artemaki
Διάσημο μέλος

λοιπον εχω κ εγω question....γτ ενω εχω βαλει να μν ερχονται οι ενημερωσεις σχετικα με το ποια θεματα παρακολουθω..συνεχιζονται να ερχονται????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και βγάλε την παρακολούθηση απο τα θέματα που παρακολουθείς ήδη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος

αν εννοεις αυτο....
-----------------------------------------
οκ καταλαβα!!!:thanks:

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

πως ανεβαινω επιπεδο(αναλυτικα) εννοω πχ απο νεο μελος σε μελος???
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

πως κανω poll
πως ανεβαινω επιπεδο(αναλυτικα) εννοω πχ απο νεο μελος σε μελος???
Απλός επισκέπτης: 0 - 4
Νέο μέλος: 5 - 199
Μέλος: 200 - 999
Έμπειρο μέλος: 1000 - 1999
Εθισμένο μέλος: 2000 - 2999
Μόνιμο μέλος: 3000+
Σημειώνω ότι:
1. Ενδέχεται στο μέλλον τα παραπάνω όρια να γίνουν πιο ''αυστηρά'' μιας που η κοινότητα θα μεγαλώνει με αποτέλεσμα να γεμίζει μέλη που έχουν υπερβεί όλους τους τίτλους, πράγμα που θα σημαίνει ότι χάνεται πλέον το νόημά τους.
2. Δώστε σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα των δημοσιεύσεών σας.
Μετάφραση: Μην κάνετε posts με σκοπό να κερδίσετε βαθμούς για αλλάξει ο τίτλος σας.
Σε ό,τι αφορά το δεύτερο, υπενθυμίζω τον κανόνα που αναφέρει ότι οι ανούσιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.
(ειδικά αν διαπιστωθεί η μετάφραση του [2] )
(https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=) αυτό είχε πει ο διαχειριστής

Κάποιος ν'απαντήσει και σε μένααα;;; :/
chris_90
Διάσημο μέλος

Οι τιτλοι αλλαξαν, αυτο που ποσταρες εσυ ηταν παλιο!χμμ μάλλον έχετε δίκιο (δε θυμόμουν ότι τα είχα αλλάξει :what: ).
(γενικά οι τίτλοι από "Εθισμένο Μέλος" και κάτω θα αλλάξουν κάποια στιγμή (πρέπει να προστεθούν άλλοι 1-2 ).
- Απλός επισκέπτης: 0 - 4
[*]Νέο μέλος: 5 - 199- Μέλος: 200 - 999
[*]Έμπειρο μέλος: 1000 - 1999
[*]Εθισμένο μέλος: 2000 - 4999
[*]Μόνιμο μέλος: 5000+
-petros

Υποθετω οτι αυτο γινεται για να αποφευγονται τα φαινομενα spam. Δηλαδη για να μην γραφονται μελη μονο και μονο για διαφημιζουν το forum τους κλπ... Καποιος με πανω απο 150 posts μαλλον δεν μπαινει μονο και μονο για διαφημιση πχ...Παιδιά, ήθελα να ρωτήσω κάτι τους συντονιστές, επειδή είναι το πρώτο φορουμ που γράφομαι και δεν ξέρω απ'αυτά, κατανοώ πως σε μερικές κατηγορίες, όπως π.χ. στις δημιουργίες είναι καλό το μέλος να έχει ένα κάποιο συγκεκριμένο διάστημα στο site, αλλά ο αριθμός των post τι καθορίζει; Θέλω να πω 150 είναι πολλά =/ Απλά δεν είμαι σίγουρη γιατι γίνεται αυτό, κάποιος με λιγότερα ποστ δεν έχει κάτι να πει; =/ Ελπίζω να μου εξηγήσετε![]()
![]()
Δεν ξερω, υποθεσεις ειναι ολα αυτα που λεω!

Παντως εμενα τα 150 posts δεν μου φαινονται και παρα πολλα...

chris_90
Διάσημο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

το ειχα μυριστειΑκομα δεν μπορεις να δημιουργησεις δημοσκοπηση. Πρεπει να συμπληρωσεις 150 posts και 30 (η 31 δε θυμαμαι) μερες εγγραφης στο forum.
thx
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Ετσι θα παρουμε ποδι και οι δυο απο το forum...Ωραία, να σου δώσω mail και pass να γράφεις εσύ για μένα τότε μέχρι να φτάσω 150![]()
![]()

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Πάντως θέλω κάποιος να μου λύσει την απορία.. αυτό που λέει ο Χρήστος με καλύπτει αρκετά αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται σε συγκεκριμένα θέματα!

chris_90
Διάσημο μέλος

Ο διαχειριστης (και νομιζω και οι συντονιστες) μπορουν να βλεπουν την IP του καθε χρηστη. Ετσι δεν ειναι και τοσο δυσκολο να μας καταλαβουν...Δεν θα το μάθει κανείς μην ανησυχείς!![]()
![]()

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Ο διαχειριστης (και νομιζω και οι συντονιστες) μπορουν να βλεπουν την IP του καθε χρηστη. Ετσι δεν ειναι και τοσο δυσκολο να μας καταλαβουν...![]()
Να και κάτι που δεν ήξερα!

Νταξ, θα περιμένω υπομονετικά να φτάσω 150 τότε!

djimmakos
Διάσημο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

deathnote
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.