Giovanna
Επιφανές μέλος

Έχεις δίκαιο, όντως δεν δουλεύει το βελάκι. Έχει εντοπιστεί και το πρόβλημα θα λυθεί.
Προσωρινά θα πρέπει αλλάζουμε φακέλους με τον τρόπο που παρέθεσα πιο πάνω
ναι οκ, το εκανα ηδη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Από το Επεξεργασία Επιλογών , στο πλαίσιο Μηνύματα & Ειδοποιήσεις επιλέγεις Δεν επιθυμώ παρακολούθηση.ρε παιδια την παρακολουθηση των θεματων και τα email που μου στελνονται πως την σταματαω;πρεπει ενα ενα να τα ρυθμιζω;
Επίσης διέγραψε και τα όποια θέματα στο Θέματα που παρακολουθείτε. :no1:
-petros
astathmitos
Δραστήριο μέλος

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όροι χρήσης:να ρωτησω κι εγω:στην υπογραφη μου ειχα βαλει 2 φωτο και τη μια μου την αφαιρεσατε επειδη ελεγε οτι ξεπερναει τα ορια ή και τετοιο.αν βαλω μια μικροτερη θα ειναι οκ?
Οι υπογραφές δεν πρέπει να ξεπερνούν σαν σύνολο τις διαστάσεις: 500x200 pixels & μέγεθος: 70KB.
Κάνε την όπως θες αρκεί και οι δύο περιορισμοί να τηρούνται. :iagree:
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

χαζή απορία νο2:Μετά από 2.5 ολόκληρα χρόνια αποφάσισα τι νικ θέλω να έχω (και όχι δεν θέλω να είναι η μπούρδα που είχα βάλει όταν πρωτογράφτηκα

Για το δεύτερο στείλε πμ σε κάποιον από τους αδμιν και θα στο αλλάξουνχαζή απορία νο1: ο όρος #9 μπορεί να μου εξηγηθεί με λίγο πιο απλά ελληνικά γιατί έχω ξανθύνει τελευταία και δεν τα πιάνω όλα;
χαζή απορία νο2:Μετά από 2.5 ολόκληρα χρόνια αποφάσισα τι νικ θέλω να έχω (και όχι δεν θέλω να είναι η μπούρδα που είχα βάλει όταν πρωτογράφτηκα) πως ζητάω αλλαγή???
![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Παραδείγματα του τι απαγορεύει:χαζή απορία νο1: ο όρος #9 μπορεί να μου εξηγηθεί με λίγο πιο απλά ελληνικά γιατί έχω ξανθύνει τελευταία και δεν τα πιάνω όλα;![]()
- Να γράψεις "αυτό είναι το τηλέφωνο του Μπάμπη και να και η φωτό του"
- Να γράψεις ότι πήγες με 1000 άντρες χωρίς να ισχύει (μη ρωτήσεις πως θα το μάθουμε, προφανώς κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, απλά μας προστατεύει από απόπειρες troll που μπαίνει κάποιος και γράφει κατά συρροή τερατολογίες)
- Να δημοσιεύσεις προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξες με κάποιο μέλος

Η αλλαγή πραγματοποιήθηκεχαζή απορία νο2:Μετά από 2.5 ολόκληρα χρόνια αποφάσισα τι νικ θέλω να έχω (και όχι δεν θέλω να είναι η μπούρδα που είχα βάλει όταν πρωτογράφτηκα) πως ζητάω αλλαγή???
![]()

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Παραδείγματα του τι απαγορεύει:Κατανοητότερον;
- Να γράψεις "αυτό είναι το τηλέφωνο του Μπάμπη και να και η φωτό του"
- Να γράψεις ότι πήγες με 1000 άντρες χωρίς να ισχύει (μη ρωτήσεις πως θα το μάθουμε, προφανώς κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, απλά μας προστατεύει από απόπειρες troll που μπαίνει κάποιος και γράφει κατά συρροή τερατολογίες)
- Να δημοσιεύσεις προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξες με κάποιο μέλος
![]()
νι, Thank you

Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος

annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα αν θελετε να ειμαι ειλικρινης....νομιζω οτι ειστε καπως αυστηροι....:zilia:
και γιατι δεν επιτρεπονται τα greeklish ? :eyesup:
miv
Επιφανές μέλος

Αποτελεί απόφαση του ιδρυτή της κοινότητας, για μένα ορθώς παρμένη, αλλά γενικά, τον κανονισμό του site νομίζω οτι είναι άσκοπο να τον κρίνουμε...Δεν είπε κανένας ότι υπάρχει πλήρης δημοκρατια εδώ. Ούτε καν πρέπει να υπάρχει...
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν τόση ανάλυση..τεσπα.

Και μιβ, σιγά παιδάκι μου, μην κάνεις λες και είσαι
ο μπάτσος του ischool

miv
Επιφανές μέλος

Άσχετο, μήπως πρέπει να κοπεί μέρος της public πρόσβασης στο φορουμ? Οι άσχετοι μόνο να ποστάρουν και να βλέπουν λεπτομερή προφιλ χρηστών δε μπορούν, όλα τα άλλα μπορούν ομως...Σε μια κοινότητα που μπορεί ελεύθερα ο καθένας να γραφτεί μέλος δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ειναι public η προσβαση σε ολοκληρο το περιεχόμενο...
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αποτελεί απόφαση του ιδρυτή της κοινότητας, για μένα ορθώς παρμένη, αλλά γενικά, τον κανονισμό του site νομίζω οτι είναι άσκοπο να τον κρίνουμε...Δεν είπε κανένας ότι υπάρχει πλήρης δημοκρατια εδώ. Ούτε καν πρέπει να υπάρχει...
μα το θεμα αυτο ειναι ακριβως για να κανουμε σχολια για το site...γι αυτο το ειπα κ εγω!
οκ!Αννούλα, χωρίς πολλή φλυαρία, δεν επιτρέπονται.-

να σου πω βρε miv καθημερνα στις συνομιλιες σου -γενικα δλδ- ετσι μιλας ; :what:
miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.