Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:14 Η Giovanna έγραψε: #581 22-08-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Γιατί giovanna δεν μας έχει προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Click για ανάπτυξη... ποιος να σας εχει προτεινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:16 Ο iJohnnyCash: #582 22-08-07 17:16 δεν μας έχεις ήθελα να γράψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:19 Η Giovanna έγραψε: #583 22-08-07 17:19 δε το ειχα σκεφτει ετσι... αλλωστε, δεν ειναι κατι που απαγορευεται, ενα τετοιο θεμα... (ξαναλεω, δειτε το "οφθαλμολουτρα"!)..και ειναι και πιο ευκολα προσβασιμο, κατα τη γνωμη μου, αν ειναι στο φορουμ και οχι στη γκαλλερι. τεσπα, αν σας αρεσει σαν ιδεα, καντε το δε θα ναι ασχημο... και θα χει και ανταποκριση, μιας και ειναι αυγουστος! απλα, μην κλειδωθει-σβηστει-απαγορευθει το θεμα που ανοιξα εγω, κατι τετοιο δε θα το θελα με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:21 Η Kakerlak έγραψε: #584 22-08-07 17:21 Παντος συμφωνω οτι πολυ ποιο ευκολα κοιταμε ενα θεμα παρα την gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Giovanna έγραψε: #585 22-08-07 17:26 ε ναι... χωρια του οτι η γκαλλερι ειναι ακομα πεσμενη... παω να κανω κλικ για να εφαρμοσω αυτα που προτεινε η κουε, και...παλι.... "Σύντομα κοντά σας" και πριν μιση ωρα αυτο ελεγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:35 Ο iJohnnyCash: #586 22-08-07 17:35 Κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα, να ξέρετε θα βελτιωθεί πολύ η gallery, τότε αναγκαστικά θα μεταφερθούν πολλά threads στην gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:47 Η Giovanna έγραψε: #587 22-08-07 17:47 μακαρι να βελτωθει, γιατι ειναι καλη σαν κονσεπτ αλλα προσωπικα τη βρισκω δυσχρηστη και οχι καλη... αν προκειται να μεταφερθουν πολλα θεματα εκει, κανενα προβλημα. θα με ενοχλουσε μεμονομενη μεταφορα, προφανως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:29 Η mania έγραψε: #588 23-08-07 09:29 Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:33 Ο Γιώργος έγραψε: #589 23-08-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Γιατί giovanna δεν μας έχει προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Click για ανάπτυξη... ποιος να σας εχει προτεινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:16 Ο iJohnnyCash: #582 22-08-07 17:16 δεν μας έχεις ήθελα να γράψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:19 Η Giovanna έγραψε: #583 22-08-07 17:19 δε το ειχα σκεφτει ετσι... αλλωστε, δεν ειναι κατι που απαγορευεται, ενα τετοιο θεμα... (ξαναλεω, δειτε το "οφθαλμολουτρα"!)..και ειναι και πιο ευκολα προσβασιμο, κατα τη γνωμη μου, αν ειναι στο φορουμ και οχι στη γκαλλερι. τεσπα, αν σας αρεσει σαν ιδεα, καντε το δε θα ναι ασχημο... και θα χει και ανταποκριση, μιας και ειναι αυγουστος! απλα, μην κλειδωθει-σβηστει-απαγορευθει το θεμα που ανοιξα εγω, κατι τετοιο δε θα το θελα με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:21 Η Kakerlak έγραψε: #584 22-08-07 17:21 Παντος συμφωνω οτι πολυ ποιο ευκολα κοιταμε ενα θεμα παρα την gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Giovanna έγραψε: #585 22-08-07 17:26 ε ναι... χωρια του οτι η γκαλλερι ειναι ακομα πεσμενη... παω να κανω κλικ για να εφαρμοσω αυτα που προτεινε η κουε, και...