iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν ανακοινώθηκε από όσο θυμάμαι. Πάντως αν θυμάσαι τον πρώτο ένα μήνα δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός.Δεν το ηξερα! Που ανακοινωθηκε?
Εγω νομιζα οτι αυτο γινοταν πριν φτιαξει η Μισελ το νεο Καρμα. Αφου τωρα μπορεις να δεις ποιον ψηφισες και με τι, ποιο το νοημα του να ψηφιζεις αβερτα για τα στατιστικα?
Υ.γ.: Μιας και μιλάμε για περιορισμούς υπάρχει ακόμη ένας περιορισμός. Οι ψήφοι που έχει δώσει κάποιος και μετά δεν ξανά μπήκε για Χ μήνες στο e-steki ακυρώνονται, όταν ξανά μπει ξανά μετράνε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Δεν ανακοινώθηκε από όσο θυμάμαι. Πάντως αν θυμάσαι τον πρώτο ένα μήνα δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός.
Υ.γ.: Μιας και μιλάμε για περιορισμούς υπάρχει ακόμη ένας περιορισμός. Οι ψήφοι που έχει δώσει κάποιος και μετά δεν ξανά μπήκε για Χ μήνες στο e-steki ακυρώνονται, όταν ξανά μπει ξανά μετράνε.
Ε αυτο εννοω, πως να το ξερω αν δεν ανακοινωθηκε, να προλαβω να το καταχραστω λιγο το συστημα.

Το δευτερο Χ το εχετε ανακοινωσει πιστευω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό δεν ισχύει, όταν ξαναμπεί πρέπει να το ενεργοποιήσει μόνος του, ουσιαστικά απλά απενεργοποιείται το κάρμα αν κάνει να πατήσει πάνω απο κάποιο διάστημα. Οπότε μετά το script δεν έχει τρόπο να γνωρίζει αν είναι απενεργοποιημένο επειδή έτσι ήθελε αυτός ή επειδή ήταν ανενεργός, ώστε να το ενεργοποιήσει.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το δευτερο Χ το εχετε ανακοινωσει πιστευω!
Ναι το έχουμε ανακοινώσει, αλλά δεν το θυμόμαστε atm

io-io
Διάσημο μέλος

Ναι το έχουμε ανακοινώσει, αλλά δεν το θυμόμαστε atm![]()
2 νομιζω.

Ναι, ναι, εχω καει.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

2 μήνες νομίζωΤο δευτερο Χ το εχετε ανακοινωσει πιστευω!
Όχι.δεν νομιζω να γινετε απλα ρωταω μηπος κ... μπορω να διαλεξω ποια smilies θελω εγω στην οθονη μου που χρεισημοποιω ποιο πολυ![]()

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τις συντομογραφίες πλέον. Πχ αν χρησιμοποιώ πολύ το

lagiator
Νεοφερμένο μέλος

Πέτρο βάλε ξεχωριστά Α,Β,Γ γυμνασίου..Αααα επίσης βάλε και μια κατηγορία για το Δημοτικό :p

Ποιος ο λόγος που έχουμε δυνατότητα τόσων λίγων αποθηκευμένων μηνυμάτων,
τόσο χώρο πιάνουν?
lagiator
Νεοφερμένο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μόλις πήγαν 400.A και κάτι άλλο!
Ποιος ο λόγος που έχουμε δυνατότητα τόσων λίγων αποθηκευμένων μηνυμάτων,
τόσο χώρο πιάνουν?

nina
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Συνιστώ πρώτα να διαβάσετε την ενότητα Βοήθεια που υπάρχει στο forum και ειδικά τις Μικρές οδηγίες για τις υπηρεσίες του iSchool.gr κι αν δεν βρείτε αυτό που ζητάτε μπορείτε να το ρωτάτε το παρόν.
:thanks:
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Βλέπω πως υπάρχουν μέλη με αρνητικό κάρμα, αλλά στα πιο αντιπαθή μέλη δεν τους έχει στην δεκάδα αλλά έχει άλλα μέλη με μικρό μεν, θετικό δε, κάρμα.
Γιατί συμβαίνει αυτό? Δεν γίνεται με κριτήριο το συνολικό κάρμα η αξιολόγηση, αλλά αναλόγως ποιός έχει τις πιο πολλές αρνητικές ψήφους?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Γίνεται με βάση το συνολικό κάρμα, αλλά για να μπει κάποιος σε αυτές τις λίστες πρέπει να έχει τουλάχιστον Χ ψήφους (Χ is a secretΣχετικά με τα στατιστικά του κάρμα.
Βλέπω πως υπάρχουν μέλη με αρνητικό κάρμα, αλλά στα πιο αντιπαθή μέλη δεν τους έχει στην δεκάδα αλλά έχει άλλα μέλη με μικρό μεν, θετικό δε, κάρμα.
Γιατί συμβαίνει αυτό? Δεν γίνεται με κριτήριο το συνολικό κάρμα η αξιολόγηση, αλλά αναλόγως ποιός έχει τις πιο πολλές αρνητικές ψήφους?

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πρέπει να έχουν (αν θυμάμαι καλά) έναν ελάχιστο αριθμό ψήφων για να μπουν στα στατιστικά, ώστε να είναι "αξιόπιστο" το δείγμα.Σχετικά με τα στατιστικά του κάρμα.

Για φαντάσου επί παραδείγματι να μη συνέβαινε. Θα έμπαινες στο forum, κάποιος για οποιοδήποτε λόγο (πχ δεν του άρεσε το nickname σου) θα σε ψήφιζε αρνητικά και θα έμπαινες με το καλημέρα στα πιο αντιπαθή μέλη. Υπάρχει ένα πλαφόν για να έχουμε αξιόπιστο δείγμα.

Ρε συ Λία, έχουμε ορίσει το Χ τρεις φορές για 3 διαφορετικά μεγέθη. Άλλαξε μεταβλητή, μου χτυπάει redeclaration error ο compiler μου.Γίνεται με βάση το συνολικό κάρμα, αλλά για να μπει κάποιος σε αυτές τις λίστες πρέπει να έχει τουλάχιστον Χ ψήφους (Χ is a secret).

(ξέρω, μλκία είπα, αλλά δεν κρατήθηκα

io-io
Διάσημο μέλος

Ρε συ Λία, έχουμε ορίσει το Χ τρεις φορές για 3 διαφορετικά μεγέθη. Άλλαξε μεταβλητή, μου χτυπάει redeclaration error ο compiler μου.
(ξέρω, μλκία είπα, αλλά δεν κρατήθηκα)
Ηθελα κι εγω να το επισημανω αλλα ντραπηκα. Ευτυχως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.