Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Iliaso έγραψε: #2.141 29-01-09 21:18 εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι... παλιότερα με το τέλος κάθε θέματος δεν εμφανιζόταν παρόμοια θέματα?? τώρα γιατί όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Ο christos4: #2.142 29-01-09 21:51 μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:20 Ο zip_unzip: #2.143 30-01-09 17:20 Μόνο σ'εμένα σέρνεται το ischool σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:23 Ο yozerehs έγραψε: #2.144 30-01-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Μόνο σ'εμένα σέρνεται το ischool σήμερα; Click για ανάπτυξη... Και σε μένα το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:40 Ο Iliaso έγραψε: #2.145 30-01-09 18:40 σε όλους σέρνεται... οπότε μην ανησυχείτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η !Βάλια! έγραψε: #2.146 30-01-09 20:50 Αχά, και ήμουν έτοιμη να πετάξω τον υπολογιστή από το παράθυρο. Άλλαξα 4 εξπλόρερ και πάλι το ίδιο. Έκανα σατ ντάουν 3 φορές, και βάρεσα το καπάκι άλλες τρεις. Συγγνώμη καλό μου, δεν θα στο ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο qwertyuiop: #2.147 31-01-09 13:25 Εγώ νόμιζα πως έφταιγε το utorrent και σταμάτησα το Σκορδαλό ο βλάκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Ο zip_unzip: #2.148 31-01-09 14:40 Πάντως σήμερα είναι μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο Iliaso έγραψε: #2.149 31-01-09 14:47 από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι... παλιότερα με το τέλος κάθε θέματος δεν εμφανιζόταν παρόμοια θέματα?? τώρα γιατί όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Ο christos4: #2.142 29-01-09 21:51 μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:20 Ο zip_unzip: #2.143 30-01-09 17:20 Μόνο σ'εμένα σέρνεται το ischool σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:23 Ο yozerehs έγραψε: #2.144 30-01-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Μόνο σ'εμένα σέρνεται το ischool σήμερα; Click για ανάπτυξη... Και σε μένα το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:40 Ο Iliaso έγραψε: #2.145 30-01-09 18:40 σε όλους σέρνεται... οπότε μην ανησυχείτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η !Βάλια! έγραψε: #2.146 30-01-09 20:50 Αχά, και ήμουν έτοιμη να πετάξω τον υπολογιστή από το παράθυρο. Άλλαξα 4 εξπλόρερ και πάλι το ίδιο. Έκανα σατ ντάουν 3 φορές, και βάρεσα το καπάκι άλλες τρεις. Συγγνώμη καλό μου, δεν θα στο ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο qwertyuiop: #2.147 31-01-09 13:25 Εγώ νόμιζα πως έφταιγε το utorrent και σταμάτησα το Σκορδαλό ο βλάκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Ο zip_unzip: #2.148 31-01-09 14:40 Πάντως σήμερα είναι μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο Iliaso έγραψε: #2.149 31-01-09 14:47 από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:20 Ο zip_unzip: #2.143 30-01-09 17:20 Μόνο σ'εμένα σέρνεται το ischool σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:23 Ο yozerehs έγραψε: #2.144 30-01-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Μόνο σ'εμένα σέρνεται το ischool σήμερα; Click για ανάπτυξη... Και σε μένα το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:40 Ο Iliaso έγραψε: #2.145 30-01-09 18:40 σε όλους σέρνεται... οπότε μην ανησυχείτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η !Βάλια! έγραψε: #2.146 30-01-09 20:50 Αχά, και ήμουν έτοιμη να πετάξω τον υπολογιστή από το παράθυρο. Άλλαξα 4 εξπλόρερ και πάλι το ίδιο. Έκανα σατ ντάουν 3 φορές, και βάρεσα το καπάκι άλλες τρεις. Συγγνώμη καλό μου, δεν θα στο ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο qwertyuiop: #2.147 31-01-09 13:25 Εγώ νόμιζα πως έφταιγε το utorrent και σταμάτησα το Σκορδαλό ο βλάκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Ο zip_unzip: #2.148 31-01-09 14:40 Πάντως σήμερα είναι μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο Iliaso έγραψε: #2.149 31-01-09 14:47 από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο σ'εμένα σέρνεται το ischool σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:23 Ο yozerehs έγραψε: #2.144 30-01-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Μόνο σ'εμένα σέρνεται το ischool σήμερα; Click για ανάπτυξη... Και σε μένα το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:40 Ο Iliaso έγραψε: #2.145 30-01-09 18:40 σε όλους σέρνεται... οπότε μην ανησυχείτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η !