Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Anima έγραψε: #1.381 03-05-08 16:30 Ax, γιατί δεν κάνεις ένα σεμινάριο να βοηθήσεις και μας, έχω τόσες ερωτήσεις και τόσο λίγο χρόνο. Ενώ αν μου τάδειχνε κάποιος και τα επαναλάμβανα θα μου εντυπώνονταν. Έτσι έκανα στο σάιτ της ΜΚΟ που είμαι και πήγε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.382 03-05-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω ακομα αναρωτιεμαι γιατι δεν φαινεται το φυλο των αντρων στα ποστ τους! αυτο ειναι ρατσισμος κυριοι! πλακα πλακα καλο θα ειναι να φαινεται, για να ξερουμε πως θα απευθυνθουμε! Click για ανάπτυξη... Να σου πω... συμφωνώ. Και ναι, φαίνεται κάπως ρατσιστικό, άνευ πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Shakespeare: #1.383 03-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου πω... συμφωνώ. Και ναι, φαίνεται κάπως ρατσιστικό, άνευ πλάκας... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω... ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.384 04-05-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eυχαριστω... ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 03:30 Ο erefer έγραψε: #1.385 04-05-08 03:30 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Click για ανάπτυξη... Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 04:02 Ο Shakespeare: #1.386 04-05-08 04:02 E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #1.387 04-05-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Click για ανάπτυξη... Σας θέλουμε καλέ, απλώς σας κάνουμε τις δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Anima έγραψε: #1.388 04-05-08 11:10 Nα είσαστε μαζί μας και δίπλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.389 04-05-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ax, γιατί δεν κάνεις ένα σεμινάριο να βοηθήσεις και μας, έχω τόσες ερωτήσεις και τόσο λίγο χρόνο. Ενώ αν μου τάδειχνε κάποιος και τα επαναλάμβανα θα μου εντυπώνονταν. Έτσι έκανα στο σάιτ της ΜΚΟ που είμαι και πήγε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.382 03-05-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω ακομα αναρωτιεμαι γιατι δεν φαινεται το φυλο των αντρων στα ποστ τους! αυτο ειναι ρατσισμος κυριοι! πλακα πλακα καλο θα ειναι να φαινεται, για να ξερουμε πως θα απευθυνθουμε! Click για ανάπτυξη... Να σου πω... συμφωνώ. Και ναι, φαίνεται κάπως ρατσιστικό, άνευ πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Shakespeare: #1.383 03-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου πω... συμφωνώ. Και ναι, φαίνεται κάπως ρατσιστικό, άνευ πλάκας... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω... ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.384 04-05-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eυχαριστω... ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 03:30 Ο erefer έγραψε: #1.385 04-05-08 03:30 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Click για ανάπτυξη... Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 04:02 Ο Shakespeare: #1.386 04-05-08 04:02 E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #1.387 04-05-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Click για ανάπτυξη... Σας θέλουμε καλέ, απλώς σας κάνουμε τις δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Anima έγραψε: #1.388 04-05-08 11:10 Nα είσαστε μαζί μας και δίπλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.389 04-05-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω ακομα αναρωτιεμαι γιατι δεν φαινεται το φυλο των αντρων στα ποστ τους! αυτο ειναι ρατσισμος κυριοι! πλακα πλακα καλο θα ειναι να φαινεται, για να ξερουμε πως θα απευθυνθουμε! Click για ανάπτυξη... Να σου πω... συμφωνώ. Και ναι, φαίνεται κάπως ρατσιστικό, άνευ πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:54 Ο Shakespeare: #1.383 03-05-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου πω... συμφωνώ. Και ναι, φαίνεται κάπως ρατσιστικό, άνευ πλάκας... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω... ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.384 04-05-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eυχαριστω... ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 03:30 Ο erefer έγραψε: #1.385 04-05-08 03:30 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Click για ανάπτυξη... Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 04:02 Ο Shakespeare: #1.386 04-05-08 04:02 E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #1.387 04-05-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Click για ανάπτυξη... Σας θέλουμε καλέ, απλώς σας κάνουμε τις δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Anima έγραψε: #1.388 04-05-08 11:10 Nα είσαστε μαζί μας και δίπλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.389 04-05-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου πω... συμφωνώ. Και ναι, φαίνεται κάπως ρατσιστικό, άνευ πλάκας... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω... ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.384 04-05-08 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eυχαριστω... ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 03:30 Ο erefer έγραψε: #1.385 04-05-08 03:30 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Click για ανάπτυξη... Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 04:02 Ο Shakespeare: #1.386 04-05-08 04:02 E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #1.387 04-05-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Click για ανάπτυξη... Σας θέλουμε καλέ, απλώς σας κάνουμε τις δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Anima έγραψε: #1.388 04-05-08 11:10 Nα είσαστε μαζί μας και δίπλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.389 04-05-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eυχαριστω... ειχα ξανααναφερει το θεμα μολις ειχα πρωτογραφτει στο site αλλα μαλλον ξεχαστηκε.. δεν πειραζει, φανταζομαι ειναι κατι ευκολο να διορθωθει Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 03:30 Ο erefer έγραψε: #1.385 04-05-08 03:30 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Click για ανάπτυξη... Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 04:02 Ο Shakespeare: #1.386 04-05-08 04:02 E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #1.387 04-05-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Click για ανάπτυξη... Σας θέλουμε καλέ, απλώς σας κάνουμε τις δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Anima έγραψε: #1.388 04-05-08 11:10 Nα είσαστε μαζί μας και δίπλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.389 04-05-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ μαζί σου, Shakespeare!!! Εγκρίνω και επαυξάνω. Έσπασα το κεφάλι μου μα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί να μην φαίνεται το φύλο ΚΑΙ στους άντρες, εφ' όσον θέλουν να το δηλώσουν. Click για ανάπτυξη... Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 04:02 Ο Shakespeare: #1.386 04-05-08 04:02 E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #1.387 04-05-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Click για ανάπτυξη... Σας θέλουμε καλέ, απλώς σας κάνουμε τις δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Anima έγραψε: #1.388 04-05-08 11:10 Nα είσαστε μαζί μας και δίπλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.389 04-05-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #1.387 04-05-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Click για ανάπτυξη... Σας θέλουμε καλέ, απλώς σας κάνουμε τις δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Anima έγραψε: #1.388 04-05-08 11:10 Nα είσαστε μαζί μας και δίπλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.389 04-05-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: E ναι λοιπόν κυριες μου! Ειμαστε εδω! Το mycat δεν ειναι η γυναικοπαρεα που νομιζατε, ειμαστε αναμεσα σας, απλα στην αφανεια λογω της προπαγανδας!!! Ηρθαμε για να μεινουμε και θα διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας!!! Click για ανάπτυξη... Σας θέλουμε καλέ, απλώς σας κάνουμε τις δύσκολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών, επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Anima έγραψε: #1.388 04-05-08 11:10 Nα είσαστε μαζί μας και δίπλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.389 04-05-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα είσαστε μαζί μας και δίπλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:04 Η Zbeebz έγραψε: #1.389 04-05-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποια δεν θέλει άντρες στο mycat, εγώ όμως θέλω και θέλω και να φαίνονται, γιατί εσείς οι γατόφιλοι άντρες σπάτε τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες γατόβιες και τους άντρες "ορκισμένους εχθρούς". Ξανά θα δηλώσω απροκάλυπτα ότι είμαι μαζί σας και ελπίζω να έχουμε γρήγορα θετικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:37 Η Μυρτω4038: #1.390 04-05-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μας σαμποτάρουν,δεν θέλουν άντρες στο mycat Click για ανάπτυξη... Φυσικα και σας θελουμε, ειναι δυνατονΤωρα τελευταια παρατηρησα οτι οι ανδρες στο φορουμ ειναι περισσοτεροι απ'οτι νομιζαΝα σπασει επιτελους το κατεστημενο οτι η γυναικα(και δη γεροντοκορη) αγαπαει τις γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η fru_fru έγραψε: #1.391 04-05-08 18:53 να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να συμφωνησω και εγω ντατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:58 Η Subject to change: #1.392 06-05-08 19:58 LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 19:59 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.393 06-05-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από agg99: καλησπερα... ψαχνω να βρω πως θα αλλαξω μια αγγελια που εχω βαλει στο χαριζονται....θελω να αλλαξω εικονα και κειμενο....(προεκυψαν νεα πραγματα...μπορω να κανω τις αλλαγες πανω στην αρχικη με καποιο τροπο η πρεπει να φτιαξω απο την αρχη νεα.η παλια σβηνει? ευχαριστω... Click για ανάπτυξη... Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η RedCat έγραψε: #1.394 06-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΙωάνναΓ.: Και σ'εμενα το ιδιο συνεβει...οταν εστειλα τις φωτογραφιες μου αυτος ειπε πως θα της ελενξει οταν εχει χρονο...κατι τετοιο...Τι μας λενε τωρα?Καλα...εγω θα περιμενω.... Click για ανάπτυξη... Ιωάννα μιλάς για αγγελία; αν όχι οι φωτογραφίες στην γκαλλερυ πρεπει οντως να εγκριθούν δεν παιρνει χρονο πολυ αυτο ομως. Αν μιλάς για αγγελία και θέλεις να κανεις καποια αλλαγη πεσμου ποια και θα σε βοηθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.395 06-05-08 21:17 Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι δεν μιλαω για αγγελια...απλα εκανα λαθος και το εστειλα σε λαθος μερος...ομως ευχαριστω...ειμαι βλεπεις νεα εδω και δεν το εχω μαθει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η RedCat έγραψε: #1.396 06-05-08 21:18 δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν πειράζει κανείς δεν ήρθε μαθημένος εδώ. Καλως μας ήρθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙωάνναΓ. Νεοφερμένο μέλος Η ΙωάνναΓ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η ΙωάνναΓ. έγραψε: #1.397 06-05-08 21:25 ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ξερεις ...η γατα στην φωτο σου ειναι σχεδον ολοιδια με την δικια μου...κοιτα θατην βαλω για φοντο...ή οπως το λενε...και...ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η RedCat έγραψε: #1.398 06-05-08 21:29 να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να την χαίρεσαι. μπορείς να γραψεις γι'αυτην πιο πολλά στο θέμα "οι γάτες μου" ενα νέο θέμα για να την γνωρισουμε καλύτερα και αυτήν και εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 21:52 Ο Shakespeare: #1.399 06-05-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: LOL δεν έγινε επίτηδες πάντως! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως, ευχαριστώ. edit: Φτιάχτηκε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenagg Νεοφερμένο μέλος Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 23:40 Η lenagg έγραψε: #1.400 08-05-08 23:40 ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρε παιδια πως θα βαλω μια εικονα στο προφιλ μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.