Devina
Τιμώμενο Μέλος

Όταν ανοίγω κάποιο από τα αρχεία της βιβλιοθήκης του ischool μου βγάζει το μήνυμα "Warning: copy(./downloads/bookcase//ec_tmp/migadikoi02.pdf) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in [path]/downloads.php on line 704
ERROR: File not found."
Καμία ιδέα τι σημαίνει;![]()
Ναι είναι γνωστό το πρόβλημα της Βιβλιοθήκης και υπάρχει μια συντονίστρια που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την εύρεση προβληματικών αρχείων. Αναγκαστικά όμως θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο μέχρι να λυθεί το πρόβλημα γιατί άλλαξε η ομάδα των προγραμματιστών μας και πρέπει να συντονιστούν και να ενημερωθούν κατάλληλα ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. =)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Αν κάποιος το κάνει δοκιμαστικά όπως εγώ διαγράφεται αυτόματα το δωμάτιο ή μετά απο κάποιες μέρες που δεν χρησιμοποιείται;;;
Libertus
Συντονιστής

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όχι.Ἐπειδὴ λόγῳ τοῦ ὅτι ἐσχάτως χρησιμοποιῶ τὸ πολυτονικό, πρέπει νὰ ἀλλάζω τὴ γραμματοσειρὰ σὲ palatino linotype. Ὑπάρχει κάποιος τρόπος νὰ ἔχω μόνιμη ἐπιλογὴ αὐτὴ τὴ γραμματοσειρά;
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Η γραμματοσειρά αλλάζει αυτόματα, όταν γράφεις με πολυτονικό (τουλάχιστον στα γράμματα που έχουν ψιλές, δασείες, περισπωμένες, οξείες κλπ)Ἐπειδὴ λόγῳ τοῦ ὅτι ἐσχάτως χρησιμοποιῶ τὸ πολυτονικό, πρέπει νὰ ἀλλάζω τὴ γραμματοσειρὰ σὲ palatino linotype. Ὑπάρχει κάποιος τρόπος νὰ ἔχω μόνιμη ἐπιλογὴ αὐτὴ τὴ γραμματοσειρά;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μάλλον εννοείς το ίδιο μήνυμα. Όχι αυτό δεν γίνεται, εξάλλου όσες λύσεις μπόρεσα να σκεφτώ για κάτι τέτοιο είναι πιο δύσχρηστες από το να κάνεις copy paste πχ το [QUOTE="theodora, post: 2706470, member: 23258"]Υπάρχει κάποιος τρόπος να ''σπάμε'' ένα μήνυμα σε μικρές παραθέσεις όπου κάθε μία θα αναγράφει και το όνομα του συντάκτη;
Δεν κατάλαβα το πρόβλημα. Τι παίζει;Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ;
![]()
Uploaded with ImageShack.us
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Έχει εδώ και ώρα που το δείχνει έτσι παρόλο που έκανα logout, refresh.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Eννοεί, ότι ενώ στον πίνακα ελέγχου δείχνει ότι το τελευταίο μήνυμα είναι της Αλεξία 93, όταν μπαίνει στο θέμα το τελευταίο μήνυμα είναι του yozerehs.Δεν κατάλαβα το πρόβλημα. Τι παίζει;
Γενικά, υπήρχε ένα bug, που δεν συνέχιζε το θέμα στην επόμενη σελίδα, άλλα μετά από λίγο διορθωνόταν. Δεν έχω παρατηρήσει να γίνεται κάτι τέτοιο, πια.
Τα attachments έχουν διορθωθεί

Σε εμένα συνεχίζει, τι κερδίζω;Γενικά, υπήρχε ένα bug, που δεν συνέχιζε το θέμα στην επόμενη σελίδα, άλλα μετά από λίγο διορθωνόταν. Δεν έχω παρατηρήσει να γίνεται κάτι τέτοιο, πια.

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος

Σε εμένα συνεχίζει, τι κερδίζω;![]()
Δοκίμασε να αλλάξεις τον αριθμό προβολής μηνυμάτων ανά σελίδα και να ξαναπροσπαθήσεις!
Μου το κάνει κι εμένα αυτό και όταν αλλάξω τα μηνύματα/σελίδα ξεμπλοκάρει!

Εντάξει, δε με πειράζει τόσο, ωστόσο δεν μπορώ κάθε φορά να αλλάζω τα μηνύματα/σελίδα.

Myrtle
Διάσημο μέλος

Αλλά με το που άλλαζα την εμφάνιση μηνυμάτων/σελίδα, ξεκόλλαγε αμέσως και τα έβλεπα όλα κανονικότατα.Ε μετά, τα ξανάφτιαχνα όπως τα ήθελα! Είναι πολύ πιο απλό από ότι νομίζεις πάντως. Ένα κλικ είναι!

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Aris1412
Νεοφερμένο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ δεν μπορώ να αξιολογήσω μυνήματα θετικά ή αρνητικά... γιατί;![]()
προφανώς είσαι νέος εδώ, Καλώς ήρθες! Λοιπόν, αν εννοείς πως όταν δεν ήσουν μέλος δεν μπορούσες να βάλεις + ή - 1είναι ακριβως επειδη ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ. Τώρα αν εννοείς πως δεν μπορείς να βάλεις στα ΔΙΚΑ ΣΟΥ μηνύματα + ή - 1 αυτό δε γίνεται σε κανενα μας! Αν πάλι δεν μπορεις να βάλεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ + ή - 1 τότε υπάρχουν 2 ενδεχόμενα: 1) έχεις αργή σύνδεση και 2) ίσως υπάρχει κάποιο bug. Με ένα refresh νομίζω πως θα έφτιαχνε

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Aris1412
Νεοφερμένο μέλος

προφανώς είσαι νέος εδώ, Καλώς ήρθες! Λοιπόν, αν εννοείς πως όταν δεν ήσουν μέλος δεν μπορούσες να βάλεις + ή - 1είναι ακριβως επειδη ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ. Τώρα αν εννοείς πως δεν μπορείς να βάλεις στα ΔΙΚΑ ΣΟΥ μηνύματα + ή - 1 αυτό δε γίνεται σε κανενα μας! Αν πάλι δεν μπορεις να βάλεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ + ή - 1 τότε υπάρχουν 2 ενδεχόμενα: 1) έχεις αργή σύνδεση και 2) ίσως υπάρχει κάποιο bug. Με ένα refresh νομίζω πως θα έφτιαχνε![]()
Ναι, είμαι νέο μέλος.. το πρόβλημα είναι το τελευταίο που ανέφερες.
Όμως δεν έχω αργή σύνδεση και έχω δοκιμάσει να κάνω refresh.
Όταν βάζω το βελάκι πάνω στα χεράκια (+,-) ΧΩΡΙΣ να κλικάρω μου εμφανίζει εκεί ένα μικρο μαύρο πλαίσιο που γράφει : Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αυτό το μήνυμα θετικά ή αρνητικά αντίστοιχα..

Μόλις εγραψα αυτό το μηνυμα έγινε λολ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.