Βάλια! έγραψε: #2.146 30-01-09 20:50 Αχά, και ήμουν έτοιμη να πετάξω τον υπολογιστή από το παράθυρο. Άλλαξα 4 εξπλόρερ και πάλι το ίδιο. Έκανα σατ ντάουν 3 φορές, και βάρεσα το καπάκι άλλες τρεις. Συγγνώμη καλό μου, δεν θα στο ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο qwertyuiop: #2.147 31-01-09 13:25 Εγώ νόμιζα πως έφταιγε το utorrent και σταμάτησα το Σκορδαλό ο βλάκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Ο zip_unzip: #2.148 31-01-09 14:40 Πάντως σήμερα είναι μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο Iliaso έγραψε: #2.149 31-01-09 14:47 από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Μόνο σ'εμένα σέρνεται το ischool σήμερα; Click για ανάπτυξη... Και σε μένα το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:40 Ο Iliaso έγραψε: #2.145 30-01-09 18:40 σε όλους σέρνεται... οπότε μην ανησυχείτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η !Βάλια! έγραψε: #2.146 30-01-09 20:50 Αχά, και ήμουν έτοιμη να πετάξω τον υπολογιστή από το παράθυρο. Άλλαξα 4 εξπλόρερ και πάλι το ίδιο. Έκανα σατ ντάουν 3 φορές, και βάρεσα το καπάκι άλλες τρεις. Συγγνώμη καλό μου, δεν θα στο ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο qwertyuiop: #2.147 31-01-09 13:25 Εγώ νόμιζα πως έφταιγε το utorrent και σταμάτησα το Σκορδαλό ο βλάκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Ο zip_unzip: #2.148 31-01-09 14:40 Πάντως σήμερα είναι μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο Iliaso έγραψε: #2.149 31-01-09 14:47 από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε όλους σέρνεται... οπότε μην ανησυχείτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η !Βάλια! έγραψε: #2.146 30-01-09 20:50 Αχά, και ήμουν έτοιμη να πετάξω τον υπολογιστή από το παράθυρο. Άλλαξα 4 εξπλόρερ και πάλι το ίδιο. Έκανα σατ ντάουν 3 φορές, και βάρεσα το καπάκι άλλες τρεις. Συγγνώμη καλό μου, δεν θα στο ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο qwertyuiop: #2.147 31-01-09 13:25 Εγώ νόμιζα πως έφταιγε το utorrent και σταμάτησα το Σκορδαλό ο βλάκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Ο zip_unzip: #2.148 31-01-09 14:40 Πάντως σήμερα είναι μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο Iliaso έγραψε: #2.149 31-01-09 14:47 από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχά, και ήμουν έτοιμη να πετάξω τον υπολογιστή από το παράθυρο. Άλλαξα 4 εξπλόρερ και πάλι το ίδιο. Έκανα σατ ντάουν 3 φορές, και βάρεσα το καπάκι άλλες τρεις. Συγγνώμη καλό μου, δεν θα στο ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο qwertyuiop: #2.147 31-01-09 13:25 Εγώ νόμιζα πως έφταιγε το utorrent και σταμάτησα το Σκορδαλό ο βλάκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Ο zip_unzip: #2.148 31-01-09 14:40 Πάντως σήμερα είναι μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο Iliaso έγραψε: #2.149 31-01-09 14:47 από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ νόμιζα πως έφταιγε το utorrent και σταμάτησα το Σκορδαλό ο βλάκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Ο zip_unzip: #2.148 31-01-09 14:40 Πάντως σήμερα είναι μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο Iliaso έγραψε: #2.149 31-01-09 14:47 από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως σήμερα είναι μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο Iliaso έγραψε: #2.149 31-01-09 14:47 από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
