djimmakos
Διάσημο μέλος

Το εχω επιλεξει αυτο (απο την πρωτη μερα που γραφτηκα κιολας). Ομως η ωρα δεν αλλαξε...
EDIT: Ακυρο! Καθως επαιζα με διαφορες επιλογες εκει περα, η ωρα αλλαξε!![]()
Πες και εμένα πως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Δεν ξερω! Τυχαια σου λεω επαιζα με τις επιλογες και σε καποια φαση ειδα πανω δεξια τη σωστη ωρα...Πες και εμένα πως![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Δεν ξερω! Τυχαια σου λεω επαιζα με τις επιλογες και σε καποια φαση ειδα πανω δεξια τη σωστη ωρα...![]()
Ε πες τι επιλογες εχεις τωρα :p
chris_90
Διάσημο μέλος

Ζωνη ωρας: GMT +2.00) Kaliningrad, South Africa, AthensΕ πες τι επιλογες εχεις τωρα :p
Επιλογες θερινης/χειμερινης ωρας: Αυτοματη ρυθμιση θερινης/χειμερινης ωρας
Αυτες ειχα και πριν βεβαια αλλα δεν ειχε αλλαξει η ωρα! Τις αλλαξα 2-3 φορες, μετα τις επανεφερα κι ετσι αλλαξε...

dora_888
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Achis
Νεοφερμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

-petros
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν πατάω δημοσιεύσεις-> μόνο σημερινές, και μετά το αφήνω για λίγο, (κάνα 5λεπτο) μετά όταν κάνω refresh μου βγάζει: Δεν βρέθηκαν οι όροι που ζητήσατε, παρακαλώ κάντε νέα αναζήτηση η-κάτι-τέτοιο...Γιατί;;
-----------------------------------------
και κάτι άλλο

πάτησα να δω μια φώτο ενός μέλους και μου έβγαλε:
Μήνυμα Συστήματος !Βάλια!, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:
- Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας μέσω του μηνύματος που λάβατε στο e-Mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.
- Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει τη δημιουργία νέων μηνυμάτων στο συγκεκριμένο Forum.
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν είμαι στο ischool αλλά δεν το χρησιμοποιώ για ώρα, με πετάει έξω και πρέπει να ξαναμπω.
Γιατί?:what:
chris_90
Διάσημο μέλος

Γιατι ετσι ειναι το συστημα προφανως. Εμενα (ΠΟΛΥ σπανια βεβαια και σε συγκεκριμενες στιγμες--> κοινως οταν πιανουν τα διαολια τον serverΑπορία:
Οταν είμαι στο ischool αλλά δεν το χρησιμοποιώ για ώρα, με πετάει έξω και πρέπει να ξαναμπω.

Anarki
Διάσημο μέλος

Λήγει το cookie λογικά.Απορία:
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Deatheater*
Νεοφερμένο μέλος

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

πιαιδια πως μπορει καποιος να βαλει για avatar δικια του foto!!!???
Πρέπει να έχει συμπληρώσει 150 δημοσιεύσεις και να έχουν περάσει 31 μέρες από την ημέρα εγγραφής του.
Anarki
Διάσημο μέλος

*Deatheater*
Νεοφερμένο μέλος

Πρέπει να έχει συμπληρώσει 150 δημοσιεύσεις και να έχουν περάσει 31 μέρες από την ημέρα εγγραφής του.
ευχαριστώ!!! κοντεύω
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

α και αυτο το "Το μήνυμα δεν απεστάλη! Εμφανίστηκε ένα από τα παρακάτω λάθη" system μου σπαει τα νευρα !!!ουτε μια χαλαρη κουβεντα δε μπορουμε να γραψουμε!!!

chris_90
Διάσημο μέλος

Κι εγω το ειχα παθει αυτο... και ξεμπλοκαρε οταν αλλαξα το μηνυμα μου ετσι ωστε να μην περιεχει τη λεξη κοπανα.αλλωστε,ηθελα να ποσταρω κατι στο θεμα με τις κοπ@νες και ενω δεν ειχα ουτε γκρικλις ουτε 4 letter words,μου ελεγε οτι εχει!!!!
EDIT: Ουπς!! Τωρα την εβγαλε! Μυστηρια πραγματα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.