Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσπάθησε να κατεβάσεις τον καινούριο Browser ή κατέβασε το Mozilla Firefox κ μπες από εκεί. Αν όμως κατεβάζεις παράλληλα από προγράμματα όπως limewire, Azureus κλπ γι αυτό έχεις πρόβλημα, έλεγξε επίσης κ τι ταχύτητα έχεις πόσα mbps, αν δεις ότι είναι χαμηλότερο από το κανονικό κάνε μία επανεκκίνηση στον ρουτερ. Νομίζω όμως ότι με το Mozilla θα λυθεί το πρόβλημαβρε παιδιά να σας ρωτήσω...έχει 2-3 μέρες τώρα που μου σέρνεται ο Η/Υ στο άνοιγμα της σελίδας και όταν σερφάρω από θέμα σε θέμα...μου το κάνει μόνο εδώ...σε άλλα σαιτ έχει καλή ταχύτητα....γιατί???? έχετε κι εσείς παρόμοιο πρόβλημα???
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσπάθησε να κατεβάσεις τον καινούριο Browser ή κατέβασε το Mozilla Firefox κ μπες από εκεί. Αν όμως κατεβάζεις παράλληλα από προγράμματα όπως limewire, Azureus κλπ γι αυτό έχεις πρόβλημα, έλεγξε επίσης κ τι ταχύτητα έχεις πόσα mbps, αν δεις ότι είναι χαμηλότερο από το κανονικό κάνε μία επανεκκίνηση στον ρουτερ. Νομίζω όμως ότι με το Mozilla θα λυθεί το πρόβλημα
Από το Mozilla μπαίνω ......

elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποια έκδοση έχεις;Από το Mozilla μπαίνω ......τα άλλα είναι κινέζικα για μένα
![]()
zorica
Νεοφερμένο μέλος

Η ταχητητα ειναι 12ΜΒιτ λεει.Τοσο πρεπει να ειναι η οχι?Προσπάθησε να κατεβάσεις τον καινούριο Browser ή κατέβασε το Mozilla Firefox κ μπες από εκεί. Αν όμως κατεβάζεις παράλληλα από προγράμματα όπως limewire, Azureus κλπ γι αυτό έχεις πρόβλημα, έλεγξε επίσης κ τι ταχύτητα έχεις πόσα mbps, αν δεις ότι είναι χαμηλότερο από το κανονικό κάνε μία επανεκκίνηση στον ρουτερ. Νομίζω όμως ότι με το Mozilla θα λυθεί το πρόβλημα
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος

έχει βγει το 3 κάνε λήψη από εδώ μήπως με την αναβάθμιση που έγινε στη σελίδα χρειάζεσαι την πιο νέα έκδοση, και βλέπεις πως θα πάειMozilla Firefox 2.0.0.16 Απρίλης 2008![]()
julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

έχει βγει το 3 κάνε λήψη από εδώ μήπως με την αναβάθμιση που έγινε στη σελίδα χρειάζεσαι την πιο νέα έκδοση, και βλέπεις πως θα πάει
το έκανα

Σλιθ....:kiss::kiss:

elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλή τύχητο έκανα...για να δούμε τώρα!
Σλιθ....:kiss::kiss:
![]()

Α! να σου πω αν η αρχική σελίδα έχει μηχανή αναζήτησεις μη δόσεις τη διεύθηνση από αυτή (πχ google) αλλά από πάνω από την γραμμή διευθήνσεων. Και αυτό γιατί το google μπορεί να κρατήσει τις παλιές ρυθμίσεις κ να έχεις το ίδιο πρόβλημα
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάει πιο γρήγορα τώρα;έχω την εντύπωση ότι κάτι κάναμε!!!![]()
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina10
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχμ, πατώντας το κουμπί "Πολ. Παράθεση" κάτω από τα μηνύματα που θέλεις να παραθέσεις;Πως χρησιμοποιώ την πολλάπλή παράθεση..

katerina10
Νεοφερμένο μέλος

και που γραφω ότι θέλω να γράψω για το κάθε έναΕχμ, πατώντας το κουμπί "Πολ. Παράθεση" κάτω από τα μηνύματα που θέλεις να παραθέσεις;![]()

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina10
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ Αλίκη..Θα το δοκιμάσω...ΑΥΡΙΟ που θα είμαι σπιτάκι με την ησυχία μου!!!Αφού πατήσεις την "Πολ.Παράθεση", πατάς στο "Απάντηση". Στο πλαίσιο κειμένου που θα σου βγει, θα υπάρχουν και τα ήδη επιλεγμένα μηνύματα. Εκεί γράφεις ό,τι θέλεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.