gino
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

πηγα να προσθεσω νεο therad στο ''δημιουργιες μελων'' και μου εβγαλε το παραπανω μυνημα. Γιατι το εχετε μηπως κλειδωσει? Παντως δεν εχει το σημα οτι ειναι κλειδωμενο.. Περιμενω απαντησεις..
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40429
Πιο συγκεκριμένα,
- Κάθε μέλος επιτρέπεται να ανοίξει μόνο 1 TOPIC σε αυτή την κατηγορία.
- Κάθε μέλος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 150 δημοσιεύσεις και να είναι μέλος τουλάχιστον 30 ημέρες στο iSchool για να ανοίξει TOPIC

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια εχω κανει ηδη 150 ποστ και δεν μου βγαζει επιλογη δικου μου αβαταρ!γιατι?
Πήγαινε Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις Avatar->επέλεξε την επιλογή "Χρησιμοποίησε προσαρμοσμένο Avatar" και στη συνέχεια είτε δίνεις το link στο οποίο βρίσκεται το avatar,είτε το κάνεις εσύ upload.
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

Με το κουμπί που γράφει "Νέο Θέμα" ίσως; Λέω εγώ τώρα![]()
το εχω ψαξει αλλα δεν το βρισκω
Anarki
Διάσημο μέλος

Πρέπει να είσαι σε κάποια γενική κατηγορία, όχι μέσα σε κάποιο θέμα.
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

κατι αλλο ;
σε ενα νεο θεμα πως μπορω να διοργανωσω ψιφοφορια?
Anarki
Διάσημο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Το σωστό είναι "εμφάνιση ηλικίας και πλήρους ημερομηνίας γεννήσεως".
Ναι, είμαι ψείρας

nikosclick
Νεοφερμένο μέλος

Για την ακρίβεια λέει: "Εμφάνιση ηλικίας και πλήρης ημερομηνίας γέννησεως".Στον πίνακα ελέγχου στην επεξεργασία προφίλ στο πεδίο "επιλογές απορρήτου" η 4η επιλογή λέει "εμφάνιση ηλικίας και πλήρης ημερομηνίας γεννήσεως".
Το σωστό είναι "εμφάνιση ηλικίας και πλήρους ημερομηνίας γεννήσεως".
Ναι, είμαι ψείρας![]()

Πάρε σκούπα και καθάρισε, αφεντικοοοό!
Anarki
Διάσημο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Μπορείς να το ανεβάσεις σε κάποιο image hosting site, πχ https://imageshack.us/
Iliaso
Περιβόητο μέλος

nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πως μπαίνω στο messenger???
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορω να κανω κατι αλλο?

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μπορείς να βάλεις όσες εικόνες θέλεις στην υπογραφή σου (αρκεί αυτή να μείνει εντός των ορίων μεγέθους που ορίζονται στους κανόνες), απλά μπορείς να ανεβάσεις μόνο μια στον σέρβερ για χρήση ως εικόνα υπογραφής. Την άλλη μπορείς πχ να την ανεβάσεις στη γκαλερί σου και να την εισάγεις μέσω της αντίστοιχης λειτουργίας για εξωτερικές εικόνες (κουμπίΕχω μια απορια.Μπορω να χρησιμοποιησω δυο διαφορετικες φωτο στην υπογραφη μου? Τωρα που εχω δυο γατια θα ηθελα και τα δυο να ειναι στην υπογραφη μου.Χθες που το προσπαθουσα μονο μια φωτογραφια μου δεχοταν.Οποτε αναγκαστικα εχω το ενα στο avatar και το αλλο στην υπογραφηΟ μονος τροπος ειναι να τα πετυχω και τα δυο σε καλη ποζα σε μια φωτο,πραγμα που το θεωρω μαλλον δυσκολο.
Μπορω να κανω κατι αλλο?![]()

Ενας άλλος τρόπος θα ήταν να ενώσεις τις εικόνες σε μία με κάποιο πρόγραμμα όπως το photoshop ή το Gimp.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.