από το βράδυ έστρωσε... κατά τις 5 ήταν οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Ο PIL έγραψε: #2.150 31-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Είναι έτσι, ώστε να μη γίνεται εκμετάλλευση από άλλα άτομα εκτός site χωρίς να αναφέρεται η πηγή από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Scandal έγραψε: #2.151 31-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christos4: μια πρόταση: να ξεκλειδωθούν τα τυπολόγια....βασικά έχει κλειδωθεί η λειτουργια του copy και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί αν θέλω να εκτυπώσω κάτι πρέπει να φάινεται αναγκαστικά πό πίσω και το υδατογράφημα.... Click για ανάπτυξη... Ποιά ακριβώς τυπολόγια; :what: Αν εννοείς κάποια PDF της Βιβλιοθήκης, να αναφέρω ότι παρέχονται "όπως είναι", χωρίς επεξεργασία από μένα. Αν τα θέλεις ξεκλειδωμένα, μπορείς να απευθυνθείς στους δημιουργούς αυτών.:iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Ο Zed έγραψε: #2.152 31-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... :fss::fss: Άμα δεν σας είναι κόπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Ο Scandal έγραψε: #2.153 31-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με ένα μικρό search που έκανα δεν το βρήκα. Θα μπορούσε να προστεθεί η λειτουργία του spoiler στον editor για να εμφανίζει/κρύβει τα offtopics. Θα μου πείτε, μεταφέρονται στο αντίστοιχο forum αλλά πέραν τούτου, πολλές φορές, μαζί με την σχετική με το θέμα απάντηση υπάρχουν και offtopic προτάσεις... Click για ανάπτυξη... Πέρα του ότι δε ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται μία τέτοια λειτουργία συνεχώς από τις νεότερες εκδόσεις του software (vbulletin), δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα. :what: Αν ένα μήνυμα έχει off-topic προτάσεις αλλά παράλληλα απαντάει και στο θέμα, μπορεί να παραμένει στο θέμα (εκτός κι αν μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topics χαλάει η συνοχή του θέματος - δλδ το off-topic τμήμα είναι ξεκάρφωτο). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο συντονιστής, μετά τη μετακίνηση των τελείως off-topic μηνυμάτων, να αφαιρεί το off-topic τμήμα των ημιoff-topic μηνυμάτων (πράγμα το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο και δε θα το πρότεινα) ή ο χρήστης να εντοπίζει το μήνυμά του στο off-topic και να ξανά ποστάρει το τμήμα της απάντησης που ήταν σχετικό. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο Zed έγραψε: #2.154 01-02-09 00:11 Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.110 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:16 Ο Scandal έγραψε: #2.155 01-02-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όμως γλιτώνουμε από κόπο και χρόνο και τους mods και τους χρήστες που διαβάζουν. Click για ανάπτυξη... Μα τα τελείως off-topic μηνύματα μετακινούνται ούτως ή άλλως στο Εκτός Θέματος. Ελπίζω απλά στο μέλλον να βρω κάποιο τρόπο να μπορεί ο χρήστης να κάνει σήμανση του μηνύματός του ως off-topic ώστε να μετακινείται αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα x χρονικό διάστημα. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο Zed έγραψε: #2.156 01-02-09 00:31 Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει και τα κανονικά μηνύματα και τα offtopic. Γιατί να τρέχει τότε και στο αντίστοιχο forum να ψάχνει. Τέσπα, εγώ από λειτουργική άποψη έτσι το βλέπω καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:40 Ο Φιλιον_Τερας: #2.157 01-02-09 00:40 βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο να χρειαζεται να περιμενω 20 δευτερολεπτα για να κανω search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Ο Valandil έγραψε: #2.158 01-02-09 11:41 Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό γίνεται για λόγους υπερφόρτωσης του server και είναι δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα ενός forum με πολλούς χρήστες,υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:55 Η evoula...: #2.159 01-02-09 15:55 ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ρε παιδια, ποτε κλειδωνεται ενα θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimmy$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο jimmy$$$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:06 Ο jimmy$$$ έγραψε: #2.160 01-02-09 18:06 Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο αριθμός των μηνυμάτων μου σταμάτησε να ανεβαίνει και έμεινε στο 15. (το παρατήρησα όταν είδα ότι όσα μηνύματα και αν έγραφα στο Σιδηροδρομος στα...ΓΑΛΛΙΚΑ!!! αυτός δεν ανέβαινε) Μήπως πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να καταγραφούν τα συγκεκριμένα μηνύματα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.