Anarki
Διάσημο μέλος

Έλα, δούλεψέ το λίγο το μυαλουδάκι σουΧώρο που; Χάνονται αυτά με το χρόνο, πάνε στις τελευταίες σελίδες επειδή δεν έχουν νέα ποστς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Άνοιξε την με το paint και αποθήκευσέ την ως jpeg.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

adespotakia
Νεοφερμένο μέλος

Zbeebz
Νεοφερμένο μέλος

Αν εσύ ακολουθείς τους κανόνες "συμβίωσης", δεν χρειάζεται να σε απασχολεί γιατί διαγράφονται αυτοί που διαγράφονται. Κάτι θα 'καναν. Αυτό φτάνει.δυο κοριτσια η crazywithcats και η lily εχουν διαγραφη γτ?κανανε κατι κακο?
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

και μόλις πάτησα "Υποβολή"μου εμφανίστηκε μήνυμα αγγλιστί ότι δεν έχω αυτό το δικαίωμα και πρέπει να κάνω ανανέωση στη σελίδα μου και log in (ενώ ήμουν ήδη μέσα).Αφού πάτησα ανανέωση το μήνυμα που πάλευα τόση ώρα αίφνης εξαφανίστηκε.Σαφώς δεν έχω χρόνο να ξαναγράψω το μήνυμα και είναι κρίμα γιατί τα είχα όλα συγκεντρώμενα και θα ήταν καλή βοήθεια.Υποθέτω ότι ούτε να βρεθεί το μήνυμά μου γίνεται.Συγγνώμη αν είμαι επιθετική,αλλά ξόδεψα και χρόνο και ενέργεια για να το κάνω.
-----------------------------------------
Α!Να σημειώσω ότι μου είχε ξανατύχει να μη δεχτεί το σύστημα την υποβολή αλλά ευτυχώς δε διαγράφηκε το μήνυμά μου.
adespotakia
Νεοφερμένο μέλος

toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω να καταγγείλω ότι επί μισή ώρα(που μου είναι αν μη τι άλλο πολύτιμη)έγραφα την απάντησή μου στο θέμα της θεωρητικής Γ Λυκείου "Βοήθεια-Γενιές συγγραφέων"
και μόλις πάτησα "Υποβολή"μου εμφανίστηκε μήνυμα αγγλιστί ότι δεν έχω αυτό το δικαίωμα και πρέπει να κάνω ανανέωση στη σελίδα μου και log in (ενώ ήμουν ήδη μέσα).Αφού πάτησα ανανέωση το μήνυμα που πάλευα τόση ώρα αίφνης εξαφανίστηκε.Σαφώς δεν έχω χρόνο να ξαναγράψω το μήνυμα και είναι κρίμα γιατί τα είχα όλα συγκεντρώμενα και θα ήταν καλή βοήθεια.Υποθέτω ότι ούτε να βρεθεί το μήνυμά μου γίνεται.Συγγνώμη αν είμαι επιθετική,αλλά ξόδεψα και χρόνο και ενέργεια για να το κάνω.
-----------------------------------------
Α!Να σημειώσω ότι μου είχε ξανατύχει να μη δεχτεί το σύστημα την υποβολή αλλά ευτυχώς δε διαγράφηκε το μήνυμά μου.
μου εχει σιμβει και μενα σε αλλο forum μαλον φτεει οτι εμεις πολυ ωρα στο ποστ και εκανε log out ο server του forum
Anarki
Διάσημο μέλος

Μεγάλα κείμενα πάντα τα γράφω σε ένα notepad πρώτα και μετά τα μεταφέρω. Ή εναλλακτικά κάνω ένα copy απο τον επεξεργαστή κειμένου για να το έχω πρόχειρο σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο.
Zbeebz
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό δεν ακολουθεί ούτε τους κανόνες συμβίωσης ούτε τους κανόνες γραμματικής στα αγγλικά. Ελληνικό είναι το φόρουμ, ελληνικά γράφουμε.ok thnks pαντως
adespotakia
Νεοφερμένο μέλος

toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν πατήσεις το "back" του browser συνήθως σε πάει στον επεξεργαστή κειμένου και έχει ακόμα αυτό που έγραψες. Στον opera τουλάχιστον αυτό γίνεται.
Μεγάλα κείμενα πάντα τα γράφω σε ένα notepad πρώτα και μετά τα μεταφέρω. Ή εναλλακτικά κάνω ένα copy απο τον επεξεργαστή κειμένου για να το έχω πρόχειρο σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο.
και εγω αυτο ακριβος κανω γιατι μου εχει σιμβει αρκετες φορες σε αλλα forum οποτε και οι υπολιπει καντε το ιδιο
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.