mania
Επιφανές μέλος

Τις ανεβάζεις απευθείας από κάποιο εξωτερικό link;
Αν προσπαθείς από εκεί και το λινκ δεν εχει κατάληξη κάποιας μορφής εικόνας (πχ .jpeg , .gif κλπ) τότε δεν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για εικόνα.
Αν προσπαθείς μέσω του υπολογιστή, τότε δες πως είναι ο διαθέσιμος χώρος των συννημένων σου.Το βλέπεις από τον πίνακα ελέγχου -> Τα συννημένα αρχεία μου.
Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω τότε θα πρέπει να το κοιτάξουμε.
Αυτά που λές τα τσέκαρα απο την αρχή, τα συνημένα μου είναι σχεδών άδεια, θέλω να κατευάσω απο αρχεία μου αλλα δεν πατιέτε κατο το κουμπάκι, ο συνδετήρας είναι άσπρος

Υπάρχει σχετική κατηγορία που έχει επιλογή και για προτάσεις ιδεών.Ή απευθείας μέσω του 'Εχω μια ιδέα.
Καλέ δεν ήξερα κάν ότι υπήρχε το έχω μια ιδέα

Τώρα γι αυτό που λες νομίζω κάποιος μπορεί απευθείας να απευθυνθεί σε κάποιον πολύχρωμο.Θα το κοιτάξουμε κι αυτό πάντως γιατί φαίνεται ενδιαφέρον σε περίπτωση που είναι πιο βολικό για κάποιον που είναι νέος στο forum.
Αν και αυτό το θέμα εξυπηρετεί αυτό το σκοπό.![]()
Το ξέρω αλλα όταν ξεκινάς δεν ξέρεις που πάν τα 4 άσε που μέχρι που να βρείς το θέμα ξεχασες τι ήθελες

Προσωπικά το θεωρώ καλό να υπάρχουν θέματα γύρο απο αυτό αλλα επειδή υπάρχουν πολλά θέματα που αφορούν βοήθεια καμιά φορά δεν ξέρεις που να τα γράψεις, ενώ ένας νέος θα νοιώσει άμμεσα ότι βοηθιέτε και πώς δεν είναι μόνος όταν νοιώσει χαμένος σε ένα φόρουμ.
Ξαναλέω γνώμη μου είναι αυτό, χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ballerina
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως σου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχεις ενεργοποιήμενη τη javascript;Αυτά που λές τα τσέκαρα απο την αρχή, τα συνημένα μου είναι σχεδών άδεια, θέλω να κατευάσω απο αρχεία μου αλλα δεν πατιέτε κατο το κουμπάκι, ο συνδετήρας είναι άσπρος![]()
Δεν προσβάλεις κανέναν καλέ.Αντιθέτως κάθε γνώμη είναι καλοδεχούμενη.Θα το κοιτάξουμε.Το ξέρω αλλα όταν ξεκινάς δεν ξέρεις που πάν τα 4 άσε που μέχρι που να βρείς το θέμα ξεχασες τι ήθελες
Προσωπικά το θεωρώ καλό να υπάρχουν θέματα γύρο απο αυτό αλλα επειδή υπάρχουν πολλά θέματα που αφορούν βοήθεια καμιά φορά δεν ξέρεις που να τα γράψεις, ενώ ένας νέος θα νοιώσει άμμεσα ότι βοηθιέτε και πώς δεν είναι μόνος όταν νοιώσει χαμένος σε ένα φόρουμ.
Ξαναλέω γνώμη μου είναι αυτό, χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον![]()
mania
Επιφανές μέλος

Μήπως σου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχεις ενεργοποιήμενη τη javascript;
Κανένα μύνημα δεν έχει βγάλει, εξάλου δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτώς απο αυτό, στα λινκ για εικόνες δουλέυει απλά ο συνδετήρας μου κρατάει μουτρα

ΜαΚαΧα
Νεοφερμένο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

2ον κι εγω 10% εχω.
Tί έκανες;;;;;;;;;;;;;;;
Alessandra
Διάσημο μέλος

https://www.ischool.gr/profile.php?do=editoptions
εκεί που λέει : προεπιλεγμενη μεθοδος εγγραφής σε θέματα, επιλέγεις
Καμία ειδοποίηση μέσω -mail.
ballerina
Νεοφερμένο μέλος

Blackmyrto
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πηγαινε εκει που λεει μεταβαση πατα στο''θεματα που παρακολουθειτε''πως???![]()
εκει βλεπεις τα θεματα που παρακολουθεις δηλ. αυτα που σου στελνει email
για ενημερωση.
Λοιπον στην ακρη εχει κατι κουτακια επελεξετα και κατεβα προς τα κατω εκει ου λεει επιλεγμενα θεματα θα δεις ενα βελακι που δειχνει προς τα κατω πατα το και επελεξε το ''Διαγραφη συνδρομης'' και μετα πατα παμε
Ετοιμο!
ballerina
Νεοφερμένο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

πηγαινε στο "δημοσιο" για να σου πω απευθείας.
Πίνακας ελέγχου-> επεξεργασία επιλογών.
konstans
Νεοφερμένο μέλος

ioanna(7)
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

444ever
Νεοφερμένο μέλος

ioanna(7)
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

γιατι σε καποια θεματα δεν μπορω να γραψω ενω δεν ειναι κλειδωμενα;
Αυτό απλά δεν υπάρχει

γιατι? κι αν θελεις?
Δεν ξαναμπαίνεις

ioanna(7)
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
α οκ ευχαριστω πολυ.....
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Μηπως αυτα τα θεματα ειναι στη διασκεδαση;γιατι σε καποια θεματα δεν μπορω να γραψω ενω δεν ειναι κλειδωμενα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.