ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσπάθησα νε βρω μια αγγελία από το φόρουμ 'άλλα ζωάκια΄- αγγελίες η οποία είχε δημοσιευθεί πέρσι το καλοκαίρι αλλά δεν τα κατάφερα.
Τι δεν κάνω σωστά ?
Την έψαξες με την αναζήτηση φαντάζομαι. Είναι αλήθεια ότι δεν πιάνει πάντα. Όμως αν θυμάσαι το όνομα του ζώου ή ποιος άνοιξε την αγγελία, μπορείς να το ψάξεις έτσι από την Εξελιγμένη αναζήτηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί η φωτογραφίες υπογραφής μου συνεχώς αλλάζουν;Τι πρέπει να κάνω για να μείνουν μόνιμα;
Επίσης τώρα στην υπογραφή σας έχει κουτάκια που έχουν μέσα ένα <<χ>>.Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα;Γιατί και σε εμένα δεν τις έβγαζε.Τώρα γιατί αλλάζουν συνέχεια δεν ξέρω!

ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

brigite
Νεοφερμένο μέλος

roulsydney
Νεοφερμένο μέλος

Να απενεργοποιήσεις την επιλογή να λαμβάνεις ηλ.μήνυμα κάθε φορά που έχεις απάντηση στα θέματα που παρακολουθείς..που είναι εδώ:https://www.mycat.gr/forum/profile.php?do=editoptionsΓραψτε μου σας παρακαλω γιατι τα μηνυματα ,τα λαμβανω και στο προσωπικο μου mail ;αν γινεται να μην φορτωνεται και το δικο μου θα ηθελα παρακαλω να γινει ,γιατι ειμαι υποχρεωμενη συνεχως να σβηνω γιατι γεμιζει και αργει πολυ να ανοιξει .Ευχαριστω.
brigite
Νεοφερμένο μέλος

Να απενεργοποιήσεις την επιλογή να λαμβάνεις ηλ.μήνυμα κάθε φορά που έχεις απάντηση στα θέματα που παρακολουθείς..που είναι εδώ:https://www.mycat.gr/forum/profile.php?do=editoptions
Θα σου ημουν υποχρεωμενη αν με βοηθουσες λιγο περισσοτερο. Πως ,που το κανω αυτο ; Σορι ολιγον τι αρχαρια ακομη .

bunny
Νεοφερμένο μέλος

vi2ka
Νεοφερμένο μέλος

brigite
Νεοφερμένο μέλος

ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

και 2ον, μηπως να το ανεβασω καλυτερα απο photobucket ? και αν ναι, πως γινεται αυτο ?

moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

Εκτος του οτι θα αργησει αρκετα να ανεβει,θα πρεπει να περιμενεις και για εγκριση μετα.Στο photobucket ειναι πολυ ευκολο,το ανεβαζεις οπως ανεβαζεις και τις φωτογραφιες.Μπαινεις,δημιουργεις λογαριασμο,πατας upload και διαλεγεις απλα το αρχειο που θελεις.
εκανα λογαριασμο στο photobucket κ ανεβαζω τωρα ενα βιντεο, αλλα αργει και αυτο πολυ...μηπως ειναι αργη η συνδεση μου τοτε ? απο οτι μου δειχνει το ανεβαζει τωρα, αλλα πως βαζω μετα το λινκ στο μαικατ ?

moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ή ειναι πολυ αργη η συνδεση σου,ή ειναι πολυ μεγαλο το βιντεο.
ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

brigite
Νεοφερμένο μέλος

Σας κουραζω ισως ,αλλα δεν το καταφερα. Μπορει να κανω κατι λαθος. Λοιπον πηγα στο site που μου υπεδειξες ,στις επιλογες τις σχετικες με ηλεκτρ.ταχυδρ.,mail κλπ δεν εβαλα κανενα σημαδακι μεσα στα κυκλακια και μετα καταχωρηση αλλαγων.Δεν εγινε τιποτα.Συνεχιζουν να ερχονται μηνυματα .Τι κανω;Να απενεργοποιήσεις την επιλογή να λαμβάνεις ηλ.μήνυμα κάθε φορά που έχεις απάντηση στα θέματα που παρακολουθείς..που είναι εδώ:https://www.mycat.gr/forum/profile.php?do=editoptions
Nemesis
Νεοφερμένο μέλος

Σας κουραζω ισως ,αλλα δεν το καταφερα. Μπορει να κανω κατι λαθος. Λοιπον πηγα στο site που μου υπεδειξες ,στις επιλογες τις σχετικες με ηλεκτρ.ταχυδρ.,mail κλπ δεν εβαλα κανενα σημαδακι μεσα στα κυκλακια και μετα καταχωρηση αλλαγων.Δεν εγινε τιποτα.Συνεχιζουν να ερχονται μηνυματα .Τι κανω;
Μήπως να κάνεις ακύρωση συνδρομής σε κάποια θέματα ώστε να μην σου έρχονται mails γι'αυτά πια?
brigite
Νεοφερμένο μέλος

Nemesis
Νεοφερμένο μέλος

Και πως το κανουμε αυτο ,καλο μου παιδι;Ειμαι σκραπας σ αυτα και παω σαν τη χελωνα ψαχνοντας .
Θα πας στον "πίνακα ελέγχου" του προφίλ σου(το δείχνει αριστερά πάνω στην αρχική σελίδα του my-cat),μόλις μπεις θα δεις τα θέματα που παρακολουθείς και κάτω από το κάθε θέμα έχει και επιλογή "ακύρωση συνδρομής".
brigite
Νεοφερμένο μέλος

Θα πας στον "πίνακα ελέγχου" του προφίλ σου(το δείχνει αριστερά πάνω στην αρχική σελίδα του my-cat),μόλις μπεις θα δεις τα θέματα που παρακολουθείς και κάτω από το κάθε θέμα έχει και επιλογή "ακύρωση συνδρομής".
Εκανα οτι μου ειπες.Αργησα αλλα τα βρηκα.Ελπιζω να πετυχει .Σ ευχαριστω πολυ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.