παλι.... "Σύντομα κοντά σας" και πριν μιση ωρα αυτο ελεγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:35 Ο iJohnnyCash: #586 22-08-07 17:35 Κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα, να ξέρετε θα βελτιωθεί πολύ η gallery, τότε αναγκαστικά θα μεταφερθούν πολλά threads στην gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:47 Η Giovanna έγραψε: #587 22-08-07 17:47 μακαρι να βελτωθει, γιατι ειναι καλη σαν κονσεπτ αλλα προσωπικα τη βρισκω δυσχρηστη και οχι καλη... αν προκειται να μεταφερθουν πολλα θεματα εκει, κανενα προβλημα. θα με ενοχλουσε μεμονομενη μεταφορα, προφανως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:29 Η mania έγραψε: #588 23-08-07 09:29 Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:33 Ο Γιώργος έγραψε: #589 23-08-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μας έχεις ήθελα να γράψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:19 Η Giovanna έγραψε: #583 22-08-07 17:19 δε το ειχα σκεφτει ετσι... αλλωστε, δεν ειναι κατι που απαγορευεται, ενα τετοιο θεμα... (ξαναλεω, δειτε το "οφθαλμολουτρα"!)..και ειναι και πιο ευκολα προσβασιμο, κατα τη γνωμη μου, αν ειναι στο φορουμ και οχι στη γκαλλερι. τεσπα, αν σας αρεσει σαν ιδεα, καντε το δε θα ναι ασχημο... και θα χει και ανταποκριση, μιας και ειναι αυγουστος! απλα, μην κλειδωθει-σβηστει-απαγορευθει το θεμα που ανοιξα εγω, κατι τετοιο δε θα το θελα με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:21 Η Kakerlak έγραψε: #584 22-08-07 17:21 Παντος συμφωνω οτι πολυ ποιο ευκολα κοιταμε ενα θεμα παρα την gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Giovanna έγραψε: #585 22-08-07 17:26 ε ναι... χωρια του οτι η γκαλλερι ειναι ακομα πεσμενη... παω να κανω κλικ για να εφαρμοσω αυτα που προτεινε η κουε, και...παλι.... "Σύντομα κοντά σας" και πριν μιση ωρα αυτο ελεγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:35 Ο iJohnnyCash: #586 22-08-07 17:35 Κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα, να ξέρετε θα βελτιωθεί πολύ η gallery, τότε αναγκαστικά θα μεταφερθούν πολλά threads στην gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:47 Η Giovanna έγραψε: #587 22-08-07 17:47 μακαρι να βελτωθει, γιατι ειναι καλη σαν κονσεπτ αλλα προσωπικα τη βρισκω δυσχρηστη και οχι καλη... αν προκειται να μεταφερθουν πολλα θεματα εκει, κανενα προβλημα. θα με ενοχλουσε μεμονομενη μεταφορα, προφανως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:29 Η mania έγραψε: #588 23-08-07 09:29 Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:33 Ο Γιώργος έγραψε: #589 23-08-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δε το ειχα σκεφτει ετσι... αλλωστε, δεν ειναι κατι που απαγορευεται, ενα τετοιο θεμα... (ξαναλεω, δειτε το "οφθαλμολουτρα"!)..και ειναι και πιο ευκολα προσβασιμο, κατα τη γνωμη μου, αν ειναι στο φορουμ και οχι στη γκαλλερι. τεσπα, αν σας αρεσει σαν ιδεα, καντε το δε θα ναι ασχημο... και θα χει και ανταποκριση, μιας και ειναι αυγουστος! απλα, μην κλειδωθει-σβηστει-απαγορευθει το θεμα που ανοιξα εγω, κατι τετοιο δε θα το θελα με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:21 Η Kakerlak έγραψε: #584 22-08-07 17:21 Παντος συμφωνω οτι πολυ ποιο ευκολα κοιταμε ενα θεμα παρα την gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Giovanna έγραψε: #585 22-08-07 17:26 ε ναι... χωρια του οτι η γκαλλερι ειναι ακομα πεσμενη... παω να κανω κλικ για να εφαρμοσω αυτα που προτεινε η κουε, και...παλι.... "Σύντομα κοντά σας" και πριν μιση ωρα αυτο ελεγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:35 Ο iJohnnyCash: #586 22-08-07 17:35 Κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα, να ξέρετε θα βελτιωθεί πολύ η gallery, τότε αναγκαστικά θα μεταφερθούν πολλά threads στην gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:47 Η Giovanna έγραψε: #587 22-08-07 17:47 μακαρι να βελτωθει, γιατι ειναι καλη σαν κονσεπτ αλλα προσωπικα τη βρισκω δυσχρηστη και οχι καλη... αν προκειται να μεταφερθουν πολλα θεματα εκει, κανενα προβλημα. θα με ενοχλουσε μεμονομενη μεταφορα, προφανως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:29 Η mania έγραψε: #588 23-08-07 09:29 Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:33 Ο Γιώργος έγραψε: #589 23-08-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντος συμφωνω οτι πολυ ποιο ευκολα κοιταμε ενα θεμα παρα την gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Giovanna έγραψε: #585 22-08-07 17:26 ε ναι... χωρια του οτι η γκαλλερι ειναι ακομα πεσμενη... παω να κανω κλικ για να εφαρμοσω αυτα που προτεινε η κουε, και...