Anima
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Νεοφερμένο μέλος

Να σου πω... συμφωνώ. Και ναι, φαίνεται κάπως ρατσιστικό, άνευ πλάκας...Eγω ακομα αναρωτιεμαι γιατι δεν φαινεται το φυλο των αντρων στα ποστ τους! αυτο ειναι ρατσισμος κυριοι!
πλακα πλακα καλο θα ειναι να φαινεται, για να ξερουμε πως θα απευθυνθουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Νεοφερμένο μέλος

Να σου πω... συμφωνώ. Και ναι, φαίνεται κάπως ρατσιστικό, άνευ πλάκας...![]()
Eυχαριστω...

Zbeebz
Νεοφερμένο μέλος

Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!!Eυχαριστω...ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει

Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν.
erefer
Νεοφερμένο μέλος

Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycatΚι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!!Εγκρίνω και επαυξάνω.
Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν.

Shakespeare
Νεοφερμένο μέλος

Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!!

Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!!
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat![]()
E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω!
Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!!
Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!!

Σας θέλουμε καλέ, απλώς σας κάνουμε τις δύσκολες

Anima
Νεοφερμένο μέλος

Zbeebz
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σαςΜας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat![]()

Μυρτω4038
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΜας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat![]()

fru_fru
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ.

edit: Φτιάχτηκε.

ΙωάνναΓ.
Νεοφερμένο μέλος

Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?καλησπερα...
ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει?
ευχαριστω...
![]()

RedCat
Νεοφερμένο μέλος

Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω....
Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω
ΙωάνναΓ.
Νεοφερμένο μέλος

RedCat
Νεοφερμένο μέλος

ΙωάνναΓ.
Νεοφερμένο μέλος

RedCat
Νεοφερμένο μέλος

Shakespeare
Νεοφερμένο μέλος

LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως!
Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ.
edit: Φτιάχτηκε.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.