Guest 986132
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σύμφωνα με το gdpr όταν ένα μέλος ζητήσει διαγραφή λογαριασμού, είμαστε υποχρεωμένοι να διαγράψουμε όλα τα στοιχεία του από τη βάση δεδομένων μας. Στα στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και το ψευδώνυμό του, οπότε διαγράφεται και αντικαθίσταται με κάποιο νικ "guest + τυχαίο νούμερο". Είναι δηλαδή πρώην μέλη που ζήτησαν διαγραφή λογαριασμού.Τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς που εμφανίζονται ως guest;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Παιδιά υπάρχει τρόπος να ανοίξω τα απεσταλμένα μου μηνύματα; Οχι τις αναφορές παράδοσης, το περιεχόμενο.
Πηγαινεις στα προσωπικα μηνυματα ->πληροφοριες για το φακελο->εκει που λεει εισερχομενα αν πατησεις πανω θα σου βγαλει την επιλογη απεσταλμενα. Voila!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Πηγαινεις στα προσωπικα μηνυματα ->πληροφοριες για το φακελο->εκει που λεει εισερχομενα αν πατησεις πανω θα σου βγαλει την επιλογη απεσταλμενα. Voila!
Ήταν μπροστά στα μάτια μου τόσο καιρό, Χριστέ μου. Παίζει να το έψαχνα εδώ και μια βδομάδα.

Σ ευχαριστώ πολύ!!

Ήταν μπροστά στα μάτια μου τόσο καιρό, Χριστέ μου. Παίζει να το έψαχνα εδώ και μια βδομάδα.
Σ ευχαριστώ πολύ!!
εεε 8,5 χρονια εδω κατι εχω μαθει

GoddamnRight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Libertus
Συντονιστής

Όχι, θα μπορέσει να το διαβάσει και να σου απαντήσει όταν λήξει ο αποκλεισμός του. Εάν όμως έχει ενεργοποιημένη την επιλογή να λαμβάνει e-mail με τα προσωπικά μηνύματα, μπορεί να διαβάσει το μήνυμά σου από εκεί.Αν στείλω προσωπικό μήνυμα σε αποκλεισμένο (από την ΟΔ) χρήστη, μπορεί να μου απαντήσει;

@+όνομα+; (χωρίς κενά)Το mention πως γίνεται ακριβώς δλδ @scandal ?
Guest 875331
Επισκέπτης

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Ανέβασα ένα λινκ που τελικά αμφιβάλλω για την εγκυρότητα της πηγής και θέλω να το διαγράψω. Πώς διαγράφω μήνυμα; Δεν το βρίσκω πουθενά όσο ηλιθιο κι αν ακούγεται.
Διαγράφεις το περιεχόμενο, βάζεις μια τελίτσα αντί αυτού και το διαγράφουν οι μοντς.
Libertus
Συντονιστής

Δεν είναι καθόλου ηλίθιο γιατί δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Φαντάσου τη ροή των θεμάτων εάν ο καθένας μπορούσε να διαγράψει τα μηνύματά του. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάνεις αναφορά στην Ομάδα Διαχείρισης και αναλαμβάνει αυτή να το διαγράψει. Βρήκα το μήνυμα που λες, οπότε είσαι οκ.Ανέβασα ένα λινκ που τελικά αμφιβάλλω για την εγκυρότητα της πηγής και θέλω να το διαγράψω. Πώς διαγράφω μήνυμα; Δεν το βρίσκω πουθενά όσο ηλιθιο κι αν ακούγεται.

Dias
Επιφανές μέλος

Πώς υπολογίζονται το Score αντιδράσεων και οι πόντοι; Και γιατί οι πόντοι έχουν ταβάνι το 113;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

View attachment 72772
Πώς υπολογίζονται το Score αντιδράσεων και οι πόντοι; Και γιατί οι πόντοι έχουν ταβάνι το 113;
Λογικά το Score αντιδράσεων είναι το σύνολο των αντιδράσεων στα μηνύματά σου. Οι πόντοι είναι κάποια "κατορθώματα" και λογικά το ταβάνι είναι 113 επειδή δεν υπάρχουν άλλα.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Το συγκεκριμένο θέμα το επιλύσαμε προχτές, αλλά θα ενημερώσουμε εδώ τον @Scandal να το ξαναδεί.Όταν κάποιος που έχεις στη λίστα αποκλεισμένων γράφει σε ένα θέμα, δεν βλέπεις το μυνημά του αλλα επίσης δεν εμφανίζεται καθόλου το θέμα στις "Τελευταίες Συζητήσεις", πρέπει να το ψάξεις μετά manually ή να γράψει κάποιος άλλος. Υάρχει τρόπος να βλέπεις πως υπάρχουν κινήσεις σε ένα θέμα, αλλά και να φιλτράρονται κάποιοι χρήστες όταν μπαίνες να το διαβάσεις?
Scandal
Διαχειριστής

Όταν έχετε κάποιον στη λίστα των ignored, μπορείτε να δείτε τα θέματα που άνοιξε στις τελευταίες συζητήσεις, εκτός κι αν το τελευταίο μήνυμα είναι δικό του/ της, που σε αυτή την περίπτωση δεν το βλέπετε. Αν είναι άλλου μέλους, το βλέπετε.Όταν κάποιος που έχεις στη λίστα αποκλεισμένων γράφει σε ένα θέμα, δεν βλέπεις το μυνημά του αλλα επίσης δεν εμφανίζεται καθόλου το θέμα στις "Τελευταίες Συζητήσεις", πρέπει να το ψάξεις μετά manually ή να γράψει κάποιος άλλος. Υάρχει τρόπος να βλέπεις πως υπάρχουν κινήσεις σε ένα θέμα, αλλά και να φιλτράρονται κάποιοι χρήστες όταν μπαίνες να το διαβάσεις?

Guest 254537
Επισκέπτης

Παράθεση?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.