Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Spoiler: (κουτακι 'show')
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Ναι μόνο που είναι spoiler και όχι off topic tag. Γι' αυτό μαζευτείτε.
:xixi:Α και που' σαι καμένε με τα μαθηματικά, είναι «καμένος» και όχι «καμμένος»

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν τελικα μπει αυτη η επιλογη,να μην μπει με αυτην την μορφη,γτ ειναι αντιαισθητικη.
ναι :no1:
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Αν τελικα μπει αυτη η επιλογη,να μην μπει με αυτην την μορφη,γτ ειναι αντιαισθητικη.
Μα για να μη μπαίνει ολόκληρη αυτή η λειτουργία με τα spoilers μπήκε αυτό. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει δα και τόσo μεγάλη ανάγκη εκτός από κανα δυο θέματα.
Kύριε ψείρα, τα ορθογραφικά άφησέ τα για τους θεωρητικάριους.
![]()
Να δω τι άλλο θ' ακούσω σ' αυτή τη ζωή.
:xixi:
Τέλος με τα off.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

με μπερδέψατε μάγκες!
Πώς επιλέγω το ποστ μου να είναι σπόιλερ;;;;
:s:stars:
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Ε τώρα ξέμεινα απο απαντήσεις.

Είσαι τυχερός, μου απάντησε ο Ηλίας!
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Όχι τον ίδιο browser έχω....Γενικά όταν σε ένα θέμα υπάρχουν spoilers μπαίνει αντίστοιχη σημείωση στον τίτλο του. Τώρα αν π.χ. είσαι σε ένα θέμα και θες να πεις κάτι που εμπεριέχει spoilers, προειδοποίησε στην αρχή του μηνύματος.
Άλλαξες browser; Συνήθως διαφορετικοί browsers κάνουν διαφορετικό rendering στις γραμματοσειρές, ιδίως τις ελληνικές. Ω! Το 'χω περάσει κι εγώ, γι' αυτό σε ρωτώ μήπως και είναι αυτό το πρόβλημα.

-----------------------------------------
E απλά τα spoiler parts στα μηνύματά σου θα τα γράφεις μεταξύ αυτών:blah blah blah[ /spoiler] - χωρίς το κενό ανάμεσα στην αγκύλη και στην κάθετο.

εγω δεν καταλαβα τι ειναι τα spoilers(ε, τωρα ,μν θελετε να το γραψω και σωστα:p)
επισης καπου ειδα που καποιος ειπε οτι σε ενα θεμα μπορουμε να δουμε τα μηνυματα ενος συγκεκριμενου μελους..πως?
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εγώ κατάλαβα τα spoilers με την έννοια των στοιχείων που αφορούν την πλοκή μιας σειράς ή μιας ιστορίας γενικότερα και που αν διαβαστούν από κάποιον που δεν έχει ολοκληρώσει την ιστορία ή δεν έχει φτάσει σε συγκεκριμένο σημείο, του χαλά τη ροή.
Παράδειγμα: Στο θέμα με τις σειρές (Lost, P.B κ.λπ) αν δεις στον τίτλο υπάρχει σημείωση «(spoilers inside)» γιατί θα ειπωθούν πράγματα που αφορούν ας πούμε τον τέταρτο κύκλο. Εγώ λοιπόν που είμαι ακόμα στον τρίτο, καλύτερα να αποφύγω να διαβάσω το θέμα για να μη μάθω στοιχεία μεταγενέστερα.
Για το δεύτερο, στο θέμα θα πας: Αναζήτηση στο θέμα και θα επιλέξεις «Εξελιγμένη αναζήτηση». Ύστερα εισάγεις δεξιά το όνομα του χρήστη και bam! Έχεις τα μηνύματά του στο θέμα. :xixi:
*οι ερωτήσεις καλύτερα στο άλλο θέμα με τις απορίες.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Σήμερα κάποια φάση μου έβγαζε ο διακομιστής είναι απασχολημένος. Ανανέωση ήταν; Δε θα έπρεπε να υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα γίνεται ανανέωση ετσί ώστε να μη δημιουργείται σύγχηση;
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Αν αποκαλύψεις κάποιο στοιχείο της πλοκής μιας ταινίας ας πούμε και ο άλλος δεν την έχει δει ακόμα, θα του τη χαλάσεις (εξ'ου και το "spoiler", spoil = χαλάω).
Αυτό.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.