παλι.... "Σύντομα κοντά σας" και πριν μιση ωρα αυτο ελεγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:35 Ο iJohnnyCash: #586 22-08-07 17:35 Κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα, να ξέρετε θα βελτιωθεί πολύ η gallery, τότε αναγκαστικά θα μεταφερθούν πολλά threads στην gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:47 Η Giovanna έγραψε: #587 22-08-07 17:47 μακαρι να βελτωθει, γιατι ειναι καλη σαν κονσεπτ αλλα προσωπικα τη βρισκω δυσχρηστη και οχι καλη... αν προκειται να μεταφερθουν πολλα θεματα εκει, κανενα προβλημα. θα με ενοχλουσε μεμονομενη μεταφορα, προφανως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:29 Η mania έγραψε: #588 23-08-07 09:29 Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:33 Ο Γιώργος έγραψε: #589 23-08-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε ναι... χωρια του οτι η γκαλλερι ειναι ακομα πεσμενη... παω να κανω κλικ για να εφαρμοσω αυτα που προτεινε η κουε, και...παλι.... "Σύντομα κοντά σας" και πριν μιση ωρα αυτο ελεγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:35 Ο iJohnnyCash: #586 22-08-07 17:35 Κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα, να ξέρετε θα βελτιωθεί πολύ η gallery, τότε αναγκαστικά θα μεταφερθούν πολλά threads στην gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:47 Η Giovanna έγραψε: #587 22-08-07 17:47 μακαρι να βελτωθει, γιατι ειναι καλη σαν κονσεπτ αλλα προσωπικα τη βρισκω δυσχρηστη και οχι καλη... αν προκειται να μεταφερθουν πολλα θεματα εκει, κανενα προβλημα. θα με ενοχλουσε μεμονομενη μεταφορα, προφανως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:29 Η mania έγραψε: #588 23-08-07 09:29 Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:33 Ο Γιώργος έγραψε: #589 23-08-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα, να ξέρετε θα βελτιωθεί πολύ η gallery, τότε αναγκαστικά θα μεταφερθούν πολλά threads στην gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:47 Η Giovanna έγραψε: #587 22-08-07 17:47 μακαρι να βελτωθει, γιατι ειναι καλη σαν κονσεπτ αλλα προσωπικα τη βρισκω δυσχρηστη και οχι καλη... αν προκειται να μεταφερθουν πολλα θεματα εκει, κανενα προβλημα. θα με ενοχλουσε μεμονομενη μεταφορα, προφανως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:29 Η mania έγραψε: #588 23-08-07 09:29 Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:33 Ο Γιώργος έγραψε: #589 23-08-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μακαρι να βελτωθει, γιατι ειναι καλη σαν κονσεπτ αλλα προσωπικα τη βρισκω δυσχρηστη και οχι καλη... αν προκειται να μεταφερθουν πολλα θεματα εκει, κανενα προβλημα. θα με ενοχλουσε μεμονομενη μεταφορα, προφανως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:29 Η mania έγραψε: #588 23-08-07 09:29 Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:33 Ο Γιώργος έγραψε: #589 23-08-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:33 Ο Γιώργος έγραψε: #589 23-08-07 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μια ερώτηση: γιατι αυξίθηκε ο χρόνος ανάμεσα στα μυνήματα; δεν ήταν καλύτερα 20 δέυτερα; Click για ανάπτυξη... Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:34 Η mania έγραψε: #590 23-08-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάντα ήταν 30 δεύτερα, αν δεν απατώμαι. Click για ανάπτυξη... Εστω απο 30 έγιναν 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:38 Η AstRoPeLeKi: #591 23-08-07 09:38 Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:47 Ο Γιώργος έγραψε: #592 23-08-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Να ρωτήσω κάτι; Στο online δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση της σελίδας; Το ρωτώ διότι γνωρίζω από άλλο φόρουμ, που στο online κάνει αυτόματη ανανέωση σελίδας ανά λεπτό ή λιγότερο. Click για ανάπτυξη... Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, φαίνεται μόνιμα πως κοιτάς τους συνδεδεμένους, ενώ δεν κάνεις μόνο αυτό, δεν νομίζω πως είναι εφικτό (αν δηλαδή κάποιος κοιτάει τους συνδεδεμένους χρήστες, κάπου θα σε τσακώσει ). Αλλά αφού ούτως ή άλλως, εσύ μπαίνεις αόρατη.. τι σε νοιάζει; Click για ανάπτυξη... ΥΓ> Καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:52 Η AstRoPeLeKi: #593 23-08-07 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Διαβάζετε τα προηγούμενα μηνύματα βρε, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: ΥΓ> Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιώργο Και ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #594 23-08-07 09:58 Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #595 23-08-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είναι τόσα πολλά τα θέματα και τα ποστ που τις περισσότερες φορές αδυνατώ να τα διαβάσω όλα... Μόνο με τακτά διαλλείματα μπορώ να τα καταφέρω (και αν!) Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Μ.. θα σε γελάσω. Για αυτά ρώτα τους καλούς μας admins. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:00 Η mania έγραψε: #596 23-08-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:03 Η AstRoPeLeKi: #597 23-08-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Καλημέρα Ζορζ! Πάντως νομίζω πως ο χρόνος ανάμεσα στα μηνύματα είναι 15 δεύτερα - εμένα τόσο μου λέει όταν γίνομαι βιαστικούλι ή ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί.. ή άλλο λέω; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι που είμαι ακόμη πιο βιαστικιά, μου έχει βγάλει και 46 δεύτερα να περιμένω Γι αυτό και συνέχεια μου βγάζει το σφάλμα..... Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω υπομονή Είναι και γρήγορη η ροή των θεμάτων εδώ, οπότε.... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μην ανησυχείς, ούτε εγώ μπορώ. Απλά στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλές απορίες για το site. Μπορεί να κάνεις μία αναζήτηση εντός του παρόνοτος θέματος εδώ. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:05 Η AstRoPeLeKi: #598 23-08-07 10:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Τώρα δεν είναι λίγο εκνευριστικό; σε ένα θέμα όπως π.χ. τι σου έρχετε στο μυαλό μπένεις σκέυτεσε γραφεις και βγένεις πόσο χρόνο πέρνει αυτό; δεν ξέρω με φρικάρει λίγο τα 45 Click για ανάπτυξη... Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:10 Η mania έγραψε: #599 23-08-07 10:10 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Αχ πως σε καταλαβαίνω Αρκετά "οφ τόπικ" (λέμε τώρα) το βγάλαμε....αδυναμίες είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Δεν είναι όφ, απλά το θέμα είναι ότι άν είναι κάτι που πρίπει να είναι έτσι δυστηχώς δεν πορεί να γίνει κάτι άλλα άν γίνετε γιατί να μην γυρίσουμε στο παλιό χρονικό όριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Η AstRoPeLeKi: #600 23-08-07 10:11 Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ε κάτι θα ξέρουν παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.