα τις ημερομηνίες πώς το κάνεις;
Το ποιο? Δεν καταλαβα.

mania
Επιφανές μέλος

Μήπως τελικά είμαι τελείως άχριστη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.