venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Εχεις δοκιμασει από αλλον web browser;γιατί δε δουλεύει το chat?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

θελω να διαγραψω τον λογαριασμο μου πως το κανω?
Απλα τον αποσυνδεεις δεν νομιζω να μπορεις να τον διαγραψεις
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

θελω να διαγραψω τον λογαριασμο μου πως το κανω?
Πίνακας ελέγχου --> Ρυθμίσεις --> Προσωπικά Δεδομένα --> Κάτω-κάτω εκεί που λέει "Θέλω να ΜΗΝ είμαι μέλος στα sections" και επιλέγεις όλα τα section. Δεν μπορείς όμως να τον επαναφέρεις συν τοις άλλοις απλώς απενεργοποιείται και δε διαγράφεται.
niara
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και για του λόγου το αληθές:
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

παιδιά, μολις τωρα εγινα μέλος... μπορει καποιος να με βοηθήσει! :p
Αν δεν πεις τι βοηθεια θες, πως θα σε βοηθισουμε;

Από linux δε μπορώ να μπω στο chat από κανένα browser. Η javascript είναι ενεργοποιημένη. Και το λειτουργικό και οι browsers που χρησιμοποιώ είναι updated, δεν έχω καμιά παλιά έκδοση.
Το frame στο οποίο είναι να παίξει το chat (αυτό που παίζει στο port 8080) σε όλους τους browsers μου επιστρέφει :
καμιά βοήθεια;Code:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "https://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html><head><title></title><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/></head> <body><noscript><b>This application requires JavaScript.</b><br/>Your browser either does not support JavaScript or scripts are being blocked.</noscript> <script type="text/javascript">document.write('<script type="text/javascript" src="realchat.js$0,0,5,8,0!20120828121532"><\/script>');</script></body></html>
Ίσως να μη βοηθάει αυτό που έγραψα παραπάνω. Παρατήρησα ότι και στα windows όπου το chat δουλεύει πάλι το ίδιο source code έχει η σελίδα.
Τελευταία μου δοκιμή ήταν να μπω και από Konqueror. Εκεί πήρα το ακόλουθο μήνυμα :
https://i46.tinypic.com/dls4qq.png (στους άλλους browsers δεν εμφανίζεται το μήνυμα αυτό, βλέπω μόνο το banner πάνω αριστερά και μετά μια κενή σελίδα)
Ο adobe flash 11.2 πάντως είναι εγκατεστημένος και τρέχει κανονικά σε όλους τους browsers.
Έχω linux mint 13 και είναι εγκατεστημένα τα πακέτα flash-plugin, flash-plugin-installer.
Καμιά βοήθεια;
Ένας ένας όμως, μη σκοτώνεστε!![]()
καμιά βοήθεια;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

φρι
Διάσημο μέλος

Καθε φορα που ακολουθω καποιο λινκ με συννημενο αρχειο (συνηθως εικονα) παιρνω το μηνυμα "Λάθος Συνημμένο Αρχείο. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας". Αυτο σημαινει οτι το αρχειο εχει διαγραφει;
ναι νομιζω
μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ποιός έπαιζε?Στο iconoclast παρότι βλεπω ποιος κανει εκπομπη και τι τραγουδι παιζει οταν παταω play το τραγουδι δεν ξεκιναει αλλα μου ξαναεμφανιζει το play που μολις πατησα. Ξερετε τι μπορει να φταιει για αυτο;
μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Δεν εχει σημασια ποιον ακουγες ή ποιος επαιζε....Tο εχω παρατηρησει και με τον Valder και με την Dreams revenge
Θες να πεις οτι δεν ακους καθόλου απο αυτή την ιστοσελίδα;
https://www.iconoclast.gr/
Joaquín
Διάσημο μέλος

Ναι, εδώ και κάτι βδομάδες τουλάχιστον, δεν μπορείς να ακούσεις από το site.Μόνο winamp.Δεν εχει σημασια ποιον ακουγες ή ποιος επαιζε....
Θες να πεις οτι δεν ακους καθόλου απο αυτή την ιστοσελίδα;
https://www.iconoclast.gr/
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ΥΓ: Το προβλημα λυθηκε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.