Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

το κριτήριο είναι υποκειμενικό... με βάση του τι γνώμη μπορεί να έχει σχηματίσει για σένα αυτός που σου έδωσε την ψήφο του τη στιγμή που το έκανεΜπορείτε να μου πείτε τι είναι το κάρμα ; Σαν έννοια ξέρω τι είναι . Με ποιο κριτήριο μπαίνει ο αριθμός δίπλα θέλω να μάθω...![]()

Για τους νέους είναι πως να το πω... ουσιαστικά χωρίς ουσία αφού στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να είναι σε θέση να τους "κρίνει" από δέκα πόστ

(Γιαυτό και μάλλον κάποια στιγμή θα υπάρξει και πλαφόν στο θέμα ψήφου και κάρμα ανάλογα με τα ποστς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακόμα και η δυνατότητα της "καλημέρας" η "καληνύχτας" είμαι σίγουρος ότι μόνο πιο φιλικό θα κάνει το "κλίμα"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Απ'ότι διάβασα αλλού,υπήρχε shoutbox (φωναχτήρι),δεν ξέρω γιατί καταργήθηκε,αλλά αν δεν είχε να κάνει με την δυνατότητα του site (bandwith) να το φιλοξενήσει,έχω την εντύπωση ότι θα λειτουργούσε και υπέρ της αμεσότητας διαλόγου των μελών αλλά και με το να κάνει το forum πιο "κοντινό" σε όλους μας!
Ακόμα και η δυνατότητα της "καλημέρας" η "καληνύχτας" είμαι σίγουρος ότι μόνο πιο φιλικό θα κάνει το "κλίμα"!![]()
Γι'αυτο το λογο εχει δημιουργηθει το θεμα "Κουβεντουλα χωρις θεμα".

Για να μας φερει πιο κοντα. Για να "ακουμε" τις καλημερες και τις καληνυχτες των μελων.
hotter
Νεοφερμένο μέλος

Σόρρυ αλλά δεν βρήκα τη σωστή ενότητα

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Είσαι στο σωστό φόρουμ, μην ανησυχείς.

Απλώς έχουμε ήδη θέμα για πάσα είδους απορία πάνω στο site - ντου νοτ γούρι, θα πάνε μετά.

Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχεις τη δυνατότητα να δεις ποιος σε έχει ψηφίσει και πόσο σου έχει δώσει.
Τώρα για το ποιον έχεις ψηφίσει και πόσο του έχεις δώσει, θα υπάρξει patch το καλοκαίρι.

Ό,τι άλλη απορία έχεις ρώτα μας

Και πάλι καλωσήρθες και καλά να περάσεις...!!!

mania
Επιφανές μέλος

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Η παράθεση.quote tag τι είναι;
mania
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Η "παράθεση", όπως σου πε ο ειλικρινής.quote tag τι είναι;

Τα quote tags είναι ουσιαστικά τα tags:
- [quote] - αρχικό tag
- [/quote] - τελικό tag
Πουχου αν γράψεις:
[quote]Τι ωραία μέρα σήμερα![/quote]
Κι αν γράψεις:Τι ωραία μέρα σήμερα!
[quote=Τρελός]Τι ωραία νύχτα σήμερα![/quote]
Αρχική Δημοσίευση από Τρελός:Τι ωραία νύχτα σήμερα!
Όταν πατάς το

Ένα "χαλασμένο" quote tag πολλές φορές οφείλεται στο ότι λείπει το "/" απ' το τελικό tag, όταν τα δημιουργούμε εμείς.

Περισσότερα εδώ.

Και για τεστάκια στο Testing Thread - Δοκιμές

Περάστε κι απ' το ταμείο φεύγοντας.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Bots, ή αλλιώς "Μηχανές αναζήτησης".Στη λιστα με τους συνδεδεμενους χρηστες μεφανιζει και αυτους :Yahoo! Slurp Spider .Τί ειναι;

Μήπως υπάρχει thread το οποίο δεν είναι ορατό στους απλούς χρήστες;
Ρωτάω γιατί οταν ειμαι στην κεντρικη σελιδα του site και κανω refresh απο τον browser για να δω τον αριθμο των νεων μηνυματων,πολλες φορες αυτα αυξανουν και δεν μπορω να δω ποια ειναι αυτα τα νεα μηνυματα.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δες από εδώ και κάτω.Ερώτηση:
Μήπως υπάρχει thread το οποίο δεν είναι ορατό στους απλούς χρήστες;
Ρωτάω γιατί οταν ειμαι στην κεντρικη σελιδα του site και κανω refresh απο τον browser για να δω τον αριθμο των νεων μηνυματων,πολλες φορες αυτα αυξανουν και δεν μπορω να δω ποια ειναι αυτα τα νεα μηνυματα.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όχι.Όταν κανω προσθηκη καποια ατομα στη λιστα των φιλων μου,αυτοι μπορουν να το δουν; ή γενικα "τριτοι" να δουν τη λιστα φιλων μου;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Οχι.Όταν κανω προσθηκη καποια ατομα στη λιστα των φιλων μου,αυτοι μπορουν να το δουν; ή γενικα "τριτοι" να δουν τη λιστα φιλων μου;

//Βρε Μισέλ, πότε τον πρόλαβες; Από πάνω ήσουν;

Όχι.Είναι καθαρά για να βοηθά εσένα.
![]()
Οχι.
//Βρε Μισέλ, πότε τον πρόλαβες;![]()
Ευχαριστω και τους δυο!

Σφαιρες ειστε!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Σου έχω μιλήσει για τα πλεονεκτήματα του instant email notification?//Βρε Μισέλ, πότε τον πρόλαβες; Από πάνω ήσουν;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.