Johnnaousa
Επιφανές μέλος

όχι απλά τα μηνύματα ήταν μιας λέξηςγιατί; χάλασε;;![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cr 7
Δραστήριο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ας το πούμε αλλη μια φορά....Ρε γιατί μου ΧΑΘΗΚΑΝ 400 ΜΥΝΗΜΑΤΑ??????????????
Δεν έχουν διαγραφεί παιδιά, έκλεισε ο μετρητής μηνυμάτων στο c&f....
Δεν υπάρχει λόγος να μετρώνται εκεί........
Επανάληψη, μήτηρ πάσης μαθήσεως....

SoS
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Τί ωραίο καναρινί φόντο

mindcircus
Περιβόητο μέλος

edit:Τα εντόπισα. Υπάρχουν αλλά δεν φαίνονται στα ''μηνύματα'' μου. Γιατί;

Mercury
Επιφανές μέλος

Γιατί απο χθες έχω κάνει δυο ποστς σε δύο διαφορετικά θρεντς του τσαν εν φαν και χάθηκαν; Εχει τύχει σε κανέναν απο σας ή εγώ ένα κάνα λάθος; Αλλά πάτησα απάντηση :/
edit:Τα εντόπισα. Υπάρχουν αλλά δεν φαίνονται στα ''μηνύματα'' μου. Γιατί;![]()
Σε όλους δεν φαίνονται στα μηνύματα.Δεν ξέρω τον ακριβή λόγο,αλλά φαντάζομαι έχει να κάνει με την ευκολία.Καθώς τα περισσότερα είναι απλές προτάσεις και θα "βάραινε" το σύστημα χωρίς νόημα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αντί να πάει μια μπρός, πήγε μια πίσω.

MissKit
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

"Έχετε απενεργοποιήσει τη javascript! Κάποια τμήματα του site πιθανόν να μην εμφανίζονται σωστά και κάποιες δυνατότητες θα είναι απενεργοποιημένες, κρυμμένες ή μη λειτουργικές. Μάθετε πως να ενεργοποιήσετε τη javascript κάνοντας κλικ εδώ."
....και πλέον δε μπορώ να δω θετικές αρνητικές ψήφους ούτε αστεράκια στη βαθμολογία θεμάτων, τίποτα δηλαδή... Ουτε καν το κουμπάκι υποβολή σ αυτή την απάντηση. Δειξ το στην ΟΔ πλζ.
Και η Javascript ΕΙΝΑΙ ενεργοποιημένη στον Όπερά μου και λειτουργούσε μέχρι πρίν την αλλαγή ώρας.
ΥΓ: Γράψε λάθος... Επανήλθαν όλα με μια επανεκκίνηση του στεκιού στο browser μου. Παρόλαυτά ελέγξτε το από περιέργεια πως μπορεί να σχετίζεται η προσωρινή απενεργοποίηση της Javascript κατά την αλλαγή ώρας. Εϊναι bug. Μικρό αλλά bug.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε εμένα δεν έχει φτιάξει, είναι μια ώρα πίσω και έκανα reboot τον browser, αλλά δεν άλλαξε η ώραΣε εμένα έφτιαξε.![]()

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Σε μένα όχι και μάλιστα έχω και άλλο πρόβλημα πλέον. Μου εμφανίστηκε αυτός ο στεκούλης που λέει:
Χαχαχα!!!! Ο 'στεκούλης'? Πετυχημένο

Mercury
Επιφανές μέλος

Σε εμένα δεν έχει φτιάξει, είναι μια ώρα πίσω και έκανα reboot τον browser, αλλά δεν άλλαξε η ώρα![]()
Πήγαινε στο Πίνακα Ελέγχου Χρήστη->Ρυθμίσεις->Διάφορες επιλογές->Και στο επιλογή θερινής ώρας επέλεξε:Με βάση την ώρα του υπολογιστη
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

β)Και γενικα ποιο ειναι το νοημα να εχεις καποιον φιλο εδω μεσα; (χωρις παρεξηγηση) Εννοω, μπορεις να διαδρασεις προσωπικα με τον αλλον και χωρις να τον εχεις φιλο. Τι παραπανω μπορεις να κανεις με καποιον που ειναι στη λιστα με τους φιλους σου;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δοκίμασε το παρακάτω, αν δεν φτιάξει ενημέρωσε με για πμ.Σε εμένα δεν έχει φτιάξει, είναι μια ώρα πίσω και έκανα reboot τον browser, αλλά δεν άλλαξε η ώρα![]()
Πήγαινε στο Πίνακα Ελέγχου Χρήστη->Ρυθμίσεις->Διάφορες επιλογές->Και στο επιλογή θερινής ώρας επέλεξε:Με βάση την ώρα του υπολογιστη
α)Ποια η διαφορα "Προσθηκη Επαφης" και "Προσθηκη φιλου" ;
β)Και γενικα ποιο ειναι το νοημα να εχεις καποιον φιλο εδω μεσα; (χωρις παρεξηγηση) Εννοω, μπορεις να διαδρασεις προσωπικα με τον αλλον και χωρις να τον εχεις φιλο. Τι παραπανω μπορεις να κανεις με καποιον που ειναι στη λιστα με τους φιλους σου;
- Το πρώτο είναι για την διευκόλυνση εύρεσης των profile αγαπημένων μελών. Πας το nickname σου και εμφάνιση λίστας επαφών. Για να κάνεις κάποιων φίλων απαιτεί η αποδοχή, ενώ οι επαφές είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα. Π.χ. ένα μέλος δεν γνωρίζει αν το έχεις ή όχι στην λίστα επαφών
- Για την ώρα μπορείς να ρυθμίσεις να λαμβάνεις πμ μόνο από τους φίλους σου και όχι από κάποιον άγνωστο. Το ίδιο ισχύει για τα μηνύματα στο profile σου. Βέβαια ετοιμάζω κάποιες νέες δυνατότητες, αλλά πότε δεν μου αρέσει να μιλάω εκ των προτέρων
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

- Το πρώτο είναι για την διευκόλυνση εύρεσης των profile αγαπημένων μελών. Πας το nickname σου και εμφάνιση λίστας επαφών. Για να κάνεις κάποιων φίλων απαιτεί η αποδοχή, ενώ οι επαφές είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα. Π.χ. ένα μέλος δεν γνωρίζει αν το έχεις ή όχι στην λίστα επαφών
- Για την ώρα μπορείς να ρυθμίσεις να λαμβάνεις πμ μόνο από τους φίλους σου και όχι από κάποιον άγνωστο. Το ίδιο ισχύει για τα μηνύματα στο profile σου. Βέβαια ετοιμάζω κάποιες νέες δυνατότητες, αλλά πότε δεν μου αρέσει να μιλάω εκ των προτέρων
Αχα!Οκ....
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Δοκίμασε το παρακάτω, αν δεν φτιάξει ενημέρωσε με για πμ.
Ξέχασα να ενημερώσω... έχει φτιάξει η ώρα εδω και μέρες

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Με βολεύουν πάρα πολύ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.