Απορίες που αφορούν τις λειτουργίες του site (όχι θέματα συντονισμού)

• Thread starter Thread starter Scandal
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
  • Ετικέτες Ετικέτες
    e-steki
Αυτά είναι τα "τυποποιημένα" όρια. Οι MODs μπορούν να αποκλείουν προσωρινά ή μόνιμα αν κρίνουν απαραίτητο, ανεξάρτητα του ποσοστού των infractions.

-petros

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι αθετισεις τι ειναι ???? Γιατι δεν καταλαβα και πολα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1)Οι μοντς βλέπουν ποιοι έχουν αθετήσεις;Ή ο καθένας βλέπει τις δικές του;
2)Ένας μοντ μπορεί να φάει αθέτηση ή μπαν;

1)Οι μοντς βλέπουν ποιοι έχουν αθετήσεις;Ή ο καθένας βλέπει τις δικές του;
2)Ένας μοντ μπορεί να φάει αθέτηση ή μπαν;

οι mod φισιολογικα βλεπουν τις αθετισεις απο τον πινακα διαχιρησης απο οσο ξερω αλλα και εμεις τισ βλεπουμε και στα προφιλ μας. Τωρα για το αλλο δεν ξερω!!!!

Oι αθετησεις εχουν ʽʽημερομηνια ληξηςʼʼ;
πχ.εχεις αθετηση τοσο τοις εκατο μεχρι την ταδε μερα,και μετα ληγει;

• Όταν ένας χρήστης φτάνει και προσπερνάει το 50% Infraction Points, για 1 μήνα περιορίζονται οι υπηρεσίες που του παρέχονται. Πιο συγκεκριμένα:
    - Δε μπορεί να κάνει αναζήτηση στο Forum.
    - Το ΠΜ inbox του περιορίζεται σε δυνατότητα αποθήκευσης (5 PMs) (έλεγα να το απενεργοποιήσω τελείως, αλλά δε θα υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας ούτε με τους συντονιστές μετά, πράγμα αδικαιολόγητο).
    - Η δυνατότητα ανεβάσματος δικού του avatar, κλείνει.
    - Η δυνατότητα της υπογραφής, κλείνει.
  • Όταν ένας χρήστης φτάνει το ποσοστό 70%, ο λογαριασμός αποκλείεται για 10 ημέρες (πχ μετά την επιστροφή, αν ξανά πάρει, θα πάει 80% και θα αποκλειστεί πάλι για 10 μέρες - εκτός κι αν λήξει κάποιο/α infractions και πέσει το ποσοστό).
  • Όταν φτάνει το 100%, αποκλείεται για 2 μήνες.
  • Όταν φτάνει και ξεπερνάει το 150%, αποκλείεται μόνιμα.

απο οτι λεει εδω μαλον ναι

Nαι έχουν. Άμα έχεις λέει κάπου Ποσοστό / Λήγει και από κάτω την ημερομηνία.

πώς φτιάχνουμε πολλ?

δε βρίσκω το "To create a poll when you post a new thread, simply click the 'Yes, post a poll with this thread' checkbox at the bottom of the page"....

Πρέπει να γίνεις 'μέλος' (150 ποστ και 1 μήνας εγγραφής, μόνο το 1ο για την περίπτωσή σου αφού είσαι γραμμένη καιρό) για να μπορέσεις να δημιουργήσεις poll. Θα σου εμφανίσει την επιλογή τότε.

αααααααα...θένξ ανάρκι!!

Άναρκι :P

δε φτάνει που δε σε έγραψα Αρνάκι!!!!
4 ποστς έμειναν!!!

Eγω δηλαδη που μου λεει πως πηρα 10ο/o θελω αλλο 90 για να αποκλειστω;
Eσυ φουφουτε ποσο εχεις;
-----------------------------------------
Γιατι εμενα μου γραφει κατω απο την ιδιοτητα αθετησεις 0/1;

1ον εχω και ονομα,ακους εκει φουφουτε.:mad:

silent walker μην τον λες αρνακι δεν ειναι ωραιο να τον λες αρνι ειναι πιο ωραιο:P

2ον κι εγω 10% εχω.

να μην τον λέω μοσχάρι??! :P

μετά από τόσες προσπάθειες να φτάσω στα 150 ποστς, το κατάφερα!!αλλά ούτε πάλι μπορώ να κάνω...να ανησυχήσω;;;

1ον εχω και ονομα,ακους εκει φουφουτε.:mad:

silent walker μην τον λες αρνακι δεν ειναι ωραιο να τον λες αρνι ειναι πιο ωραιο:P

2ον κι εγω 10% εχω.
Φουτουτος γραφει,εγω τι φταιω;
Γιατι κατω απο την ιδιοτητα μου γραφει Αθετησεις:0/1[10];

να μην τον λέω μοσχάρι??! :P

μετά από τόσες προσπάθειες να φτάσω στα 150 ποστς, το κατάφερα!!αλλά ούτε πάλι μπορώ να κάνω...να ανησυχήσω;;;
Τσέκαρε αύριο πάλι που θα έχουν ενημερωθεί τα δικαιώματά σου. Αν εξακολουθεί να μη δουλεύει ρίξε φωνή.

:( Προσπαθω να μπω στο θεμα "Η Πριγκιπισσα του βορρα Banee",αλλα δεν μου το ανοιγει.Στα αλλα θεματα μπαινω κανονικα.Υπαρχει προβλημα στο θεμα η στον η/υ μου;

Back