Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

1)Προσκαλείς για φίλο σουλοιπον εχω 2 αποριες,
α)οταν προσκαλεις καποιον για φιλο σε τι σου χρησιμευει ουσιαστικα???
β)οταν θελω να ανοιξω καινουργιο topic πως μπορω να ξερω αν υπαρχει αλλο για να μην μου το κλειδωσουν???

2)Κάνεις την αναζήτηση γκόμενα σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paganini666
Δραστήριο μέλος

Πώς ανεβαζεις ενα αρχειο (εικονα) για να το δουν και οι αλλοι σε ενα σχολιο.
Πώς κανεις avatar.
To βρηκα το πρωτο! Το δευτερο το ψαχων ακομα :p
Να πω πως ειμαι δυσαρεστημενος με την δυνατοτητα αναζητησης μες στο site και το γεγονος οτι πρεπει να περιμενεις για 2η αναζητηση. Αναγκαζομαι να κανω αναζητηση απτο google για το site!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειμαι σιγουρος οτι θα χουν απαντηθει αλλα ρωταω:
Πώς κανεις avatar.
Να πω πως ειμαι δυσαρεστημενος με την δυνατοτητα αναζητησης μες στο site και το γεγονος οτι πρεπει να περιμενεις για 2η αναζητηση. Αναγκαζομαι να κανω αναζητηση απτο google για το site!
Κι εγώ ρε παιδιά!
1)Προσκαλείς για φίλο σου
2)Κάνεις την αναζήτηση γκόμενα σου
Τι σημαίνει αυτό να πάρει η ευχή????????????????/
chris_90
Διάσημο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Ειμαι σιγουρος οτι θα χουν απαντηθει αλλα ρωταω:
Πώς κανεις avatar.
Στη φόρμα της απάντησης, δεξιά κάτω από τα smilies υπάρχει το menu ''Οι εικόνες μου''. Επιλέγεις ''Ανέβασμα'' και είσαι ok. Αυτό μόνο για εικόνες. Για αρχεία γενικότερα, πάλι στη φόρμα της απάντησης επιλέγεις ''Διαχείρηση συνημμένων αρχείων''.
Για το avatar πηγαίνεις Ρυθμίσεις/Επεξεργασία Avatar.

Τι σημαίνει αυτό να πάρει η ευχή????????????????/
Σημαίνει πως πριν να ανοίξεις ένα θέμα θα κάνεις μια αναζήτηση μήπως και υπάρχει παρόμοιο. :iagree:
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Ρε, επεξεργαστηκα κατι στο προφιλ μου και μετα ξερετε, σου βγαζει αυτο το "Νέα θέματα που παρακολουθείτε", και απο κατω στο "Latest Infractions Received" οπου εχω 2 ζωη να 'χουν:Ρ, λεει οτι η μια ειναι "Γενικη Αθετηση", ενω η αλλη ειναι "Προσωπικη".
Α, να πω οτι και οι 2 εχουν την ιδια αιτια.."Συνεχή ανούσια /εκτός θέματος μηνύματα ~ Όρος 7" μπλα μπλα μπλα.:Ρ
Ξερει κανεις την διαφορα;:Ρ
13diagoras
Δραστήριο μέλος

Για να μην το πουμε αρραβωνιαστικο.
+1
ευχαριστω πολυ καταλαβαΑρχική Δημοσίευση από ;402991:1)Προσκαλείς για φίλο σου
2)Κάνεις την αναζήτηση γκόμενα σου![]()
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Για να μην το πουμε αρραβωνιαστικο.
Ρε, επεξεργαστηκα κατι στο προφιλ μου και μετα ξερετε, σου βγαζει αυτο το "Νέα θέματα που παρακολουθείτε", και απο κατω στο "Latest Infractions Received" οπου εχω 2 ζωη να 'χουν:Ρ, λεει οτι η μια ειναι "Γενικη Αθετηση", ενω η αλλη ειναι "Προσωπικη".
Α, να πω οτι και οι 2 εχουν την ιδια αιτια.."Συνεχή ανούσια /εκτός θέματος μηνύματα ~ Όρος 7" μπλα μπλα μπλα.:Ρ
Ξερει κανεις την διαφορα;:Ρ
Η ''Προσωπική'' σου δόθηκε για συγκεκριμένο μήνυμα, ενώ η γενική αφορά γενικά τα off topic.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ''Προσωπική'' σου δόθηκε για συγκεκριμένο μήνυμα, ενώ η γενική αφορά γενικά τα off topic.
Οκεη, ευχαριστω, το ειχα απορια.:Ρ
djimmakos
Διάσημο μέλος

'Εχω:
Αθετήσεις 1/0 (0)
Γτ έχω ποσοστό 0%;
:p
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Έχω και εγώ μια απορία.
'Εχω:
Αθετήσεις 1/0 (0)
Γτ έχω ποσοστό 0%;
Μάλλον δε διάβασες και τόσο καλά το μήνυμα της αθέτησης ε; :xixi:
Απλή προειδοποίηση ήταν. Οι προειδοποιήσεις έχουν 0% infraction points.
Έχω κι εγώ μια απορία αλλά μην κοροϊδέψετε! Τι είναι η αθέτηση?
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=#5
djimmakos
Διάσημο μέλος

Κρίμα

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Δηλαδή δεν έχω αθετήσεις;
Κρίμα
Όχι, στον ευρύτερο τομέα των αθετήσεων είναι και οι προειδοποιήσεις. Δεν δίνονται έτσι, για πλάκα.
Υπ' όψιν πως η συγκεκριμένη που έχεις θα μπορούσε άνετα να δοθεί ως αθέτηση. Οπότε αν σε ενοχλεί τόσο, πες μου να την αλλάξουμε.

djimmakos
Διάσημο μέλος

Αφού έσφαλα, θα πληρώσω. Ποιος ξέρει πόσες μανάδες θα έπαθαν καρδιά βλέποντας τα παιδιά τους να μπαίνουν σε ένα site που ένα παιδί λέει μια τόσο κακιά λέξη;
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν ειρωνεύομαι αλλά το λέω για πλάκα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.