Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν είναι ρεαλιστικό πάντως 100 άτομα που είναι συνδεδεμένα να κάνουν αυτόματα refresh σε κάθε νέο post, θα πέσει όλο το ίντερνετ απο την κίνηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιλάω για καθαρή, σκέτη php.
Δεν είναι ρεαλιστικό πάντως 100 άτομα που είναι συνδεδεμένα να κάνουν αυτόματα refresh σε κάθε νέο post, θα πέσει όλο το ίντερνετ απο την κίνηση.
Καθαρή σκέτη php δεν υπάρχει στο Internet, εννοώ που να μην συνεργάζεται με κάτι CSS, JS κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal
Διαχειριστής

--Αν θέλεις να κάνεις μία από αυτές "Quote", τότε στη σελίδα που διαβάζεις τα μηνύματα, πατάς το κουμπάκιΌταν πατάω "Reply" και κάτω από το κείμενο που γράφω έχει τις δικές σας απαντήσεις, πως μπορώ να κάνω κάποιες από αυτές "Quote" ?

--Αν θέλεις να κάνεις "Quote" πολλά μηνύματα, τότε για το καθένα από αυτά πατάς το κουμπάκι

:no1:
-petros

miv
Επιφανές μέλος

PrIdE FanatiX
Νεοφερμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1194881&postcount=50κανείς για να απαντήσει στην ερώτηση μου παραπάνω????

Στα ενημερωτικά e-mails δεν αναφέρεται και ο σύνδεσμος για ακύρωση παρακολούθησης; :what:
-petros
Τζίνα
Νεοφερμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Δυστυχώς δεν έχουμε τέτοιους αυτοματισμούς.Γιατί,ενώ είχα αλλάξει την ιδιότητα από "μαθητής Β Λυκείου" σε "μαθητής Γ Λυκείου", μετά από λίγο καιρό ξανάγινε "μαθητής Β Λυκείου";;Μήπως φταίει το ότι δεν έχω κλείσει ακόμη τα 17;

Δοκίμασε να το ξανά αλλάξεις, ίσως δεν είχες αποθηκεύσει τις αλλαγές.

-petros
Τζίνα
Νεοφερμένο μέλος

ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Αν μπορεί οποιοσδήποτε να το κάνει, πώς το κάνει?
Οταν πατάω 'νεο θεμα' δεν εχει καμια επιλογη για poll.

Ποιός μπορει να ποστάρει θέμα με poll (δημοσκοπηση)?
Αν μπορεί οποιοσδήποτε να το κάνει, πώς το κάνει?
Οταν πατάω 'νεο θεμα' δεν εχει καμια επιλογη για poll.
Αφου δημιουργήσεις το νέο θέμα θα πας στα

Αφού δημιουργήσεις το θέμα μπορείς να βάλεις δημοσκόπηση.Γι αυτό όταν πατάς "Νέο Θέμα" δεν βλέπεις επιλογή για poll.
ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αφού δημιουργήσεις το θέμα μπορείς να βάλεις δημοσκόπηση.Γι αυτό όταν πατάς "Νέο Θέμα" δεν βλέπεις επιλογή για poll.
Μπορείς και μαζί με τη δημιουργία του θέματος, πατώντας "Επιλογές" κάτω δεξιά στον επεξεργαστή κειμένου.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

-Σε μερικά (ελάχιστα ήτοι 1-2) ποστ είδα ότι επειδή είχαν βαθμολογία <-10 είχαν "αυτοκρυφτεί". Είδα στον πίνακα ελέγχου μου ότι [λογικά από όταν μπήκε το σύστημα] αυτό γίνεται με μια ρύθμιση εκεί.
Και τώρα η απορία

Αν ψηφιστεί δικό μου μήνυμα με -10 ή περισσότερα μείον, θα μου ... αυτοκρυφτεί και αυτό? Ή το δικό μου θα το βλέπω ανεξάρτητα από το πόσα πλην μπορεί να έχει φάει?

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν ψηφιστεί δικό μου μήνυμα με -10 ή περισσότερα μείον, θα μου ... αυτοκρυφτεί και αυτό? Ή το δικό μου θα το βλέπω ανεξάρτητα από το πόσα πλην μπορεί να έχει φάει?![]()
Ναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.