~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κλικ στο όνομα -> Εμφάνιση δημοσίου προφίλΑπό πού μπορώ να δω το δημόσιο προφίλ κάποιου μέλους; Πατάω στην αναζήτηση αλλά με βγάζει μόνο για θέματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

View attachment 35576
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Στο Πίνακα Ελέγχου Χρήστη
Συνημμένα αρχεία που ανέβασε ο(η) venividivici
φαίνεται η εικόνα που ανέβασα και γράφει π.χ.
Το μέγεθος του είναι 723,6 KB και κατεβάστηκε/εθεάθη 22 φορές.
οι 22 φορές στη προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει
με τις θετικές ψήφους;
με πόσες φορές το αντέγραψε κάπως;
με πόσες φορές άνοιξε το θέμα;;;; οπότε φαίνεται σαν να την έχουν δει;;;;;;
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

γινεται να χρησιμοποιησουμε την εντολη imgalign με την εντολη sigpic?
jj!
Τιμώμενο Μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Νομιζω ειναι ποσες φορες την εχουν δει. (Εχουν κανει κλικ την φωτογραφια για να την δουν σε μεγενθυση)Χαζή απορία
Στο Πίνακα Ελέγχου Χρήστη
Συνημμένα αρχεία που ανέβασε ο(η) venividivici
φαίνεται η εικόνα που ανέβασα και γράφει π.χ.
Το μέγεθος του είναι 723,6 KB και κατεβάστηκε/εθεάθη 22 φορές.
οι 22 φορές στη προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει
με τις θετικές ψήφους;
με πόσες φορές το αντέγραψε κάπως;
με πόσες φορές άνοιξε το θέμα;;;; οπότε φαίνεται σαν να την έχουν δει;;;;;;

Τι του έκανα;

Έχω 10 μηνύματα/σελίδα και αναφέρομαι σε αυτό το θέμα.
Δεν κάνει μετάβαση στη σελίδα 21, δηλαδή στα post μετά το #200 μήνυμα. Πατάω τη σελίδα 21 και με πετάει στην αρχή της 20 (#191)
Έχω κάνει ανανεώσεις και πάλι λέει πως υπάρχει σελίδα 21 αλλά δε μ' αφήνει να τη δω.
Είμαι σοβαρά;

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Γιατί σε ένα θέμα αρνείται πεισματικά να μου αλλάξει σελίδα;
Τι του έκανα;
Έχω 10 μηνύματα/σελίδα και αναφέρομαι σε αυτό το θέμα.
Δεν κάνει μετάβαση στη σελίδα 21, δηλαδή στα post μετά το #200 μήνυμα. Πατάω τη σελίδα 21 και με πετάει στην αρχή της 20 (#191)
Έχω κάνει ανανεώσεις και πάλι λέει πως υπάρχει σελίδα 21 αλλά δε μ' αφήνει να τη δω.
Είμαι σοβαρά;![]()
Και εγω δεν μπορω να μπω! Τι φταιει?

blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω αλλά στους mods δεν εμφανίζεται αυτή η σελίδα. Και άλλο άτομο που ρώτησα από την ΟΔ είπε ότι δεν υπάρχει σελίδα 21.

Ρε, νόμιζα ότι κάτι έχω πάθει, θα αλλάξω τα μηνύματα/σελίδα να δω που τελειώνει το θέμα.

Οk, στο #200 τελειώνει το θέμα αλλά στα 10 μηνύματα/σελίδα λέει ότι υπάρχει μήνυμα μετά το #200. Τι να πεις.

Ακόμα και το forum μας κοροϊδεύει.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Edit: Για δείτε τώρα...

Tώρα πήγε στη σελίδα 21 στο post #201, είναι ok.Κι εγώ βλέπω 200 μηνύματα. Δεν υπάρχει 201... Πάω να κάνω ένα μήνυμα, να δούμε τι θα γίνει...
Edit: Για δείτε τώρα...
Δεν ξέρω γιατί μας κορόιδευε πριν.

Isiliel
Επιφανές μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.